0 oy
563 göst.
Diğer kategorisinde (62 puan) tarafından
kizlar 32+4 gunluk hamileyim ev tasidik Allahimm nasi zormus ve hayatimda ilk defa tasindimm Allah yardim etsin ev tasiyana 1 hafta oldu hala islerimm bitmedi yaa... 

12 Cevaplar

0 oy
(1,261 puan) tarafından
Kiz hamile hamile ne yapiyon sen yardim etmiyorlarmi sana?Allah korusun dogurursun falan dikkat et 
(62 puan) tarafından
mecbur kaldikk tasinmaya canimm ya annem calisio evde oldukca gelio kaynanam saolsun camlari kapilari mutfak dolaplarini sildi amma hala cok is var 1 2 gun dinleniyimm bu kezde bebek cantasini hazirlicamm kiyafetlerini falan yikicamm
(1,261 puan) tarafından
Hadi hayirlisi insaAllah
-Reklam-
0 oy
(821 puan) tarafından
Rabbim kolaylık versin canım benimde 54  günlük kızım var bizde taşıncaz bayram sonrası inan şimdiden sıkıntı bastı bana evi toplaması bi dert yerleştirmesi ayrı dert bide evimi seviyodum mecburen daha küçük bi eve gidiyorum ve çok isteksizim
(62 puan) tarafından
benimkide baya buyuktu vakla kucuk ev isime geldi bide 5. katta oturuodukk cok zorladimm smdiki gris kat Allahtann
(62 puan) tarafından
aklinda bulunsun valla ben.perdeleri onceden.getirdimm taktimm baya isime geldi bi kac gun annemde bi.kac gun kaynanamda kaldimm ama
(821 puan) tarafından
Zaten evi anneme yakın diye aldık eşim yurt dışında çalışıyo ben yalnız kalmayım diye evin tadilat işi var onlar bitince temizlik filan sonra geçeriz sanırım sen perdelerini nasıl götüreceksin canım neyle taşıyacaksın
(62 puan) tarafından
valla canimm ben tasindimm suan hala islerim bitmedi perdeleri tasinmaya 1 gun kala yikafimm esimle goturdukk yasiyla serdikk valla yikandikca aldimm aldimm goturdummm
(821 puan) tarafından
Bende makinamı bağlatıp orda yıkayım sereyim olmadı
0 oy
(2,065 puan) tarafından
Amin cnm valla bizde taşınıcaz ev arıyoruz 4bucuk aylık oğlum var yavaş yavaş yapıyorum fırsat buldukça 
(62 puan) tarafından
simdiden basla canimm valla benim oteki hesabimm vardi sifresini unuttigumm icin yeni actimm biliosundur beni valla okadar zormuski Allah yardimm etsin hepimize
(2,065 puan) tarafından
10gün müsade etti ev sahibi valla ev bulsak taşınıcaz bi türlü de evde bulamıyoruz doğru düzgün  taşınmakda baya pahalı patlıyor resmen ya nakliye depozit komisyon :/
(62 puan) tarafından
allahtan bizimki depozito komisyon istemedi ya daha dogalgazimm acilmadi yeminle kucuk tupte yemek yapiorumm cok zor
(2,065 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun tatlım inşallah bizde komisyonsuz falan bi yeer buluruz.
0 oy
(332 puan) tarafından

34 haftalıkken bende taşıdım ev çok zor bi durum bi de çok kötü haldeyken kimse yardım etmedi annem 25 saatlik yol gelemedi kaynanam da gelcez dedi ama gelmedi eşimle tek başımıza yaptık depresyonda ağlaya ağlaya ev taşıdım 

Kimse hamilesin yardıma gelelim demedi evi taşıyıp bittikten sonra otumaya geldiler yüzsüz gibi utanmazlar 
0 oy
tarafından
Allah kolaylık versin hamileyken daha zor eğilip kalkamıyorsun bişey kaldırıp indiremiyorsun çok zor 
0 oy
(394 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun 50 günlükken  oglum taşındık  cok zor vala
0 oy
(590 puan) tarafından
Ayy o haftalarda benimde tasinma sorunsalım olacak bidr burda akrabamiz faln da yok esimle ikimiz halletcez bi kadın tutcaz ama yinede cogu yük bana kalacak nasıl yapcam kara kara onu dusunuyorum 
(62 puan) tarafından
ben öldum valla halada bitmedi valla Allah kolaylik.versin
0 oy
tarafından
Ben de tasinmak istiyorum ama cesaret edemiyorum 4.5 aylık bebeğim var mutfak alt Dolaplar kokuyor örümcek oluyor temizleyim ertesi gün aynı ev sahibi değiştirmiyor da borcu varmış :(
(62 puan) tarafından
bende bocekten bikmistimmm artikkk bi taraftan iyi.oldu ama maffoldummm
0 oy
(2,426 puan) tarafından
Zor  olur yaa allah kolaylık versin 
0 oy
tarafından
Bitmiyor bende kendi evimi taşıdım bı kere çok zor 
0 oy
(3,447 puan) tarafından
Doğuma 19 gün varken taşındım keyfi olarak büyük eve annemler yapma dedi yaptım babama kadar balkonumu yıkadı yardım etti rabbim ailenin eksikliğini vermesin inşallah 

Kizim bir yaşında iken işi biraktim eşimin işi olduğu için ilçeden ev aldık kayinvalidemlerle aynı binaya taşındım 100 km öteden kardeşim geldi yine evde 2 tane bekar görümce olduğu halde iyiki ailem var 
0 oy
(1,453 puan) tarafından
allah yardimcin olsun canım.  bende taşınıyorum ama dogurdum bebeğim 3 aylık 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 215 göst.
9 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Vuslat_vuslat (210 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 113 göst.
29 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eloff (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 108 göst.
23 Kasım 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 179 göst.
7 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serraalya (8 puan) tarafından soruldu

325,116 soru

9,704,945 cevap

31,433 kullanıcı

...