0 oy
1,002 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (493 puan) tarafından
Kızlar gördüğüz yerde bi benim var oğlum sürekli parmağıyla eşiyor otursam hemen geliyo kucagima almaya korkuyom  o parmak ordan inmiyor en sonda kopardı ve kanadı öncesinde yara bandı attım söktü kapatmak icin fondöten pudra herşeyi denedim malesef yine buldu çok canım yaniyo bi taktik verin lütfen ne yapsamda bi daha dokunmasın yada kapatmak için ne yapım bu arada 10 aylik oğlum 

18 Cevaplar

0 oy
(6,163 puan) tarafından
Tırnağı uzunsa oğlunun kes tırnagını çok kotu yapmş ayyy
(493 puan) tarafından
Tırnağı yok cnm .parmağıyla uğraşa uğraşa yaptı
(6,163 puan) tarafından
Ayy inşallah geçer yaa
(493 puan) tarafından
Insallh cnm saol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay kuzu benm için acıdı resmi görünce benm kızımda sürekli yüzümü sever Allah tan öyle ben takıntısı yok bir fikrim yok İnanlı neyle kapatblcgni ama hast felan et benlerni alıyorlardı acısız bir işlem mis duymuştum ablamdan bir arastr istersen 
(493 puan) tarafından
Tamm cnm ben bi araştıryim
0 oy
tarafından

Ya malesef bebekler annede gördükleri ben yara vs fazlalık sanıp almaya çalışıyorlar

Düşünce tamamen şöyle; benim annemi bu cirkinlesyiriyor bunu ben alıp annemin gözüne girmeliyim zaferim bu olsun :D:D geçmiş olsun hiç bir fikrim yok 

(3,888 puan) tarafından
Kız buna çok güldüm yaa cirkinlestiriyor demişsin birde :D
(493 puan) tarafından
Ahahahah:D Allah iyiliğini versin ya
Saolasin cnm
tarafından
Bebekler öyle görüyor bence:)))  yanlış anlaşılmasın ben benleri cok severim . Kızımda bana etmediği kalmamıştır mesela burnumun kenarında ben var sabah akşam eli orda almaya çalışır kirpiklerimi çeker parmak sokar gözüme ne bilim babasının bile çok canına okumuştur: ))))
0 oy
(16,653 puan) tarafından
Of içim gitti ya orayı kapatacak üst giy görmese yapamaz bu şekilde açık görünce dikkatini çekiyor 
(493 puan) tarafından
Ya burasıda hava 40 derece tişört bile insanı bunaltıyor napacagimi sasirdmm
(16,653 puan) tarafından
Mecbur ince giy ama orayı kapatsın yoksa sürekli deşer ve çok tehlikeli
0 oy
(13,259 puan) tarafından
Canim yanliz kapatmaktan ziyade ben çok teklikeli bi olay. Acilen bi doktora goster bence Allah korusun
(493 puan) tarafından
Valla mı kız ne gibi bi tehlike.olabikirki
(13,259 puan) tarafından
Et beni neden koparılmamalıdır?

Et beni koparma işlemi gerçekleştiğinde çeşitli enfeksiyonel sağlık sorunlarını da meydana getirebilir. Et benini koparmak, et benini yolmak tehlikeli hastalıkları beraberinde getirebilir. Et beni hastanede steril ortamda doktorlar tarafından alınmalıdır.

Et beni koparma, hastane ortamında yapıldığında sağlık açısından herhangi bir zarar teşkil etmez.
(13,259 puan) tarafından
çok cabuk enfeksiyon kapma riski var canim dikkat et
(493 puan) tarafından
Bilgin verdiğin için saol cnm ben doktora gorunim en iyisi
(13,259 puan) tarafından
Rica ederim canim bayada kanamis cunku
0 oy
tarafından
Et benin kopması tehlikeli olabilir canım bi doktora danış istersen 
(493 puan) tarafından
Ayy ciddi misin ya :(((( ne gibi bi tehlikesi varki
0 oy
tarafından
Ben koparılması tehlıkelı dıye bılıyorum canm yanlıs bılgı de vermeyeyım ama benlerı koparmayın dıyorlardı. Bır doktora gıt yarn ıstersen cok agrıyorsa acılde pansuman yaptr sonrasında yonlendrsımler senı
(493 puan) tarafından
Agrimaz olurmu ...Öyle yapcam cnm:(
tarafından
Allahım şifa versın kuzum. Pansumandan sonra buraya da haber ver merakta koyma bızı.
0 oy
(11,008 puan) tarafından

Ayy kız çok kotu oldum, ben tehlikeli olur bi dr.a gitmelisin bnce ya :( benim de var oyle bi et benim. Inşallah kızım koparmaz ilerde:'(

(493 puan) tarafından
Inşallah cnm   çok canım yandı ya inanilmaz
0 oy
tarafından
Benin koparılması cok tehlikeli doktora git canıö
(493 puan) tarafından
Öyleymiş malesef gidecem cnm saol asin
0 oy
tarafından
Ayy çok kötü olmuş tek çare daha kapalı yaka biseyler giyin zamanla unutur belki 
(493 puan) tarafından
Bi şekilde elini sokuyor ya
0 oy
(12,770 puan) tarafından
Kız cnm yapma de öğrensin yapmaması gerektiğini kızım ds öyle ben veya göğüs istirie di asla dedim kızdım ve hayır dediğim an bırakır yoksa ne yaparsan yap bulur 
(493 puan) tarafından
Demez olurmuyum diyorum ama malesef dinlemiyor sesimi yukseltsemde dudağını büzerek ağlıyor o yuzdn kıyamıyorum sadece dur yapma hayır cızzz demekle kaliyom
(12,770 puan) tarafından
Kıyamaz san anlat cnm o yapar biraz kiy zor  oluyo ama işte ben de kıyamıyorum da gene de hayır sa sert hep hayır derim
(493 puan) tarafından
Bu sefer biraz daha sert bi sekilde tavrımı koyim bakalım inşallah yapmaz ya çok canım yanıyor
(12,770 puan) tarafından
Yazık tabi ağlasın ama asla kıyamadığı belli etme göğüs bu istirie di kızım çok kötü açtırdı 1 2 kızdım meme vermedim derken şimdi istirmas
0 oy
(1,403 puan) tarafından
10 aylık olduguna göre algıları açıktır oraya yine bir yarabandı yapıştır her elini uzattıgında eline vur haýir de zamanla oraya yaklaştıkça elim  acıyacak algisı oluşur ellemez belki      
(493 puan) tarafından
Yarabandi denedim cnm bi boslugumdan yararlanıp söküyo hemen kızınızda dudağını büzerek ağlıyor vurmaya kıyamam kız
(1,403 puan) tarafından
Valla yalan yok bacim mecbursun vurmaya kiyamam yok öyle bu benler çok tehlikeli cilt kanserine kadar giden var bu ben lerin şakası yok yani
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Et beni ise komple geçirecek bisey var arkadaşı kullandı kasinda vardı bensil diye bi krem 200 tl ama kurutuyor komple et benlerini 
(493 puan) tarafından
Yaa :( ama benim durumum iyi deil onu alamam malesef
(3,033 puan) tarafından
Ama koparmak çok tehlikeli yani
0 oy
(3,113 puan) tarafından
Teyzemin de beni vardı torunu sürekli onunla oynardı teyzem en sonunda aldırmak zorunda kaldı
(493 puan) tarafından
Oğlum ben'i aldı ztn izi kalmış ve yine parmaklamaya çalışıyor  deli olcam
0 oy
(2,592 puan) tarafından
Siyah bişey koy canım korkar yanaşamaz
(493 puan) tarafından
Kız çok meraklı iyice ilgisini çeker ben i söktü attı izi kalmış hala parmaklamaya çalışyo ten rengi gibi olsn die fondöten pudra sürdüm ama bi şekilde ariyo buluyor takıntı haline getirmiş
(2,592 puan) tarafından
Yok canm hani eskiden annelerimiz bizi memeden ayırırken bişeyler koyup korkuturmuş ya aklıma ordan geldı :)
(493 puan) tarafından
Ahahah haklisin  cnm öyleydi :D biz eskiden safrtikmisisz ya simdiki bebeler çok akıllı
(2,592 puan) tarafından
Orası oyle tabi canım :) belki korkar
0 oy
(3,465 puan) tarafından
Oranı kapatacak tişörtler giy. Ve aman enfeksiyon kapma
(493 puan) tarafından
Giyiyorum ama emzirdiyim zaman bi şekilde açılıyor ya ben i söktü ztn izi kalmış hala ilgisini cekiyir
0 oy
(57 puan) tarafından
Canim doktora git özellikle.cildiyeye benler tehlikeli olabiliyor Allah korusun nters bişey çıkmasın..
0 oy
(2,111 puan) tarafından
Yakası kapalı bir şey giysen buluyor mu yine beni yaramazzz :)) 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 233 göst.
29 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Elifnur5634 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 196 göst.
24 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 165 göst.
14 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde yetodiyorum (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 176 göst.
10 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ahdevefaa (173 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,077 soru

23,674,616 cevap

309,825 kullanıcı

...