0 oy
367 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaşlar beşikler çok pahalı nerden  ve ne kadara aldınız beşikleri   ankarada en uygun nerden alabiliriim 

6 Cevaplar

0 oy
(1,963 puan) tarafından
Ulustan  aldik kuzum biz tam bilemiyorm ama orasi uygun  dediler oraya  gittik.. çıkrıkcilar çarşısı  var arka sokağında  hep besikler bebek arabasi falan dükkanları  vardi
tarafından
Uygun mu peki canım
(1,963 puan) tarafından
450 ye aldk kuzum suan fiyatlar  nasil bilmiyorum hic
tarafından
Nasıl beşik aldınız canım fotosu var sa atabilirmisin
(4,959 puan) tarafından
Bende ankaradayim merak ettim kaliteli mi çeşit çok mu orda
(1,963 puan) tarafından
Smdi kizi emzryorum netten bulup atayim canm iyi memnunm ben
-Reklam-
0 oy
(184 puan) tarafından
İnternetten almıştım canım uygun oluyor 
0 oy
tarafından
Canım vala hepsi burada sitesine gir çekmeceli beşikler var ben geçen yıl ordan aldım gerçekten çok sağlam çok büyük sallaması apayrı güzel hiç ses falan yok yani mobilya beşik oluyot bu dediğim 275 tl ye almıştım şuan oğlum 16 aylık maşallah içinde çok güzel oluyor içi baya geniş bi kaç yaş daha içinde uyuyabilir. Birde dolap uygulaması var belki bakmışsındır bilmiyorum ama  ordada yeni ve baya uygun beşikler var gir bak 70 tl ye bile güzel yeni uygun beşik bulursun hadi hayırlı alışverişler
tarafından
275 tl ye  yataksız uyku setsiz veriolar   yatak uyku seti alım desen gene aynı fiyata denk geliyor canım srnin yatagı falan varmıydu içinde fotograf varsa atabilirmisin yada senin beşigin linkini falan
tarafından
İçinde yatak ve uyku seti yoktu canım onları bi kuzenim hediye etti ondan yataksız uyku setsiz aldım tm linki atıyorum şimdi internetten bi bakiyim
tarafından
Canım link göndermeyi beceremedim ama googlede hepsi burada beşik yaz hepsi karşına çıkıyor zaten 250 tl ye en başta bi çekmeceli beşik var bak baya uygun o
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Bende ankaradayim bekliyim surda .

Bende ya 0 yada 2. El letgodan almayı dusunuorm
tarafından
Dolap uygulamasındada sıfır yada baya yeni ikinci el beşikler var canım ordanda almanı tavsiye ederim
0 oy
tarafından
Park beşik 380 almıştımyatsk da 180di
0 oy
(1,963 puan) tarafından

Atiyorum canim

image

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,260 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,507 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 201 göst.
20 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Adanalibelammm (234 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 232 göst.
10 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Anneyimbennnn (438 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 124 göst.
11 Kasım 2022 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (982 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,759 soru

24,376,170 cevap

348,345 kullanıcı

...