Yargılayacak olan lütfen yorum yapmayın.
Selamın aleyküm Hanımlar Bugün halamlar bana geldi Eşimde evdeydi evlat edinme konusu açıldı bana başvuru yap evlat edin dediler yalan yok aklıma yatmadı değil
Bana en az 4. Sene hamile kalmak kesinlikle yasak 4 sene sonrada kurula gidicem onay verirse kesin değil benim sağlık problemleri oldugu icin
Bugün doktorlada konuştum çocuk yapmam tibben yasak olduguna dair rapor veririm dedi
YURTTAN EVLAT EDİNSEN NASIL OLUR SİZCE
YURTLARDA O KADAR ÇOK SAHİPSİZ EVLAT VARKİ BANADA COCUĞADA Bİ UMUT OLUR SANKİ
ŞİMDİDEN COK TEŞEKKÜR EDERİM YORUMLARINIZ İÇİN
Cok iyi olur bence neden olmasın hakkinda hayirlisi olsun canim
En iyisi canım size sabır olur neşe olur bereket olur
Öncelikle Allah yardimcin olsun bitanem bütün postlarıni okudum ve diyecek hiçbir kelime bulamadım üzüntüden.. Allah yar ve yardımcın olsun güzel kardesim. Unutma ki öteki tarfta bi melek senin şefaatcin olacak. Burasi fani dünya öteki taraf bakiii.. orda sonsuza kadar beraber olacaksin yavrunlaKimse senin acının şiddetini hayal bile edemez ama hayat devam ediyor kuzum esin kabul ediyorsa evlatlık alabilirsin cok güzel olur. Hatta birsürü yeni doğmuş bebek bile oluyor öyle olsa sende herseye bastan başlayabilirsin hatta sütün kesilmezse emzirebilirsin bile. Yada diyelim bebek büyük bile olsa sen onu büyüten annesi olacaksin unutma doğuran degil büyüten annedir haberde yeni doğmuş bebekleri sokaklara atanlari görüyoruz. Umarım Allahim sana hayalinde bile olmayan mutluluklar ve peygamber sabrı verir Rabbime sığın o sana Şah damarindan bile yakin. Seviyorum seni❤
En doğru karar evlat alacağım bebeğin veya çocuğun Bir anne babaya
1,492,574 soru
24,388,170 cevap
349,120 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın