0 oy
773 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,114 puan) tarafından
Geçenlerde eşime mesaj attım fırsat olsa da iki üç günlüğüne tatil yapsak diye kafa dinlemek için 36 haftalık hamileyim 1 yaşında da oglum var dükkan ev çocuklar çok bunaldım artık eşimde salı günü iznin denize gideriz günübirlik dedi. Olur ben giremesem bile havası yeter zaten normalde de girmem yüzme bilmediğim için. Hafta içi sakin olur dedi. Dün akşam geldi eve sordum dedim işin çıkmadı dimi ona göre eşyaları akşamdan hazirliyayim piknik çocuğun eşyasını flan oda mal taşıcam gidemicez dedi iyi tamam dedim ama üzüldüm de heveslenmistim kendi dedi çünkü salı günü gideriz diye. Bnde dedim insan bari gündüz götüremiyo gönül almak için üzülme akşam bı yerlere gideriz derdi dedim bişey demedi yattı uyudu. Sbah kalkmadı nakliye işi iptal olmuş 11 buçukta kalktı şunları şunları hazırla gidelim iyi tamam dedim kahvaltılık hazırladım ama içimden de kızıyorum bu saat olmuş gidilir mi hiç diye öyle yere gittiğin zman erken gitcen. Ben tatsızlık olmasın diye yine bişey demedim neyse yedik içtik saat 12yi geçti bu saatten sonra gidilmez dedi iyi dedim yine. Sonra eşime tlefin flan geldi nakliye işi 3e doğru çıktı gitti 6 7 gibi gelirim akşam çıkarız dedi ama başıma gelecekleri biliyorum tamam dedim. Saat 7 oldu ne zman glcen yemek yapcam ona göre dedim bı saatlik işim var sen yap yemeği dedi nysw yaptım 8 oldu gelmedi aradım ne zman glcen dedm işte falanca yere nakliye çıktı oraya gidiyorum dedi bende ağlayarak telefonu kapattım üzüldüm. Aradan zaman geçti mesj attım dedim her seferinde heveslendirip kandiriyon bida snden bişey istemicem tutmicagn sözler verme bana dedim. Ama bir değil iki değil hep aynısı oluyo tamam üzüldüm ama asıl sinirlendigim nokta haber vermemesi bana zamanında arayıp dese işim çıktı gidemicez haberin olsun dese neyse. Onuda geçtim yemek için sordum bı saat snra gelcm diyor sonra arıyorum nakliye işi çıktı ilçeden ile gidiyo aramasam haberim olmucak insan da sorumluluk olur biraz haber verir hiç olmazsa. Kusura bakmayın kızlar çok üzüldüm her seferinde hayal kırıklığına uğruyorum içimi dökmek istedim uzun oldu hakkınızı helal edin 

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sende kusura bakma canım çok uzun yazmisisn okuyamadım bu sıcakta uzun postları okuamıyorum ter basıyor beni Allah yardımcın olsun 
(1,114 puan) tarafından
Rica ederim cnm ne kusuru
tarafından
İlk yorum senin olsun diye okumuyon heee:D seni seniii
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ozaman hiç beklentiye girmicen kuzum adam hep oylemis. Üzüldüm senin adına:/
(1,114 puan) tarafından
Çoğu zman durum böyle öyle ondan yazdım başıma gelcekleri biliyorum diye
0 oy
tarafından
Canim benim anladigim eşin seni biryere götürmeyip kendi gezmiyor, bos bulduğu heran calismaya gidiyor. Yani bence biraz daha sabirli olmalisin. 
(125 puan) tarafından
Gı nörüyom öbür yorumda karı senden kurtulmadı :))
(1,114 puan) tarafından
Yok kuzum işin aslı öyle değil işten çok sıkılan biri normalde önceki postlarimdan anlarsın eşimle iş mevzularini
0 oy
(758 puan) tarafından
Benimki de öyle aramasam Bi şeyden haberim olamayacak. Erkek milleti çoğu böyle. En iyisi hiç bir şey beklememek. Çok net 
(1,114 puan) tarafından
Yani insan haber verir bu saat oldu hâlâ yok
0 oy
tarafından
Hem hamilelik hem sıcak hem psikolojik olarak çok daralmıssındır canım . Benimde küçük bebeğim var 4 aydır dısarıyı görmedim. Vardır bunda bir hayır bosver
(1,114 puan) tarafından
Ya doğumdan snra hiç cikamicaz diye istedim ama ben bu salı olsun demedim kendi dedi fırsat bulsakta diye dedim ben ama benim kızdığım haber vermemesi bende beklenti içine girmiyeyim
0 oy
(2,444 puan) tarafından
Para kazanmış canım adam sizin için çalışıyor. Tabiki bize zaman ayirmadiklari için eslerimize kızıyoruz bebekle hep evde bunaliyoruz biraz anlayış göstermeleri lazım. Üzülmekte haklısın. Insallah bigun götürür esin sizi gezmeye 
(1,114 puan) tarafından
Canım kendi gezmeye fırsat buluyo arkadaşlarıyla piknik deniz vs olsun bize gelince işler çıkıyo
0 oy
(1,158 puan) tarafından
Benmde en sinir oldugum seydir tamam deyip yapilmamasi
(1,114 puan) tarafından
Ya yapmadığını geçtim artık insan haber verir bekleme sen ye ben gelemicem diye
0 oy
(924 puan) tarafından
Benimki de ilk evlendiğimiz zamanlar öyleydi. Bi gün çok kötü kavga ettim. Dedim burda eşş.k başı yok.o gün bu gündür haber verir
(1,114 puan) tarafından
Bende gelince dicem aslında her seferinde söylüyorum ama umursayan kim
0 oy
(125 puan) tarafından
Vallah okuyamadım başı az okuudum allahh kurtarsın ne diyim ama keşke biraz kısa olsaydı ama birazdaha zorlasan hayatın roman olacak sanırım:))
(1,114 puan) tarafından
Yeni geldi bey efendi. Laf atmaya çalışıyo bende taviz vermiyorum şakayla karışık kafanı kircam senin insan yola giderken surat yapar mı dedi bnde haber vermedigin için yapıyorum dedim verdim ya dedi bnde verdinde benmi duymadım yada anlamadım dedjm böyle böyle oldu dedim bida bişey diyemedi
(125 puan) tarafından
İyi yaptın burnu sürtsün iyice ayaklarına kapansın öyle afet
(1,114 puan) tarafından
Eşimin mı burnu sürtcek umru değil çıktı balkona sigara içiyo
(125 puan) tarafından
Kız böle s .. Şey giyin vs tatlı tirip at yatakta bak gör nasıl sürtüyo burnu
(1,114 puan) tarafından
Şuan hiç işime gelmez :-) oğlum yeni uyudu sbah iş var başıma iş alamam bu saatte :-)
0 oy
(1,288 puan) tarafından
Canm bi ara bnm esimde boyleydi her yere tek gitmek istiyodu bnmle vakit gecirmk istemiyo gbi sonrasinda bnde kendime ceki duzen verdim biyerlere tek gitmk istedm tek yaparim dedim alisverise filan ciktim bikac kere simdi kendi diyo beraber gidelim diye firsatin varsa sen cik tek basina dolasmaya hava almaya
(1,114 puan) tarafından
Kuzum normalde herşeyimi tek yaparım evin sorumluluğunu bilmez zaten
0 oy
(125 puan) tarafından
Vee nihayet okudum ama cidden eşinede hak ver oda yoğun çalışıyor sabret allah yardım etsin size..
(1,114 puan) tarafından
Kız sanki daimi yapacak üç gün sonra sıkılacak huyunu biliyorum bı hevesle kahve açtı sıkıldı abisine devretti şimdi nakliye arabası aldı bundan da sıkıldı çoktan bu kaçıncı iş değiştirmesi. Benim kızdığım goturmemesi değil he üzüldüm  evet ama sinirim daha baskın niye haber vermiyo ben s..ak gibi onu bekliyorum bı hevesle
0 oy
tarafından

Canim kusura bakma ama adamın işi çıkmış arkadaşlarıyla gezmeye gitmemis insanlik hali bizde 8 aydır her plan yaptimizda sonuç hastane oluyor şöyle düşünün sağlığınız yerinde evladiniz yaninizda hamilesiniz ve hamileliğiniz saglikliki bişeyleri yapmak icin plan yapiyorsunuz. 

Belkide bi şey olmasada gitseniz basiniza birsey gelecekti rabbim hayırlı olanı size verdi  korudu sizleri.  

(1,114 puan) tarafından
Cnm orası öyle ama ben haber vermesini istiyorum. Sinirimden daha baskın şuan evet üzüldüm ama beni ***** yerine koydu resmen haber versydi bnde beklemeseydim boşuna
tarafından
Belki o an isi vardir arayamamistir    tamm sende kendince haklisin ama çalışmaya gitmis cnm arkadaslariyla filan gezmeye gitmis olsa kız ama adam calisiyor sizin için
(1,114 puan) tarafından
Ah bide kazandığı parayı görsek neyse kuzum hikayeler uzun boşver bana köstek olmasın yeter

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 441 göst.
1 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 246 göst.
4 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 235 göst.
27 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (297 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 277 göst.