0 oy
448 göst.
Diğer kategorisinde (418 puan) tarafından

3 ayda bir alınan çocuk parası ve şartlı sağlık yardımı parası ne zaman yatacak alanlar var mı?

Doğum parasından bahsetmiyorum kızlar galiba tek alan benim:). Yeşil kartlı sigortasız olanlara veriliyor 3 ayda bir cocugunuz için sizin adınıza yatıyor. Bu aylarda yatacakti ama gününü bilmediğim için sormuştum 

5 Cevaplar

0 oy
(2,842 puan) tarafından
3 ayda bi alinan cocuk parasi yokki

sen kendin icin 3 ayda bi basvuru yapiyosun oyle cikiyo

sartli asi yardimi yani saglik yardimida tcnin son rakamina gore ayin 24.de basliyo her ay o 35 tl
(2,842 puan) tarafından
hayir canin sartli saglik yardimi bebek icin veriliyor her ay 35 tl ben almaya basladim 3 aydir digeride 3 aydan 3 aya gida yardimi olarak cikiyor
(2 puan) tarafından
Tc ile nereye başvuru yapılıyor.???
(2,842 puan) tarafından
sosyal yardim vakifina
(418 puan) tarafından
O nasıl oluyor kiz şartli sağlık yardımı 3 ayda dediler bana benim oglum 1 bucuk yaşında 3 ay oldu basvurali daha daha almadim e devlette devam ediyor yaziyor
(2,842 puan) tarafından
sartli saglik yardimi diye geciyo hem hamileler hem bebekler 72. aya kadar alabiliyo canim sosyal yaridm vakfindan basvuruyon
-Reklam-
0 oy
(6,098 puan) tarafından
Şartlı aşı yardımı da mı var o nereye başvuru luyor acaba 
(418 puan) tarafından
Evet canım sosyal yardimlasmaya fona basvuruyorsnz
(6,098 puan) tarafından
Yani kaymakamlık mı olıyr sosyal yardımlaşma abla
(418 puan) tarafından
Evet canm
(6,098 puan) tarafından
İnterneten baktımda sigorta olmayacak dyor mesele eşim çalşyor doğumda snra başvur u yaparmda verirlermi bnada
(418 puan) tarafından
Sigortasızlara veriliyor diye biliyordm bende eşiniz sigortaliysa vermezler canim yinede şansınızı deneyin pandemi dönemin de verebilirler
(6,098 puan) tarafından
Tmam yıne aşı parası içn ararım doğumdan sonra bez ve mama yardımı içn nereye başvurablrm doğumdan snra
(418 puan) tarafından
Ayni kaymakamlik canim
(6,098 puan) tarafından
Allah razı olsun abla kusura bakma başını şişirdim ilk gebeliğim yaa ondan hiç blmıyorum:)) süt parasıda mı kaymakamlık tan acaba bide doğumdan sonra hemen veryorlarmı 3 yaşına gelmesı lazm falan dyorlar süt parası için
(418 puan) tarafından
Süt parasi bebek dogunca veriliyor canim babanin maasina yatiyor. Oda kaymakamliktn. Benimde oğlum 1 bucuk yaşında onun sayesinde öğrendim  :). Rabbim kucağında koysun canim sag saglim gelir inşallah yavrun :). Bu arada kac yasindasn kiz ben 20 yaşındayım :)
(6,098 puan) tarafından
Bnde 22 abla dedım kusura bkma yaa dedım belki yaşın buyıktur oyızden:))
(418 puan) tarafından
Sorun degil canim :)
(6,098 puan) tarafından
Süt parası 3  4 yaşına gelnce veryorlar dyorlar doğum yaptgm gbı alamqzmıyım kız:)
(418 puan) tarafından
Dogunca aldik biz canim
(6,098 puan) tarafından
Hepsi kaymakamlık tan ozmn ben yıne not aldm bunları unutmim başvururum bide hoşgeldin bebek kampanyası belediyeden aldnmı sen interneten başvurulyormuş Beledye bna oyle dedı doğumdan sonra başvurun interneten hedye getrcez dedı
(418 puan) tarafından
Bizim burda yoktu canim o yuzden alamadik
(6,098 puan) tarafından
Ben İstanbul da otyroum burda varmış doğumdan snra bnde başvıru yaparm inşşalah sen nerde otryorusn ki cnm
(418 puan) tarafından
Maraş ilçesinde canim insallah alirsnz
(6,098 puan) tarafından
