Kızlar çok affedersiniz ama benim hiç göğüs ucum yok doğumdan sonra bebeğimi emziremezsem diye korkmaya başladım şimdiden göğsümü tutamazsa sonra da hiç tutmazsa ve emmezse diye düşünüyorum böyle olup da sonradan ucu çıkan bebeğini uzun süre emziren oldu mu yada ne yapmam gerekiyor bişey kullanmalı mıyım ilk gebeliğim acemiyim bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
23+2
Zeytin yağı ile yada badem yağı ile gogus ucuna masaj yap ve hafif hafif cocuk emer gibi cek doğuma kadar yaparsan cocuk emmeye calisinca zorluk yaşamazsın.
15 aylık benim kızım şu anda benim de gögüs ucum hiç ama hiç yoktu 40 çıkana kadar ne zorluklar çektim emzirebilmek için kullanmadığım denemediğim yol kalmadı ama yok çıkmadı ucu kızım da bende pes etmedik şükür kahverengi kısmı hepsini ağzına alıp emmeyi öğrendi tabi o süreçte kızım alışana kadar fazla emmediği için sütüm azaldı doymuyordu mama takviyesi yaptık 10 aylık Ken emmeyi bıraktı kendiliğinden demem o ki Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin pes etme devamlı gögsüne tut kahvarengi kısmı ağzına vermeye çalış sende eğer memeye düşkün bir bebek olursa emdikçe zamanla çıkar zaten benim kızım hiç meraklı değildi sevmezdi emmeyi oyun oynardı emerken
413,648 soru
12,452,165 cevap
46,351 kullanıcı