Sadece 15 gun boskaldim ne acelem varsa suan oglumu kucağıma aldim rabbime şükür 41 gunluk 9 buçuk aylik evliyim ama erekn doğum oldu bu arada☺️☺️
evlendıkten 3 ay sonra şuan 23+5 hamileyim
1.5 ay bile degildi 38 gun sonra
1 snee 9 ay sona hamile kaldim agustosta 2. Yilimiz dolacak 15 haftalik hamileyim
Aslında hemen hamile kalmıştım ama bebeğimi doğurmak nasip olmadı düşük oldu ikinci hamileliğimde 9 ay sonra oldu oğlum 5 yaşında şimdi şükür 2.çocukta 10 aylık
2 buçuk yil sonra hamile kaldim saglik ocagina gidip kan vermistim sonucu bekleyemedim evde test de yaptim cift cizgiyi görünce salon ve oturma odasi arasinda aglayarak mekik dokudum. Ben biliyodum hissettim anneler hisseder felan diye dönüp durdum sevincten. rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah. Benim gibi bekleyenlerede saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin
9 ay sonra hamile kaldim canım çok istiyorduk esimle o ani asla unutmam mutluluktan agladgimi hatta hiç test yapmaya cesaretim yoktu yine negatif çıkcak diye esim yap diye ısrar etti bu sfer kesin hamilesin dedi icine doğdu sanırım gerçekten öyle oldu şimdi dünyayalar tatlı 8 aylik kizim var
1,514,486 soru
24,697,102 cevap
368,701 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın