Merhabalar. Memlekete eşimin ailesine geldik İstanbuldan . 3 aylık bebeğimiz var. Bebek odada uyuyordu, yemek yiyeceğiz diye bende kamera kurdum 2 telefon birbirini görüntülü arayarak. Bebek uyanırsa görürüm diye. O esnada eşimin halasıgil geldi maskeler çenede. Ben de bu konuda çok hassasım korkuyorum koronadan, daha geçenlerde köyden birinin akrabası vefat etmiş. Neyse yemeğe oturmadan çocuk uyanır gibi oldu odaya geçtim kayınvalidem de peşimden. Çocuğu kaldırmaya çalıştı noldu dedim. İçerde halanlara göstercem dedi. Hayır dedim maskeleri yok istemiyorum. Bir şey olmaz dedi yok dedim. hem sen çocuğu niye kaldırıyorsun ki pışpışlayıp uyutmaya devam edecektim belki. Neyse hayır dedikten sonra içeri bi gittim telefonu içerde unutmuşum sesi de açık tabii ne konuştuysam duyulmuş. Telefonu aldığım gibi vınnnn. önce biraz pişman olur gibi oldum ama düşününce korona olmamızdan iyidir diye içimi rahatlatmaya çalışıyorum.
Arka sokaklar da hüsnünün olayı gibi olmuş
Iyi olmus taksalarmis maskelerini
İyi olmuş boşver
Telsiz kazası olacak die bnde cok korktum ama olmadı daha bakalım iyi olmuş kız senin ayıbın mı taksalarmış virüsün kimden cıkacağı belli olmaz
bi kaza oldu deseydinaman boşver bebeisinden önemli mi doğru olanı soylemissinsen içeri geçince sana nasıl tepki verdiler onu merak ettm
Demeye çalışsaydın diyemezdin böyle yüzlerine Allah işini kolaylaştırır
Boşver ay haklısın neticede
Ahahajjs ay resmen komedi hep dizilerde olurdu bu tarz şeyler gerçekten de olmuş
408,237 soru
12,262,985 cevap
37,379 kullanıcı