Kızlar kımlerın kacıncı bebegı ve kac haftalık cınsytlerı neler ısım ne dusunuyorsunuz :)
3 yaşında bir kızım var 1 ay öncede dogum yaptım 1 aylık oglum var
Ilk gebeliğim:) 34+4 teyim. Oğlum olacak inşallah. Isim konusunda netleştiremedik daha. Enes, Yusuf olabilir
bir oglum var 3 yasinda bu ikinci gebeligim yine erkek bebek bekliyoruz 34 haftalik az kaldi insallah ismi mehmet efe olcak
Benim ilk bebeğim cinsiyeti kız gibi görünüyormuş 19+5 haftalık ismini Kumsal yada Nil Duru koymak istiyoruz
Benim ik cocuk ama cok zor gebelik geciriyirum tam anlamıyla göbeğim.bile cıkmadı bakalım nasıl gecicek kalan 5 ay rabbim yardimccı olsun insallah hepimize
Ilk 39+3 kizim olacak insallah rabbim nasip ederse.
Ilk bebegimiz oğlan emir eymen olucak inslalah hayırlısıyla 27 haftaligiz
İlk bebegim son yarın doğması gereken tarih :) 39+6 yız suan
Benim ilk bebeğim şuan 20 haftalığız doktorumuz kıza benziyor dedi adını Kumsal koymak istiyorum canımmm
Bir kizim var ismi maide bu ikinci hamileligim 19 haftalik bir oglum olucak allahimin izniyle ismini musab dusunuyoruz :)
Canım 35 yaşdayım. 12 yaşda qızım,8 yaş oğlum,2 yaş qızım,vəəəə 10 +6hafta hamiləyəm. İnşallah oğlan olur o da. Kızlarımın ismi Aytac,Nuray .oğlumun Tayyib. Bu da oğlan olsa Murat qoyacıq inşallah
İlk bebegim
21+0
Cinsiyeti belli değil daha
Kiz olursa ALYA
Erkek olursa ÕMER AYAZ
İlk bebeğimiz.36.haftadayız.Erkek olucak nasipse.İsmini de Metin Enes düşünüyoruz.Cenabı Hakk hepimizi tek avazla yavrularımıza kavuştursun inşallah.
Merhaba.. benimde 2 kizim var 9 ve 3 yaslarinda .. isimleri Nira Kübra ve Sena.. simdide 3. evladima hamileyim oglum olacak inşallah 18+6haftaligiz.. Rabbim hepimizin evladini bagislasin inşallah..
Ilk goz agrim :) oglusum :)
Ilk hamileligim canim hayirlisiyle 26 haftalik.olduk oglumla :) isminide insallah suleyman ali koyucaz iki dedesininde ismi olaun istedik. Allah hepimize saglikla kucaklarimiza almayida nasip etsin inşallah
406,601 soru
12,196,631 cevap
36,738 kullanıcı