Şuan bunları yazarken ağlıyorum
O bebeğe böyle yapmağa kimsenin hakkı yok benimde durumum yok kızımın götüne bez alamadığım günler oldu burdan ve sağdan soldan tanıdıklar bez fitre zekat verdi idare ediyoruz işte
Ve ben bebeğimi göğüsüme koyup emzirirken emip bırakıyor bir kere gözlerime bakıp gülüyor daha üç aylık tekrar memeye yapışıyor emiyor bu aramızdaki bir bağ bir an onun gideceğini empati yaptım kahr oldum o anne ister anne mal mülk değil ANNEE ve meme bebek için lazım olan tek şey bunlar
Siz onu zengin ede bilirsiniz ama onun içindeki umutları hayalleri en güzel yılları ölüp girdikten sonra ne olacak allah aşkına bak size yalvarıyorum nolursunuz kimseye vermeyin devlete sığının kurban olayım bebek o bebekk hiç kimse ama hiç kimse anne gibi bakamaz içimi öyle acıtdı bu yazı tarifi yok
Ömür boyu acısını pişmanlığını çeker annesini teyze bilicekte sanki bi Zaman sonra ortaya cikmiycakmi büyük konuşmak istemiyorum da nolursa olsun dilenirim gerekirse genede ayrılmam çocuğumdan hem madem durumu iyi destek olabilir bi nevi para karşılığı satmasa bile satmış kadar olur Allah vicdan versin birde 3 aylık hiç mi bağlanmamış bebeğine valla ömür boyu izdirabi olur ailede sabıkası olan olsa ne olur annenin üstüne olucak çocuk vallahi çok zor Allah yardım etsin
Evlat öyle birşey ki insanın ne yapacağını dahi bilmiyor
412,631 soru
12,422,955 cevap
45,312 kullanıcı