Biz eşimle hamileyken ayrıldık, doğuma gelmedi daha doğrusu acil doguma girdim dogumdan sonra haber verdiler yine gelmedi merak edip cocugunu bir kere sormadi. yani ona babalık yapmayacak anladigim bu. Cunku 24 gundur bir kere mi merak etmez insan. Hayatta olan ama ortalikta olmayan bir baba. Bu daha ağır geliyor. Tüm bunları kabullendim ve oglumu yalnız büyütüyorum. Annelik yapmak istiyorum ama ister istemez babalık da bana kalıyor ve bunun ne kadar sağlıklı olduğunu bilmiyorum. Oğlumla kendime yeni bir hayat kurmaya çalısıyorum. Maddi, manevi tüm yük bende. Şikayetçi değilim, doğru olanı yapmaya, oglumu sağlıklı büyütmeye çalısıyorum.bir şekilde hayatımızı yoluna koymaya çalısıyorum. Tabi ki kolay olmuyor. Suan icin anlamiyor ama ilerleyen zamanlarda benim icin yeterince savastin mi diye soracak belki de bana belkide babasina dusman olacak benim gunahim neydi diyecek erkek rol model olarak dedesini enistelerini gorecek o da ancak tatil zamanlarinda. Allah dagina gore kar verirmis biliyorum herkesi birseyle imtihan edermis bolca dua ediyorum hayirlisi olsun diye ama bazen ustesinden gelemicem tukendim diyorum ilerleyen zamanda adam gibi biri girer belki hayatina sanada ogluna da mutlulugu verir bundan hayir yok diyorlar bunlari duydukca daha cok strese giriyorum anne olmak zor da hem anne hem baba olmak daha zor dua edin bana aklimi kaybedecek gibi oluyorum bazen
Benimde annem babam vardı ama ananem büyüttü şuan annemlede babamlada konusuyorum ama insan içinde unutamıyor asla. Belki eski eşin ileride pişman olur ki eminim olucak. Önemli olan senin güçlü durman yazdıklarından anladiğım kadarıyla bebegini çok güzel büyütüceksin hiçbirşeyden korkma canım dimdik ayaklarının üzerinde dur ben hep hayranlıkla bakıyorum senin gibi annelere Allah bebeğinle sana huzur versin insallah
1,492,474 soru
24,386,494 cevap
349,033 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın