0 oy
449 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar nasıl başlasam bilemiyorum şimdi benim teyzemler yurt dışında oturuyo dayımla annem burda neyse ben nişanlandım o zamanlat beni dayımın oğluna istiyorlardı olmadı bi de niye onlara sormadan biriyle konuştum tanıştım vs diye bize tavır aldılar teyzemleri arayıp doldurdular o sene anneme hepsi kötü davranmıştı benim eşim Doğulu bundan 100 sene önce gelmişler egeye yerleşmişler dayım olacak kişi kendisi pislik bi ırkçı olduğu için eşime düşman kesildi teyzemlere eşim hakkında atıp tuttu falan ben hiç sesimi çıkarmadım kimseye ah etmedim etmem de neyse bunlar geçti teyzemin kızları geçen sene evlendi ikisi  de doğulularla evlendi. Teyzemin küçük kızı şimdi boşanacakmış çok üzüldüm annem ağlamış ben de çok kötü oldum anlaşamamışlar karnında da 8 haftalık bebek varmış kocası olacak pislik seni de bebeği de istemiyorum demiş. Bugün bi akraba bana dedi ki herkes dediğini çekiyo evlenecekleri sene onlara sen de kürtle evlendin noldu o kadar laf ettin demişler o da demiş ki o kürtlerle bu kürtler bir değil prensim o benim falan demiş onun kocası benimkinden daha yakışıklı tipi düzgün diye bir değil demiş çok üzüldüm bugün tekrar. Teyzemin kızının durumuna zaten çok üzülmüştüm şimdi daha çok üzülüyorum. O söyleyen akrabaya da kızdım ne derse desin haketmiyo kimse böyle bişeyi diye.. Uzun oldu kusura bakmayın 

4 Cevaplar

0 oy
(4,246 puan) tarafından
Allah yardimcisi olsun insallah ama suda bi gercekki kimse kinamadigini yasamadan olmuyor bu dunyada
tarafından
Evet malesef öyle bişey var dayımın kızının eşinin aslı bizimki gibi doğuluymuş bunu da yıllar sonra öğrendik dayımlar bizden saklamışlar şimdi bakıyorum da Kürt Türk değil insanlık mesele benim eşimin ailesi iyidir ama onlar çektiler ben evlenirken çok laf etmişler ben sonradan duydum hepsini
(4,246 puan) tarafından
Aynen canm kisilik meselesi bu bes kardesin besi bile ayni huyda degilki yani heryerin iyiside var kotusude nolursa olsun buyuk lokma  ye buyuk soz soyleme iste demi
tarafından
Aynen öyle canım valla kardeşimle beni gören der ki ikisi bir değil böyleyken bile ırkçılık yapmak çok kötü
(4,246 puan) tarafından
Evet canm aynen oyle hakkinda hayrlisi olsun
tarafından
Amin canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ayrım yapan insanlardan nefret ediyorm ya nolmus Türkte Kürtte ayni bayrak altinda yasiyor kimse bayrağa ihanet etmedii sürece kücük görme haklarida ayrim yapma haklarida yok.
tarafından
Kesinlikle öyle canım insanlık önemli olan dayım hep ayrımcılık yaptı kötü konuştu teyzemler hep kötü konuştular kocam ve ailesi hakkında bana demediler ama anneme demişler bana söyleyemezler ben cevap veririm diye.
tarafından
Yazık ya dayın baya cahilmis bosver skma canını
tarafından
Sorsan alimdir kendisi ama ne bileyim işte onun yaptıklarını yazsam buraya film olur
tarafından
E bosa dememis atalarimiz cahil ile etme muhabbet diye kim ne derse desin sen huzurlu mutlu ol gerisi bos Allah herkesin yardimcisi olsun
tarafından
Amin canım inşallah. Gerçekten mecburk kalmadıkça görüşmemeye çalışıyorum
tarafından
Ay muhattap olma hic uzak dur canini skmasin
tarafından
Dün yeterince sıktı zaten şöyle uzun bi süre görüşmeyiz inşallah
tarafından
Insallah canim
0 oy
(1,499 puan) tarafından
Kürdü türkü mü var insan  insan olmalı ayrım yapılmamalı hepimiz bu vatan toprağında yaşıyoruz aynı havayı soluyoruz Allah katında hesap verirken kürt türk arap diye ayrım yapılmayacak herkes eşit davranılacak  teyzende biraz büyük konuşmuş senin kalbini kırmış bunun acısı da ondan değil evladından çıkmış Allah yardımcısı olsun 
tarafından
Evet canım ben bilmiyodum böyle konuştuklarını hepsi konuşmuş teyzemin kızı demiş bir değil diye dün kızının başına geleni öğrenince çok üzüldüm dedim öyle anlattılar bana teyzemin dediklerini bilmiyorum daha o sene hiç biri yüzüme bakmadı konuşmadılar benimle
0 oy
tarafından

Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah

tarafından
İnşallah canım çok üzüldüm karnındaki bebek ne olacak ilerde babam nerde diyecek? Bu kadar strese dayanabilecek mi acaba

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 171 göst.
4 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Miraysu (2,946 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,016 göst.
7 Ekim 2022 Diğer kategorisinde & Madamcoco & (2,198 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 368 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gul karaaa (821 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 100 göst.