Kizlar bilen biliyor, esim illa turkiyeye gitmek istio doktor bana ucak yolculugunu tafsiye etmedi. Ufacik seylerden vesvese oluyor. Sarimtrak akinti geldi. Doktoru aradim almanca konustum. Esim noldu sorun ne dedi, dedim akibti geldi sari sumuk gibi aman aman tm anlatma dedi, igrenc pislik dedi sustum... Herseyim adamin gozune batio. En basiti evden cikmadan yerleri supurum dedim, gekince isim kalmaisn diye, dun dip kose temizlik yaptim, bugun twk yerleri sulurudm. Tam corap giycem ayagimin alti pism. Neyse temizliodum uff bune ya dedim. Basladi saymaya.
Geri zekali pislik, bari karsimda yapma, pissin sen, terlik corap giysen nolur, ayagin ciplak gezion sonra bide offluyon pufluyon mal dedi. Dayanamadimyeter ya ne tersliyip duruyon dedim. Gozume bation kadin diye bagirdi. Cnm cok yandi, hamileyim ama hamileligimi zehir edio. Bekji onceki postlarsa felan okumussunuzdur ikinci evliligim kacarak evlendim ve ayrilma luxsum yok. Tek istedigim bastaki gibi olsun. Bi cok olaylar olmadan onceki gibi, oLe bagrina bassin beni... Cok cnm yanio evse kendimi zor tuttum ama kapiyi kapadigim an haykirdim binada. Kesin duymustur evde. Suan doktordayim burda bile agliom... Nokur dua edin... Dogumamis mucizemin hatrina yuvama huzur verisn rabbim. Esime bilet almayi dusunuyom, gitsin kafasini dinlesin. Geri gelmez diyede korkuyom ama burda durdukca bana sario....