Benim büyük temizlik rutininm şu sekil onecelikle halıları yıkamaya vermelisin daha sonra koltukları silmelisin bi yandan da perdeleri makineye atmalısın onlar yıkanırken koltuklarını sildigin odanın duvarlarını da silmelisin camlari silip perdeyi tak misafir odan var mı bilmiyorum varsa oraya da aynı işlem daha sonra diğer olara geçip perdeleri ar makineye dolapların içi düzgün ise mobilyalar i sil guzlece duvarları sil cami sil perdeyi tak yeri sil çık başka yatak odası varsa orası da aynı şekil daha sonra mutfak mutfağı da güzel iç dış sil beyaz eşyalarını güzelce sil arkalarını da aynı şekil de sonra duvarları sil ve cami silip perdeleri tak en sona banyo yu bırak yer kovasi falan değiştirirken illa ki kirleniyor en son banyo yu da guzlece temizle fayansları falan daha sonra bütün giderlere lavabo açıcı dök elektirikli süpürgelerin torbasını değiştir halılar gelince de ser bitti aslında daha detay var da evinin nasıl birşey olduğunu bilmediğim için birşey diyemedim bi de derin temizliğe girmeden önce dolap içlerini önceden düzenleyip çamaşır ütü işini önceden yaparsan işin daha kolay olur bi de fayans olan yerleri derz temizleyici ile fırçalayıp temizlemelisin koridorun duvarı da silinmeli ve kapılar ve de avizeler cooook işin var