Kızlar kımlerın kacıncı bebegı ve kac haftalık cınsytlerı neler ısım ne dusunuyorsunuz :)
Bir kizim var nehir 5 yasinda bu ikinci gebeligim 14+0 hamileyim 13+3 de doktor erkege benziyor dedi ismi emir aras olcak insallah❤
Ilk bebegim 30+2gunluguz :) Mehmet Nail koyucam ismini Allahim izin verirse.
İlk bebeğim 39+3 Hagen Ata olucak adı :)
İlk bebeğim 23 haftalık Osman Siraç koyucaz adını insAllah
Ben kızımı dünyaya getireli 3 ay olucak adı melek ikra hamile grubunda deglim
Ilk gebeligim 24+2 erkek bebegim olacak adinida soner koyacaz Allah izin verirse :)
Benim 2ci gebeliyim bir kizim var ismi Gunes simdi 10+4 haftalik gebeyim ayni kizima kaldigim ay hamile kadlim cinsiyyeti henuz oyrenemedim bakalim saglikli gelsin arkadaslar ben kayit olamiyorum o yuzden hamile platformuna ne de bura soru soramiyorum siz hangi yumurtalikdan hamile kaldiniz ben kizimda da soldan simdi de soldan kaldim her kes bu da kiz diyor acaba dogruluk payi varmidir?
İkinci çocuğum erkek bitane daha oğlum var o beş yaşında buda 29 haftalık adını talha ensar koyucaz :)
Benm ilk daha 18+2 yiz oğlum olacak isim düşünmedik daha
2 tane cocuklarim 4 yasinda murat efe .... kizimda aysima nur 27 gunluk
29 haftalığız ilk bebişim ☺ Aybüke Ebrar koycaz inşallah adını ❣
İlk bebeğim :)
19+5
Cinsiyet belirsiz daha
Kız olursa ALYA
erkek olursa ÖMER AYAZ
Bir kızım var eylülde 3 yaşında olucak adı eylül zehra :) 26haftalik hamileyim birde oğlum olucak onun isminide ömer istiyoruz :)
33+5 esila olucak allah nasip ederse :)
Ilk canim 24 haftaligiz oglumla :)
Daha ilk 7.haftamizdayiz :)) Erkek olursa daha dusunmedim ama kiz olursa Meryem asel koymayi dusunuyorum :)
Benim ilk bebeqim we 24 haftaliqiz. Oglum olucak Allahin izniyle ve bebeqimizin adini ben tugra istiorum ama esimin ailesi yawuz selim istiyo daha kesin deqil:)
Merhaba benimde 3. Gebeligim kızım var esmanur oğlum var abdullah ege buda kızmış geçen hafta öğrendim nasipse hira koyucam
bizde 36+2❤olduk hayırlısıyla
Ilk gebeliğim suan 30+5 olduk. Allah nasip ederse oğlum olacak ismini Miraç koyacağım. Rabbim hepimize hayirli evlatlat nasip etsin insallah.
401,979 soru
12,034,062 cevap
36,262 kullanıcı