0 oy
540 göst.
Diğer kategorisinde (103 puan) tarafından

"Sosyal medya günlerdir internette fahiş fiyatla satışı yapılan çocuk kıyafetlerini konuşuyor. Türkiye'de çok bilinen alışveriş sitelerinden biri olan Trendyol'da da bazı çocuk kıyafetlerinin fahiş fiyatlara satılması, olayın arkasında, ABD'de mobilya alışveriş sitesi Wayfair'in odağında olduğu çocuk kaçakçılığı iddialarını gündeme getirdi. Wayfair'de satılan mobilyaların model isimlerinin kayıp olarak aranan çocuklarla örtüştüğü şeklindeki bu iddialar var"

Çocuk pedofolisi çok yaygınlaşıyor . Kız veya erkek fark etmez çocuklarımızı giydirdiğimiz yedirdiğimiz şeylere dikkat edip fotoğraflarını sosyal medya hesağlarından paylaşmayalım. En yakınımız olsa dahi çocuğumuzu kimseye emanet etmeyelim. Özel bölgelerini tanıtıp kimsenin dokunmaması yönünde bilgilendirelim. Çocuğumuzun altını değiştirirken dahi kalabalık yerlerde değiştirmeyelim. Ve bunu sorumluluk olarak alalım ve herkesi bilinçlendirelim. 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ya Rabbim sen tum cocuklari koru.

Rabbim tum bu kurgucularin kokunu kesssinnnn
-Reklam-
+1 oy
(67 puan) tarafından
Bu işler böyle aleni halka açık yerlerde yapışmaz bence fake haber inandırıcı gelmedi
+1 oy
tarafından
Bence inandırıcı değil kredi kartıyla yapılan alışveriş platformu tutupta kredi kartına 1 trilyon yaptıramazsın kapıda ödeme de yok 
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Evet ya bugün denk geldim. Rabbim korusun melekleri
0 oy
(2,768 puan) tarafından
Eşimin yanında bile kızımın altını almıyorum baba banyo yaptırır evladı kelimelerini asla kabul edemem bile. Rabbim korusun bu melekleri
(67 puan) tarafından
Eşinin yanında neden kızının altını almıyorsun ki anlamadım?
tarafından
Canim bende esimin yaninda degistirmem"oglum 5 yasinda babasinin yaninda asla kendini degistirmez "aslinda bunu yaparak kendi  vucudunun ne kadar degerli oldugunu ve yabanci insanlarin asla dokunmamasinin onune geciyor.
(377 puan) tarafından
Iyde ne alaka yabancimi o babasi. Yabanci insanlarin yaninda tamamda babasi cok tuaf. Babasi sonucta.
tarafından
Canim olabilir"herkesin ve düşünce ve bakis acısı farklidir canisi:)
(2,768 puan) tarafından
Herkesin bakış açısı uygulaması farklıdır sen alırsın ben almam.
0 oy
(4,668 puan) tarafından
Yok canım bu işler bu kadar kolay değil. Kredi kartıyla çocuk pazarlama işi yapılmaz çünkü bütün bilgiler bankanın elinde var. Böyle bişeyin trendyol bağlantısı üzerinden yapılması imkansız çünkü satıcının bütün bilgileri trendyolda kayıtlı oluyor. Ayrica kredi karti ya da nakit parayla degil bitcoin gibi sanal paralar ve bizim adını bile duymadığımız bağlantılar üzerinden yapılıyor. Yurtdışı için bişey diyemem ama bilindik sitelerin yapabileceği bişey değil. 

Öyle olsa şimdiye hepsini teker teker bulup hapse atmışlardı bile. Ama malesef bulunamıyor çünkü onların sistemlerine bırak sıradan insanları en iyi hackerlar bile ulaşamıyor.
tarafından
Deep weep ,) aynen öyle boyle basit sitelerde yapilcak seyler degil

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 106 göst.
27 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Acemi anne36 (1,334 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 234 göst.
23 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 201 göst.
0 oy
7 cevap 174 göst.
15 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

379,464 soru

11,359,441 cevap

34,836 kullanıcı

...