Kizlar biz 5 eltiyiz ben en küçükleriyim benden bi buyuk eltim var aramizda 3 yas falan var ama onla kaynanamlarin ve diger eltilerimin arasi bozuk ayni binada oturuyolar bende uzakda 3 ayda bir gidiyorum o eltimin yanina gitmeyi istiyorum ama diger eltilerim ve kaynanam birakmiyor gitme diyor oysa ki biz onunla iyi anlasiyoruz bir sorun yaşamadık bugune kadar ama onlar sevmiyor istemiyor diye bizi de gorusturmuyorlar bende mecbur gitmiyorum o da bana kiziyor ama ne yapim ki kaynanam birakmiyor birsey de diyemiyorum ben boyle birseyi ilk defa gordum ilk defa yasiyorum of oyle kotu hissediyorum ki kendimi
Ben kaynanam istemiyo diye biriyle konusmamazlik yapmam bu kim olursa olsun onlarin arasinda olan bisey seni ilgilendirmez ki sana karisamaz
Senin bi problemin yoksa aranız iyiyse konuşmamak mantıksız bence diğer taraftan kaynanan ve eltinle aran bozulmıcaksa bence konuş
kaynana deki anne benim onunla bi problemim yok de git bence yada esine anlat durumu konussun annesiylee sana karismasin
Çok iyi anlıyorum seni gitsen diğer 3 eltin ve kaynanan sana da cephe alacak. Ama birileri için niye birilerinden vazgeçiyoruz ki ama bana da sorarsan en kötüsü bana da cephe almaları olur sen yinede kimseyle kötü olma onlarla da konuş onlada konuş
İzin neden istiyorsun anlamadım esin kaynan mi kocan izin veriyorsa görüşürsun suç sende tepene cikarmısın şimdi de indiremiyorsun Kocana sor izin veriyorsa çık git
1,495,380 soru
24,429,151 cevap
352,318 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın