Geçen çalıştığım işyerine gttim uyku tutmadi sabah . normalde kalabalık olan dükkan da bı yerime aldıkları çalışan kız ve patron vardı.kiz 20-24 yaşında patron kıza sarılıyor felan kız yaklaşımının farkinda değil olsa izin vermez çünkü kız normal hareketleri ,tavırları felan neyse ben içeriye geçtim bişey almak için. adam kızın omzuna elini atmış şakalaşiyo knusuyo felan aniden kızın yüzünü kaldırıp öptü.o an öyle kötü hssettim ki kızın yüzü de bı tuhaf oldu. hamilelikten snra ise geri dnmeyi dusunuyrdum cagiriyorlardi da ama Allah'ın bekkide bı isareti eşime açık açık anlattm gtme, açma telefonu, terbiyesiz tacizci diye soylendi.allh korusun öyle bişey benim veya başkasının başına gelse söylesen bı turlu soylemesen bı türlü.cok aşırı etkilendim kendi üzerimde yorumladm olayı gerçekten aklımdan çıkmıyor diyebilirim.igreniyrm hepsinden buraya yazsammi yazmasammi diye bile çok düşündüm ama iğrenç pislik insan yüzünü dahi grmek istemiyrm.bugun çarşıya inerken sırf grmemek için başka yoldan bile gttim snucta o olay benmde başıma gelebilirdi.ailece gorusuyorduk ama hiçbirini grmek dahi istemiyrm aniden bı soğuma geldi .uzun oldu kusura bakmayın paylaşmk istedm