Merhaba güzeller. Durum şöyle bnm. İlk defa anne oldum. 9 ay önce . Ay gün ışığı gibi nurtopu oğlum oldu. Sancım bailadığında gece yarısı eşim ve kayinvalidemle hastaneye gittik (nm burda kimsem yok anne akrabam dış ülkede yaşıyor). Hastaneye yatırdılar 1 günü var diye gittiğim gece sabah sancom iice artmaya başladı oğlen doğum yaptım kuzumu kucağıma aldım bitti geçti baktım eşim yok eve gitmiş annesi kalmış. O gün hastanede kaldım ertesi taburcu olmak üzere. Kayınvalidem de eve döndü. Doğumum çok zor geçmiş ayağa kalkamıyordum. Oğlumla tek başımıza kaldık hastanede canım yanıyordu. Taburcu olmaya hazırlanmaya başladık baktım eşim yine yok bizi almaya gelmedi, eşimin annesi babası geldiler bizi eve götürdüler. Oğlu olmuş sağlık sıhatı yerinde adam gelmedi ya . Çok zoruma gitti ağladım niye başkalar hibi o gün mutlu olamadım niye başka hanımların kocaları gibi çiçek, balonlarla(ben onu da geçtim) hastanenin çıkışında bekleyen olmadı??? Aklımı kurcalıyor sürekli Sonra sordum kendisine cvb vermiyor uydurup geçiştirdi durdu. Bnm yerimde olsanız ne yapardınız Ne düşünürdünüz kızlar?