Acaba kaymakamlık la belediye ortak mı aynımı yanı beledyeye bı ara gıda yarıdmı başvırmuştum annem kaymakamlığa da başvur dedı interneten baktımda kaymakamlık adresı numarası ayrı belediye numarası adresu ayrı ortak degldr dimi cnm kaymakamlık belediye ayrı olıyr dimi
(418 puan) tarafından
Tabi canim ikisinin yardimlari farkli
(6,098 puan) tarafından
Ayy allah razı olsun kız eşim 4 ay işsz kaldı yrnı grdı bıze belediye 150 tele alışveriş kartı verdi braz aldk ama maalsef herşey kan pahası daha çok eksk var annem dedı kaymakamlık da başvur dedım belki ortaksa snra almşsnz falan dese ayrı demkki orayada başvırayım yaa allah herkesın yardımcısı olsun vala
(418 puan) tarafından
Orasi da nakit veriyor canim bende duzenli yardim alıyorum bizim burda 2 ayda bir veriyorlar sizede verirler insallah basvuru yap telefnla da yapabilirsin arayarak numaralrna bak internttn
(6,098 puan) tarafından
Evet yarın kaymakamlığı arayacam başvuru yapacam arayıp ne dyyeyim cnm gıda yada para yardmı almak istyorum bylemı dyorum bde nekdr para alıyorsun 2 ayda bi nekdr veryorlar
(418 puan) tarafından
Değişiyor canim en dusuk 150 oluyor. Bazen 150 aldim bazen 200 bazen 250 bu ay da ilk defa 300 aldm pandemiden galiba yüksekti. Arayıp yardim almak istiyorum gıda için dersen onlar basvuruyu yaparlar zaten nakit oluyor oranin yardimlari
(6,098 puan) tarafından
Oylemi ayy allah razı olsun karta falan mı yatryolar acaba eldenmi alyorsunparayı
(418 puan) tarafından
Ziraat hesabi actiriyorlar oraya yatıyor sende kartindan cekiyorsun canim rabbim kolaylık versin geçim derdi zor
(6,098 puan) tarafından
Çpk teşekkür ederim eşimin zaten kartu var yınede yarın arayaım inşşalah olur aynen zor vala
(418 puan) tarafından
Senin adına olcak kart canim hesabi sen açacaksın onlar sana soylerler otomatikde açılıyor aslnda onlar actiriyorlar sistemden
(6,098 puan) tarafından
En guzeli yaa kendim çekerim paramı inşşalah oyle bişey çıkar tabı inşşalah yaa:)) çok saol cane ya
(418 puan) tarafından
Rica ederim canim benmkni otomatik açmışlardi :)
(418 puan) tarafından
Ben sadece gidip  ziraattn kartimi cikardm
(6,098 puan) tarafından
İşte oyle herkese vernıyorlar bnm eşim 4 ay işsz kaldı buyuk şehir Beledyesine interneten bir kaçyere başburdum muhtarlıkğa başvuru yaptm hiç çıkmadı olumsz dedı ama kaymakamlık hiç aramdm sadece Beledye aradım onaylanmş dedı ler 150 tlk braz erzak falan aldk daha bisürü eksk var valaa
(418 puan) tarafından
Benim isim cezAevinde oldugu icin bnde yardim alıyorum canim ama pandemi dönemin de yardim yapıyorlar issizlere alirsinz insallah
(6,098 puan) tarafından
Kiradayız bzde aynen inşşalah alırız cnm çok teşekkür ederim yardımcı oldugın içn allah senınde yardmcn olsun inşşalah allah kurtarsın eşini
(418 puan) tarafından
Saol canim izinde 4 aydir evde zaten canm cezasi bitecek cok şükür  teşekkür ederim.
(6,098 puan) tarafından
Nzmn dan beridir cezevıbde cnm ayy çok zor ya
(418 puan) tarafından
1 bucuk sene yatti canim coronadan dolayi çıkardılar 4 aydur evde cok şükür
(6,098 puan) tarafından
Ayyy çok şükür yaa cnm bnm nasl geçim sağladın bari ailen yada kayın pederin destk verdımı
0 oy
tarafından
Doğum parası diye soruyorsan e devletten bakabiliyorsun PTT ödeme aşamasında yazıyorsa gidip alabilirsin 
(418 puan) tarafından
Hayır 3 ayda bir yatan çocuk parası
tarafından
Onu bilmiyorum ne olduğunu. İlk defa duydum
(418 puan) tarafından
Yeşil kartlilar alıyor canim
tarafından
Ha anladım şimdi teşekkürler
0 oy
(418 puan) tarafından
Bilen yok mu kızceler
0 oy