0 oy
586 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (207 puan) tarafından
 Eşim sagolsun 1 saat onceden haber eder bende ilk ortaligi toplarim gelince evi dagnik görmek istemem

Sonra bebegi emziririm

Sonra bebegin altini üstunu degstirirm

Ve kendime gectigim an oğlum ağlmaya başlar

Giydigim kiyafettende bisey anlamam hizlica giyerim

Başimi bile duzgun yapamam kucagima alinca hemen susuyo oysaki yaninda hazrlaniyom

Nasil duzeltirim bu durumu sinirden aglyorum bu durumda zaten disari cikmiyom aylardir 1 kez cikayim deynce hep boyle oluyo

14 Cevaplar

0 oy
tarafından

Her an dışarıya çıkacakmış gibi hazır bekle :D

(207 puan) tarafından
Evleri supurur silerim hergun sadece ufak dagnklik olur hani cikariz diye
(30 puan) tarafından
Harıka bır yorummmm:))))
-Reklam-
0 oy
(3,618 puan) tarafından
Ilk kendini hazırla cnn yani giyin basını en son yap kapaliysan
(3,618 puan) tarafından
Ozaman idare edecen canim
(207 puan) tarafından
Evet canm ondan eşim cikalim dese bile sonra diyom artik:)
(3,618 puan) tarafından
Bende bunalıma girdim 2 gündür arefe günü kaynanama gidecez il dışına giyecek 2 parçadan başka biseym yok hepsi dar :( diyete başladım 2 gündür yenide alamaiom sınır oldum
(207 puan) tarafından
Benm dar degl ama dugmeleri yok cnm
(3,618 puan) tarafından
Anandım canim
0 oy
(369 puan) tarafından

Çocuğun yanına telefondan ilahi dua ac koy 

Telefon konmaz deme en fazla 2 dakika sürer hem hazırlamışsın hem o oyalanır ağlamamış olur
Ben bazen dua bazen şarkı açıyorum yanında giyiniyorum 
(207 puan) tarafından
Koyuyorum kirmizi balk şarkisini ama dinlemiyo bile
(369 puan) tarafından
Ayy tuh o zaman çözümüm yoktur allah yardımcın olsun canım
(207 puan) tarafından
Ter içinde kaliyorum hazrlanirken bi bebek elimde bi elimlede kiyaft giymeye calsyom cok zor o yuzden pek cikamiyom
0 oy
tarafından
Bem sabah bi yere gideceksem akşamdan etrafı toplarım bebeğimin çantasını hazırlarım sonra uyurum sabahta gideceğim saatten çok erken uyanırım elimi yüzümü yıkar makyaj yapacaksam yaparım yapmiycaksam başımı bağlarım bebeğimi uyandırırım altını bağlarım uykusu varsa emmek istemez emziğini ağzına koyarım bu sırada ana kucağına battaniyesini sererim araba hazır oluncada çantaya koyarım çantamıda alır çıkarım 
tarafından
Bi saatte gayet uygun bence duruma göre
(207 puan) tarafından
Evet 30 dkda hem evi hem bebegi hazrliyom ama bana gelince aglyo
tarafından
Uyanmadan kendini hazırla kaç aylık bu arada
(207 puan) tarafından
3 aykk
tarafından
Ben ağladığında emzik beriom az işim varsa emzik tutmuomuu
0 oy
tarafından
5 dk giyinirken ağlasın canım boşver 5 10 dk bişey olmaz sen rahat giyin nasıl olsa kucağına alınca susacak 
(207 puan) tarafından
O aglarken moralim bozuluyo giydigmi bile begenemiyom
tarafından
Canım işte moralin bozulsa da ağlıyo her türlü bari bebişin ağladığına değsin rahatça giyin :)
(207 puan) tarafından
Valla haklisin
0 oy
(2,720 puan) tarafından
Evi bosver kendini hazrla canm bebisinle bigunde dagnk kalsn ev gelince topla esinede tatli dille soyle
(207 puan) tarafından
Eşim dagnkligi sorun etmez ben başak burcuyum:)
0 oy
(22,059 puan) tarafından
Ya sen hazırlan 5 dakkada ağlasın nolacak ki cnm
(207 puan) tarafından
Çiglik cigliga kaliyo
0 oy
(925 puan) tarafından
Ben dışarı çıkacağım zaman ilk çocukları hazırlıyorum sonra kendim giyiniyorum ben giyinmeye başlayinca ağlarsa eline sevdiği oyuncağı veya üstünü kirletmeyecegi bir yiyecem veriyorum susuyor dikkatini çekecek biseyler ver yada önce sen hazırlan üç çocuk var ucude küçük oyuzden bazen genelde ev daginikken cikiyorum gelince eşimle birlikte toparliyorum canim
(207 puan) tarafından
Benim 3 aylk daha biseyle oynayamiyoki
(925 puan) tarafından
Her çocuk farklı şimdi çocuğun ihtiyaçlarını gör yatır desem o yatarken sende rahat hazırlan ben doğdunğun da alistirdim sallamadan yatırmaya emzikte kullanmıyor ama başta alışması gerek canım üç aylıkken gelen uyku sıklığı çok olur yatır ouyuyakalir zaten ama dışarı çıkarken insan kendine bakmak istiyor zaten evde insanlıktan çıkarıyor çocuklar:) Sağlıkla büyüt canim
(207 puan) tarafından
Karni tok alti temiz koyuyorum besige bagryo surekli:) oyun istyo artik
(925 puan) tarafından
Canım benim üç tane ucunede öyle alistirdim uykusu olmasaa bile yatırıyorum uyuyor besikle oynuyor biraz iki günlükken alistirdim yoksa üç tane başa çıkamazsın Allah yardımcın olsun kucağına alistirdin mi ben gerekmedikçe almıyorum kucağıma eşin oyalasin sen hazırlan canım eşin evde olduğu zamanlar :)
(207 puan) tarafından
Eşim evde olunca  bakyo zaten canim ama genelde yok:) gece 12 de bitiyo işi tek tük erken cikarsa oda ayda 1
0 oy
(2,242 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canim benim kizimda boyleydi sirf bu yuzden disari cikmak istemezdim sonra alistim cantasi hep hazir olur giycegim kiyafetimi belirlerim aniden cikarsak diye cikmamiz gerektiginde kizimi giydirirdim ustumu uemen giyinirdim hemen kanguruya koyardim rahat rahat makyajimi sacimi yapardim kanguru benim kurtaricimdi . simdi 14 aylik yanimda gezeliyondaha rahatim sukur suk ben hazirlanana kadar cekmeceleri dagitiyo birde onu topluyom cikmadan cnce 
(207 puan) tarafından
Ah ah annelik ne zor:)
0 oy
tarafından

Çocuk yaparken bebeğin bir padişah gibi tahtında oturmasını mı bekliyordunuz :))

Gözlerim çöktü hergüne uykusuz ve halsiz uyandım günlerce ne sandınız ki :) 

0 oy
tarafından

Sen yine iyisin  benim iki cocuk bi disari  ciksak evi topla bulasiklari hallet bebegi emzir altini üstünü degistir buyuk kizimi giydir sacini tara en sona ben hazirlaniom jet hiziyla 1 haftadir sacima bi tarak degmedi banyoya bile giremedim terleyince ustumu bile zor degistiriyorum o kadar yorgunum ki anlatamam cok uykusuzum ama bu gunler gececek biliyorum bikac ay a duzelecek  Allah in izniyle sende sabirli ol anin tadini cikar sonra bu anlar tekrar yasanmiycak ozluyorsun inanki bebekligini özlüyorsun simdi isyan etmeyi birak 

Birak evin daginik olsun disari cikama banyo yapama uyuyama her anin tadini cikar doya doya büyüt ki aklina geldigi zaman her anini hatirlaya bilesin :)

(207 puan) tarafından
Zaten ckmyorum cnm :) tek başima bakyorum
tarafından
Bende tekim gurbetteyim  ://
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Bence dışarı da giyicegin kıyafetleri kapalıysan yazmanı vs önceden kombinle. Öyle bi anda direk karar verirsin. Ama makyaj yapıyorsan onda eşinden bebekle ilgilen diye zaman iste 5 dk yaparsın 
0 oy
(924 puan) tarafından
Sanki benim hakkımda yazılmış gibi)) eşimde gelip diyor ki hayla hazır deyilmisin? Sanki oynuyorum gibi
0 oy
tarafından
Kaç aylık canım benimki 7 aylık park yatağın içine koyuyorum üstüne de yatağın oyuncaklarını getiriyorum onlarla oyalanıyo ya da çarşafı var üstüne örttüğüm onu yatağın üstündeki oyuncakların üstünden atıyorum onunla oyalanıyo o arada hazırlanıyorum hemen 
(207 puan) tarafından
3 aylk cnm
tarafından
Aslında ilgisini çeker böyle şeyler oyun halısı falan al hem normal zamanda da oynar içinde hem hazırlanırken koyarsın onunla oynarken hazır olursun. Beşiğin in üstüne bişeyler koy onları tutmaya çalışırken oyalanır pusetini tutma yerine de oyuncak asıp içine bebeği koyabilirsin biz hep öyleydik o zamanlar
(207 puan) tarafından
Oyun halisi dusunuyorum almayi canm
tarafından
Çok rahatlarsın al mutlaka biz almadık o zaman pişman oldum çok seviyo üstünde oyuncak sallanmasını

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 47 göst.
0 oy
2 cevap 205 göst.
22 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,343 puan) tarafından soruldu
+3 oy
9 cevap 114 göst.
0 oy
3 cevap 152 göst.
26 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Elfu (841 puan) tarafından soruldu

411,592 soru

12,390,467 cevap

43,757 kullanıcı

Kategoriler

...