Dün eşimin iş arkadaşı ve hanımı pikniğe gittik önceden hanımı ile wp konuşuyorduk ama yüzyüze dün geldik neyse eşim Allah var çok yardımcı bir babadır piknikteyken de yardımcı oldu hanımı sürekli ne kadar iyi baba çok da iyi falan demeye başladı kendisi de dört aylık hamile bende evet dedikçe aynı şeyi dedi en son bulamazsın böyle birini deyince boşamaya niyetim yok zaten canım dedim sonra eve geldik mesaj attı sana bir şey dicem yanlış anlama ama diye bende tabi dedim sonra beni bi okurmusunuz özellikle Kaan renkli gözlü ya onun nazarı hemen değer dedi bende söylerim okur dedim başım çok ağrıyor Kaanla sohbet ettim ondan oldu ben inanıyorum nazara dedi bende tamam dedim yav sen benim kocama.nazar degdirtcektin o kadar çok övdün ki demedim bu arada eşim asla onunla muhabbet dahi etmedi
Bi daha ailecek görüşme derim. Senle konuşmak varken eşinle neden sohbet ediyor. Değişikmidir nedir. Ben yokardım onu oracıkta bi de gelmiş eşini övüyor sana
Siz o kadını bulmak için çok mu ugrastiniz :)
Ne dengesiz ya , niye sohbet ediyor etmesin o zaman , hem bulunmaz Hint kumaşı mi ki nazar değsin.
412,574 soru
12,421,443 cevap
45,244 kullanıcı