0 oy
674 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi

............ 

8 Cevaplar

0 oy
(6,972 puan) tarafından
Canim bu zamanlarda birbirinize kenetlenmelisiniz, yurtdisinda ki ablan cok dusunuyorsa ciksin gelsin sana laf edene kadar, ya da diger kardeslerin ona dertlenmisler belli ki gelmiyor gitmiyor diye...annenin yanina git bari sende
tarafından
Konuşmuşlar zaten beni gelmiyor diye ama ben çalıştığım için bir tek hafta sonlarım var tatil onda da eşim şehir dışına gitmek zorunda kaldı ama anlayan yok canım
(6,972 puan) tarafından
Ara anlat guzelce bende gelmek istiyorum ama bu hafta boyle oldu de, bosver al gonullerini onlarin siniri bozuktur simdi. aciklamani yap
tarafından
Teşekkür ederim canım iyi geldi buraya yazmak. En yakınındakini insan anlamıyor.
(6,972 puan) tarafından
Maalesef canim herkes alttan almak yerine yanlis anlamaya cok musait rica ederim
tarafından
Aynen öyle ya. Bide kardeş olunca delleniyor insan.
-Reklam-
0 oy
(30,095 puan) tarafından

Etle tırnak düzelirsiniz yine.

Sorunlari tatli dille konuşup çözmeyi deneyin 

Baktiniz olmuyor mesafe koy o zaman duzelir..

tarafından
Bu sadece bir kere olan bişey değil canım kaç yıldır böyleler beni hep küçüğüm diye mahrum bıraktılar sevgilerinden ve bende uzun bir süre mesafe koymaya karar verdim.
0 oy
tarafından
O uzakta belliki gelmek istiyor ve gelemediği için sinirli üzülüyor sen yakındasın belki annene gitme imkanın varken gidemediğin için kızmış ama et tırnaktan ayrılmaz bu zor günlerde birbirinize destek olun bence Allah babana şifa versin cnm 
tarafından
Çok sağol canım benim. Geçen hafta annemin yanındaydım. Bu hafta gidemedim çalıştığım için eşimde şehir dışına gitmişti ama anlayan yok devamlı ilgi bekliyorlar onlar bakıyor ya anneme babama
0 oy
tarafından
Canım kardeşsiniz zamanla düzelir sıkma canını şuan hepiniz babanızın hastalığından ötürü stresli bi dönem geçiriyorsunuz bundan kaynaklanıyor biliyorum benimde babam kanser hastasıydı sonra anneme virüs bulaştı annemde kanser başlangıcı oldu o zamanlar abilerim hep stresten birbirine sarardı tamamen üzüntü ve stresten kaynaklı merak etmeyin hepsi geçecek insallah. Benimde bebeğim hasta inan yıllardır eşimle hiç tartışmayan ben bebek doğduğundan beri yok yere tartışıyoruz sonra hemen özür diliyoruz biliyoruz ki tamamen içimizdeki üzüntü stres ve çaresizlik buna sebep oluyor. Dediğim gibi inşallah babanız iyileşir moraliniz düzelir se birbirinizin gönlünü alın tabiki yanlış konuşmuş ablan ama belki uzakta olması gelememesi onları görememesi ondada büyük stres oluyor üzme kendini geçecek inşallah.. :) 
tarafından
İnşallah canım çok sağol sizede geçmiş olsun. Çok zor valla ya insanın anne yada babasının yada herhangi bir yakınının hastane köşelerinde kalması helede böyle bir zaman da. Çok doluydum burası iyi geldi. Çünkü beni anlamıyorlar ne diyorsam boş.
tarafından
Sağol canım. Hepsi geçecek inşallah yüreğini Ferah tut :)
tarafından
Sende sağol canım benim..
0 oy
tarafından
Sende deseydın sen nye bakmıyorsun madem oyle cık gel bak bana laf edene kadar. Sen gıtsen orada ezıyet olmaktan baska napabılırsin ki. Kucuk bebegı olan ınsan ne ıs yapabılıyor ne baska sey. Orada ayak bagı olursun anca. Ha annenlere yıne teklıf et napaym nedeym dıye sor ama yurtdısındakı ablana ne oluyormusta sana catıyormus
tarafından
O laflardan sonra artık öyle yapacam kuzum. Laf çekecek dermanım yok
tarafından
Laflara kulak asma. Sen evlatlık vazıfeni yap elınden geldıgınce kımsenın bı lafına kulak asma. Sen ıstemez mısın aılenn yannda olmak. Tuvalete gıdemıyorm dıyorsun. :(Allah yardmcın olsun. Rabbım sıfa versın...
tarafından
Kız çocuktan fırsat bulupta tuvalete dahi gidemiyorum demek istedim yani :))
tarafından
Yok anladm cnım orasını oyuzden dıyorm zaten cocuktan tuvalete bıle gıdemezken yardımın dokunmaz zararın dokunur demek ıstedm.ama gıt en azndan gorsunler nekadar yoruldugunu. Tutabılırsen bı ısın ucundan tutarsın. Gorun yani.
tarafından
Tmm canım çok teşekkür ederim :)
0 oy
(677 puan) tarafından
Alttan almaya çalış cnm kendi gelemediği için içi içini yiyordur.kardeşlik bagı kolay kolay kopmamalı.
tarafından
Sağol kuzum biraz zamana bırakacam artık.
0 oy
(5,630 puan) tarafından
Şuan o ablanın psikolojisini o kadar iyi anlıyorum ki. Anne babasını çok merak ediyor cok üzülüyor ama elinden bişey gelmiyor. Tek tutar tarafı sizsiniz siz de aslında yapabileceğinizi yapıyorsunuz ama o göremediği durumu tam bilmediği için anlayamıyor. Çok ustelmemek lazım ablanın söylediklerini bu dönemde. Sonradan pişman olacaktır zaten.
tarafından
Umarım öyle olur. Çünkü bir sinirle tarifi olmayan üzüntüler yaşattı bana.
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Kucucuk bebegin var virus var nasil gidicem deseydin zaten yanlarinda bakan kardeslerin var onlar sorun etmemis de ona noluyormus acaba 
tarafından
Kuzum dedim demem mi e bizim çocuğumuz yok mu diyorlar. Ama benim kisi bebek emzikli bebek ya onların ki kocaman çocuk olmuş kendileri ile beni blr tutuyorlar ya.
tarafından
Aman lafta ablalık taslıyor ordan doğru. İnsanı sinir etmekten başka yaptığı birşey yok aslında.
(7,094 puan) tarafından
Koy mesafeni sende kuzum bosver lafan rahat olur en azindan valla boyle anlayissiz insanlardan hic haz etmem sahsen
tarafından
Dünden beri koydum mesafemi kardeşte olsa artık çocuk değiliz kimsenin kimseye bağırmaya çağırmaya kötü sözler söylemeye kardeşte olsa hakkı yok. Çoluk çocuklu kadın oldum hala daha ablamdan azar yiyorum ya haksız yere bide.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,466,274 soru

24,028,630 cevap

328,572 kullanıcı

...