0 oy
351 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (247 puan) tarafından
Kızlar parkelerim çok eski değiştirmek istyom ama hangi renk işte ona karar veremedim sizce hangi renk yapiyim beğendiğiniz yada kendi parke modellerinizi atarmisiniz bi fikir olur

7 Cevaplar

0 oy
(1,826 puan) tarafından
Cok acık rengini de kullandım cok koyusunu da ikisi de kafayı yedırtur en iyisi acık kahve tonları
-Reklam-
0 oy
(75 puan) tarafından
bence açık renk tercih edin evi daha aydınlık ferah gösteriyor 
0 oy
tarafından
Canım benimki beyaza yakın bı rengi var ama yeni modeller açık avik araları tamamne kapalı olanlar var onlardan al kesinlikle içine biseyker giriyo tek tek temizlemek zorunda kaliyosun beni dinelrsen açık aralı alma açık renk te her şeye güzel duruyo aklında bulunsun
(247 puan) tarafından
Aynen kuzum dediğin gibi Eltim o açık arali olanlardan aldı hiç hoşuma gtmedi
tarafından
Benimki benim altda yazan bayaninki gibi açık aralıklı hiç kullanışlı değil
0 oy
(3,754 puan) tarafından

image

tabiki bu bigün evim olursa bu renk olacak tüm evim 
tarafından
Benimki bundan gerckeden guzel ama temizligi cok zor simdi supursem arkamdan bir tuy dokuluyor sanirsin hic temizlenmemis
(3,754 puan) tarafından
Annem gilin ki böyle, çok güzel ya evet gösteriyor herşeyi ama olsun güzel:) :)
0 oy
(12,935 puan) tarafından

Acik renk bence en guzeli

image

0 oy
(786 puan) tarafından
5 ay önce evlendim kesinlikle açık renk tercih etme yatak odamı sütlü kahvenin açık tonlarını yaptırdım ama 5 ayda illallah ettim günde iki kez dik Süpürge ile süpürüyorum koyu tercih et 
(247 puan) tarafından
Bende koyu sevmiyom cnm ya eski parkem zaten koyu renk ayak izi faln çok belli oluyo
(786 puan) tarafından
Canım beyaz ve beyaz tonlarını yaptırma benim saç tellerim vs herşey kocamın minik kılları birtane düşse hemen belli oluyor ha temizlerim dersen yaptır tabi köyü dediğim çok koyu değil de işte kahve tonları meşe renk tonları falan
0 oy
(1,572 puan) tarafından
Side çam kullanıyorum memnunum ne koyu ne de açık

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 541 göst.
19 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde Eylül öykü (247 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 213 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 392 göst.