Arkadaşlar ben hamile kalınca kaynanam çocugu herşeyini biz alıcaz biz edicez dedi dolap hastane masrafı yok bebek arabası falan bizde haliyle kenara para koymadık Allah nasip ederse ocakta doğumum olcak şimdi kalkmış eşime bebek arabasınıı almayalım yazın alırız diyor bende çok sinirlendim çocgum kontrol olcak birşey olcak dışarı çıkmam gerekecek nasıl olcak çocuk için dolap falan onun hiç lafını açmıyolsr siz olsaydınız ne yapardınız çok sinirlerim bozuldu..
Listeyi yapar eline verirdim madem o kadar hevesliydi esimi de yanima cekerdim yuzsuzlukse yuzsuzluk ...
esime derdim hsni aalacaklardi konus diye
Canım bende yazın alcm arabasını. Kışın arabayla nereye gidicksn ki soğuk olur. Diğer her şeyini alsnlar da kalsın arabası canım boşver takilma
Senin kaynanan gene aliriz demis. Benimki hicbisey almadi almadigi gibi annemin aldigina dil uzatti...
Bndd doğum yapacam 1 2 haftaya bir ihtiyacı nz varmı DİE sormadı bile üstelik eşim yeni askerden geldi daha hiç bişi almadık doğru dürüst
Yazın alsınlar canım ne var sanki bunda sinirlenerek büyütecek kışın zaten nereye çıkacak çocuk arabayla benim dogumumda ocakta ben almayalım dedim eşime doğumdan 3 4 ay sonra alırız dedm seninki yine her şeyini almış benimki bi çorap bile almadı almaz da her şeyimi annem aldı yatağı dolabı kiyafetleri örgüleri şampuanı a dan z ye her şeyi annem aldı kaynanam bi çöp bile almadı almaması benim işime geliyo en azından eşim görür ne yaptıklarını
Ya hepsi aynı be canım benim bebegin puseti var aldık banada kayinvalidem kışın nereye cikicaksin arabaniz var zaten yazın alırsınız dedi arabayı kestirip attı iste
1,491,962 soru
24,378,959 cevap
348,566 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın