0 oy
721 göst.
Diğer kategorisinde (2,243 puan) tarafından
kizlar kizim 11 aylikken yurumeye basladi uzun uzun yurumuyodu ama baya gidiyodu dogumgununden bir hafta sonra yururken sert dustu o zamandan beri yurumuyo 14 aylik oldu zorlamiyim korkmus gecer dedim ama yok elinden tutarak yurutuyorum elimi hafif biraksam titriyo birakiyo kendini yere emeklemeye basliyo zorlarsam yurumesi icin agliyo . ne yapabilirim tekrar yurumesi icin icin uzuluyorum kendi haline mi birakayim 

5 Cevaplar

0 oy
(2,539 puan) tarafından
Istersen bir pedagog tan yardım alın belliki  korkmus
(2,243 puan) tarafından
saol canim . biraz daha bekliyimmi acaba
(2,539 puan) tarafından
Bekle biraz daha sanki ilk kez yürümeyi öğreniyormus gibi elinden tut sürekli ona güven vermeye çalış bir süre sonra elbette düzelecektir annesinin yanında olduğunu düşerken onu tutacağını bilsin
(2,243 puan) tarafından
tamam canim saol :)) surekli yurutuyorum babasiyla falan karsilikli git gel yaptiriyoruz insallah olur zamanla
-Reklam-
0 oy
(114 puan) tarafından
kendi haline birak canm benimde buyuk oglum 11 aylikken yurumustu  cok gzel.yuruyofu kosuyodu yasina 1 hafta kala cok hastalandi ve 1 hafta hastanede yattik ciktiktan sonra yurumedii taaa 1 yas 4 aylikken yuruduu oda cok zorlandi korkarak titreyerek bekle canm korkuyolar iste dizleri kiriliyo bidaha cesaret edemiyolar maleseff 
(2,243 puan) tarafından
saol canim rabbim tum cocuklari korusun gecmis olsun . kendisi mi basladi yurumeye tekrar heryere tirmaniyo çünkü yani emekleyip heryere kalkiyo ama tutunacagi bisey olmayinca birakiyo kendini
(114 puan) tarafından
aminnn insallhhhh ewt canm kendisi basladii ayni anlattiginngibi olmustu sonra cesatetini topladi yurudu sukur oyzren bekle sabret kendisi isteyijce yapacaktr mutlkaa
(2,243 puan) tarafından
tamam canim teşekkür ederim :)) insallah saglikla buyurler gec olsun guc olmasin
(114 puan) tarafından
rica edrm canm  insallahh insalahh :))
0 oy
(12,771 puan) tarafından
Çok zorlama korkar dışarıda bir iki çocuğun yanına VS götür benim kız evde koşar dışarıda korkardı bu ev de kala kala çıkmamış tik sonra buna onunde çocuklar la tek başıma yolda yurterek korkusu yendim 

Şimdi çocuklar varsa bırakıyorum kosuyo sende aşağı indir top çocuklar la oynasın inş yürür üzülme 
(2,243 puan) tarafından
hergun cikariyorum canim parkta falan baya yurutuyorum elinden tutarak tam diyorum dalmis cocuklara pesine gitmeye calisiyo hafif elimi gevsetiyorum agliyo insallah gecer
0 oy
(128 puan) tarafından
Canim kuyruğu  yere deydiyse yerinden kuyruğu  düşmüş  olabilir
(2,243 puan) tarafından
yüzüstü düştü canim da kuyruk mevzusunu bilmiyorum oyle bisey olsa nasil duzelir
(128 puan) tarafından
O zmn dusmemiştir cnm .kuyruk meselesins gelince doktorlar anlamaz bildigin belinden ayak parmagina kadar agri yapar ayni bel fitik gibi  bilen biri olur kaldirir
(2,243 puan) tarafından
aa hic duymamistim canim saol .elinden tutarken yuruyo aslinda sadece tutuncagi bisey istiyo yoksa çok sıkı da tutmuyorum yuruyo ama destek istiyo . agrisi yok galiba
0 oy
tarafından

18 aya kadar normal benim kizim 17 aylikken yurudu doktora felan hic ihtiyaci yok zorlama bende senin gibi biran once yurusun istiyordum ama korkuyodu titriyodu 18 aydan sonra doktora basvurursun bnce kendi haline birak emekliyorsa zaten sorun yoktur bacaklarinda sorun olsa hic hareket olmaz psikolojik bsey annem hep derdi onun onunde deniz var suan diye kostugu gunlerde gelecek :)

(2,243 puan) tarafından
yaa teşekkür ederim canim icim rahatladi :)) evet emekliyo heryere tirmaniyo girmedigi yer yok ama yurumuyo o da olur insallah

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 143 göst.
30 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya43 (579 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 71 göst.
15 Eylül 2024 Diğer kategorisinde GSmsl (849 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 424 göst.
14 Mart 2024 Diğer kategorisinde Unalgll (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 113 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Nisan89 (1,064 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,921 soru

23,699,872 cevap