0 oy
485 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Markete gittik mecburiyetten kızımda maske yoktu kesinlikle taktirmaz bı kadın geldidgeldi  Ben ilk farkına varamadım kızıma aadece güzel sözler etti sonra da alnından öptü hemen eve gelince yıkadım dengesiz kadın da virüs varsa eğer bi baktım arka tarafta insanlara çok yakın yakın davraniyo meğer de dileniyomus ne demek ya bu zaman da öpmek basım agroyo sinirden insaahbiseh olmaz dua edin kaç tür insan la karisilasiyodur o kadın :(maske zorunluluğu olduğu ilden birindeyiz kadında da sadece yemeni su vardı çok yoğun değil galiba burda virüs ama korkuyorum

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay çok kötü olmuş ya inşallah bulaşmamıştır
tarafından
İnşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cok saçma işte bu dönemde böyle yapanlara sinir oluyorum inşallah bişey olmaz kuzum için rahat olsun
tarafından
İnşallah kuzum
0 oy
(16,818 puan) tarafından
Bu dönemi geç yani sev ama mirc diye öpmek nedir valla ben çekilirim birinin bebeğini öpmeyi bırak sevmeyi bile dengesiz kadı  ya 
tarafından
Aynen bende öyleyim ama bunu dusunemiyo bazıları
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Ya böyle bi dönem de bile olmasak izinsiz çocuğu öpmek nedir ya nasıl sinirlerimi bozdu Dengesiz kadın 
tarafından
Demi aynen öyle senin mi benimmi sinirlerimi bozdu sorma :(
(1,772 puan) tarafından
Allah korusun inşallah bir şey olmaz kötüyü çağırma der hep annem iyi düşünün iyi olsun
tarafından
İinsalah iyi düşünelim iyi olsun
0 oy
tarafından
Dun alisverise ciktin hamile bir bayan oglumu görüp esine gosterdi ayy suna bak dedi ve bize dogru geldi hic birsey demeden oglumu kendime cevirip lutfen yaklasmayin hem sizin icin hem bizim icin sevmis kadar oldunuz teşekkür ederiz dedim ve hemen arkami.donerek gittim. Insanlar cok.dusuncesiz.
tarafından
Keşke onu diyecek vaktim olsaydı ne biliyim ben kadın yaşlı kimi kimsesi yok gibi geldi bana eşimde şok oldu bileydim ben kucağıma alırdım opemezdi dokunamazdi diye ama iş işten geçti insalah bişey olmaz
tarafından
InsaAllah birsey olmamıştır  Rabbim evlatlarimizi korusun.
tarafından
Amin inşallah cumlemizinkini
0 oy
tarafından
INŞAALLAH bi sey olmaz canim korkma
tarafından
İnşallah :(

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 377 göst.
14 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Herzamanhaklibiri (2,983 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 920 göst.
12 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde ❤TONTIŞIM❤ (658 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 366 göst.
17 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Elinaa (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 361 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde ikievlatanasi (148 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,215 soru

24,426,910 cevap