0 oy
663 göst.
Diğer kategorisinde (70 puan) tarafından
Olmuyor bir kez oldu geçen yıl oda boş oldu düştü kızlar 3 ay önce de piko olduğumu öğrendim. Bu ay klomen başladık yunurtam 10 mm olmuş diger aya kaldı benim durum bu sefer dozu yükseltecekmiş. Artık yoruldum Ben anladım anne olamiycam. Ama bir gün olursa buraya kocaman hamileyim yazmak istiyorum 

10 Cevaplar

0 oy
(29,713 puan) tarafından

Rabbim kucagini doldursun insAllah uzme kendini

(70 puan) tarafından
Amin canım inşallah teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Pico varsa aşılama ile vakit kaybetme hemen tup bebek yap picolarda tutma olasılıgı daha yuksek oluyor.
tarafından
Kac yasindasin canim. Ozelde yaptiriyorsa yasa bakmiyolar pico varsa zaten aliyor asilamada yumurta ya fazla buyuyor islem iptal oluyor yada yumurta bos oluyor iptal oluyor islemde canim parani bosa harcama benim sana tavsiyem tup bebek yaptir
(70 puan) tarafından
23e gircem diğer ay canım bir ayd aha deniycek bakalım olmazsa iyi bir tüp bebek merkezine gidicez inşallah
tarafından
Canim devlet 24 yaş sonrasi karsiliyor neyine erken demis canim. canim aşılama bosa para kaybıdır picoda 1 asilama denedim sonra tup bebek doktorum bana soyledi picolarda asilama cok zor diye ve bunu soyleyen doktorda profesör
(70 puan) tarafından
Banada dedi şanslısınız pikokular dedi yumurta fazla ve tüp bebek şansın yüksek dedi bu senem böyle geçsin bakalım nolcak bilmiyorum inan boşluktayım her kafadan ses çıkıyor her doktor bişey diyor zaten umutsuz mutsuzum
tarafından
Canım ozeline bakar misin mesaj atacagim
0 oy
(79 puan) tarafından
Benimde polikistik overim vardi 2 kere catlatma ignesi klomen denedik olmadi sonra internette çakşır kökü suyuna denk geldim bi deneyim dedim allah da nasip etti oldu bi arastirin isterseniz
(70 puan) tarafından
Onu okudum canım çok duydum ama korktum hastanelik olursun dediler bana zararlı dediler sen nasıl kullandın
(79 puan) tarafından
Bende duydum onu internette de arastirdim birsürü kisi var hamile kalan denedim oldu. 14 gunden fazla kullanilmiyor adetin bitmesine 1 gun kala basliyordun esinle birlikte iciyorsun yarim cay bardagi caksir suyu uzerine de biraz normal su koyup iciyorsun. Iliski günlerini de degerlendiriyorsun bu sekilde
(70 puan) tarafından
Anladım canım korkuyorum bişey olmaz demi zararı falan diğer ay da tutmazsa bunu içcem
(79 puan) tarafından
Canim bana da esime de bi zarari olmadi baktim zaten zarari degen kisiler cok az coguna bi zarari degmemis . Yanliz tadi cok kotu zar zor iciyorduk biz. Ac karnina iciyorsun sabah .Youtube de bi kadin anlatiyor detayli olarak nasil icilecegini falan onu dinle. Caksir koku suyu yazinca cikiyor insallah hayirli saglikli evlatlarin olur en kisa zamanda. :)
(70 puan) tarafından
Amin canım inşallah teşekkür ederim
0 oy
(6,975 puan) tarafından
Rabbim hayirlo zamanda nasop etsin canım, gexiktiriyorsa guzellestoriyordur :)
(70 puan) tarafından
Haklısın canım teşekkür inşallah
0 oy
tarafından
Canım bende pko hastasiyim  3 düşük oldu biri ikiz di kürtaj olmak zorunda kaldım ve ilk hamileliğim hariç diğeri tedaviyle oldu ne ilaçlar ne iğneler ne operasyonlar geçirdim ve. Rabbime hamd olsun 5. Senemde tedavi ile hamile kaldım 6. Senemde kucağıma almak nasip oldu 

Umudunu kaybetme rabbime sığın ve bol bol dua et sormak istediğin bişey olursa  özelden yazabilirsin  
tarafından
Hayr canım  ondan değil  çünkü pıhtılaşma testinde bişey  cıkmadı
tarafından
Amin inşallah sağol  canm
(70 puan) tarafından
Allah allah ama kan sulandırıci pıhtılaşma için kullanılır diye biliyorum canım ben aamaan kız şükür hamile kalmışsın saglikla bu zamana gelmişsin ya
tarafından
Evet canm pıhtılaşma için veriliyor ama  işte bu sefer bi başlayalım dedi bazen böyle kullananlarda oluyomuş tedaviden dolayı

Evet canm hamd olsun çok yollardan geçtik rabb'im nasip etti hamd olsun rabb'im bütün isteyenlere nasip etsin inşallah
(70 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Rabbim tez zamanda kucagını doldursub canım

(70 puan) tarafından
İnşallah canım teşekkür ederim
0 oy
(125 puan) tarafından
İnşallah canım inşallah , 
(70 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Rabbim isteyen herkese nasip etsin sanada tez zmnda insaAllah
(70 puan) tarafından
Amin canım inşallah herkese versin Allah aratmasın
0 oy
(677 puan) tarafından
Cnm meryem suresini bilgisayardan en küçük şekilde çıkarttır sonra onu önce 7 kat poşete sonra beze sar üzerinde taşı
(70 puan) tarafından
Sütyenume takayım canım günah olmaz değil mi öyle
(677 puan) tarafından
Yok cnm olmaz göbek deliğinden yukards taşımamız lazım.yedi kat poşete sardıgındsda tuvalete falan çıkarmadan girebilirsn
(70 puan) tarafından
7 kat poşet zor olmaz mı pek anlamam bu işlerden canım aklım karıştı
(677 puan) tarafından
Yok cnm küçücük oluyor yedi kat dediğim.dua yazan kağıdı küçücük katla buzdolabı poşetinin kenarındam göz kararı kes duayı içine koy katlayarak 7 kat olsun.eskiden okulda el işi kagıdından kedi merdiveni yapardık ya üstüne katlaya katlaya yapardık onun gb.
(70 puan) tarafından
Şimdi anladım canım teşekkür ederim alllah razı olsun ilişki esnasında birde duşta çıkarırım sadece
0 oy
tarafından
Bende anne olmak istiyorum bende kocamam hamileyim yazmak istiyorum rabbim sanada bana da nasip etsin inşallah 
(70 puan) tarafından
Amin canım inşallah

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 582 göst.
0 oy
16 cevap 1,326 göst.
16 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 340 göst.
22 Şubat 2025 İnternet & Teknoloji kategorisinde Lilamm (19 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 253 göst.

Kategoriler

1,446,383 soru

23,759,804 cevap

315,364 kullanıcı

...