Geçenlerde eşime mesaj attım fırsat olsa da iki üç günlüğüne tatil yapsak diye kafa dinlemek için 36 haftalık hamileyim 1 yaşında da oglum var dükkan ev çocuklar çok bunaldım artık eşimde salı günü iznin denize gideriz günübirlik dedi. Olur ben giremesem bile havası yeter zaten normalde de girmem yüzme bilmediğim için. Hafta içi sakin olur dedi. Dün akşam geldi eve sordum dedim işin çıkmadı dimi ona göre eşyaları akşamdan hazirliyayim piknik çocuğun eşyasını flan oda mal taşıcam gidemicez dedi iyi tamam dedim ama üzüldüm de heveslenmistim kendi dedi çünkü salı günü gideriz diye. Bnde dedim insan bari gündüz götüremiyo gönül almak için üzülme akşam bı yerlere gideriz derdi dedim bişey demedi yattı uyudu. Sbah kalkmadı nakliye işi iptal olmuş 11 buçukta kalktı şunları şunları hazırla gidelim iyi tamam dedim kahvaltılık hazırladım ama içimden de kızıyorum bu saat olmuş gidilir mi hiç diye öyle yere gittiğin zman erken gitcen. Ben tatsızlık olmasın diye yine bişey demedim neyse yedik içtik saat 12yi geçti bu saatten sonra gidilmez dedi iyi dedim yine. Sonra eşime tlefin flan geldi nakliye işi 3e doğru çıktı gitti 6 7 gibi gelirim akşam çıkarız dedi ama başıma gelecekleri biliyorum tamam dedim. Saat 7 oldu ne zman glcen yemek yapcam ona göre dedim bı saatlik işim var sen yap yemeği dedi nysw yaptım 8 oldu gelmedi aradım ne zman glcen dedm işte falanca yere nakliye çıktı oraya gidiyorum dedi bende ağlayarak telefonu kapattım üzüldüm. Aradan zaman geçti mesj attım dedim her seferinde heveslendirip kandiriyon bida snden bişey istemicem tutmicagn sözler verme bana dedim. Ama bir değil iki değil hep aynısı oluyo tamam üzüldüm ama asıl sinirlendigim nokta haber vermemesi bana zamanında arayıp dese işim çıktı gidemicez haberin olsun dese neyse. Onuda geçtim yemek için sordum bı saat snra gelcm diyor sonra arıyorum nakliye işi çıktı ilçeden ile gidiyo aramasam haberim olmucak insan da sorumluluk olur biraz haber verir hiç olmazsa. Kusura bakmayın kızlar çok üzüldüm her seferinde hayal kırıklığına uğruyorum içimi dökmek istedim uzun oldu hakkınızı helal edin