0 oy
468 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızım 2 yaşında ve çol zayıf 11 kilo boyu 88 cm. Yemek ölçüsü az mı acaba sizin kilolu bebeler ne kadar ölçü yiyo mesala benim ki örneğin kahvaltı da koca bir dilim kek çay, öğlen dolu bi tabak makarna, akşam da iki büyük dolma aralarda meyve ve pasta falan bugün böyleydi ve genel olarak bu ölçülerde yiyor az mı niye kilo almıyor :(

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kimse yok mii.  
-Reklam-
0 oy
(52,520 puan) tarafından
benim kizima gore cok.yiyor canim masallah kilo tutmuyor demekki. sabah beri benimki misir karpuz leblebi yedi corbasini bile icmedi
tarafından
Hadi yaa peki kilosu nasıl
(52,520 puan) tarafından
suan kilosunu bilmiyorum canım bayagidir tartmadik hastaydi gecen hafta zayifladi süzüldü boyuda uzuyo ya
tarafından
Herhalde metabolizma da etkiliyor biraz
0 oy
(877 puan) tarafından
Benim oğlum 21 aylık canim valla en son 12 kiloydu hiç tartilmadi bir buçuk yaşından beridir ha aldimi kilo dersen bence çok az belki buçuk olmuştur ama benim çevremdeki çocuğu olanlardan bile çok yiyo herşeyi yer seçmez bide oğlum acayip.minyon tipli zayıf oluncada küçük sanıyorlar ama oğlum herşeyi yediği için içim rahat kahvaltıda iki tane tereyagda yumurta yer ben bile yiyemem canım istemez bı bardak meyvesuyu bazen iki içer öğlen soğuk şeyler karpuz çikolata dondurma sonra bı tabak çorba Makarna ne varsa akşamda ayni çorba ayran eli hiç boş durmaz uzun oldu kusura bakma
tarafından
Ay uzun olsun merak ediyorum canım. Maşallah seninki de yiyor demek ki kilo alımı olmuyo herhalde bizimkilerde metabolizma hızlı. Günde 3 defa kaka yapar şimdiye kadar öyle 2 gün falan yapmadığı olmadı hep kakalı benim cadı kızım
(52,520 puan) tarafından
masallah de kiz yarasin vitamin olsun kuzuya
(52,520 puan) tarafından
annecik benimkide oyle cok sık kaka yapiyo
(877 puan) tarafından
Kızlar sizinki ne güzel yapıyor kakasını benimki doğuştan kabız artık kalıcı olduğuna falan inanıyorum ne yaptıysak ne ilaç kullandiysa geçmedi Bizim bebelerin motoru hızlı benim oğlum hiç oturmaz bir dk bile
(52,520 puan) tarafından
kabizlikta etkiler canim benimkide hic oturmuyo kurt kayniyo totosunda ☺️☺️ bu aksam annem yumurta yaptı tavada ceyregini zor yedi eladan kalanlari yiye yiye sistim iyice cok sağlıklı beslenir oldum ☺️☺️☺️
(877 puan) tarafından
Ya sen de de öylemi canım benimkinin hiç rengi falan yok bazen çok beyaz parlar bazende esmerlesir solgun gözükür havalardan sanırım ben daha yeni emmeyi biraktirdim o yüzden gece yatmadan çorba iciriyorum gece kalkmasın diye
tarafından
İşte çok şükür yiyorlar ama artık etrafta millet sanki ben çocuğa yemek vermiyorum gibii aa çok zayıf diyo bende isterim tombul olsun ama bana çekti herhalde bende hiç kilolu olmadım şimdiye kadar en fazla 54 oldum hamilelik dışında tabi :) bana çektiyse almaz kilo falan
(877 puan) tarafından
Bende tam tersi kiloluyum banada herkes hep kendine bakmışsın oğlana yedirmemissin diyo aman kimse umrumda degil.benim oğlum doyuyor mu doyuyor sağlıklı besliyorum mu besliyorum daha ne olsun çok şükür
tarafından
E çok şükür sağlık sorunları olmasın Rabbim dermansız dert vermesin hiçbir bebeğe. Artık sinir olsam evet diyet yaptırıyorum diyorum susuyorlar :)
(52,520 puan) tarafından
bizde yeni memeyi bıraktık canim birakinca yer deyip duruyorlardi alakasi yokmuş ayni devam ediyo benim kiz kemikli masallah o yuzden zayıf durmuyo yuruyune kadar cok tombikti sonradan zayifladi
(877 puan) tarafından
Benimkide oyleydi canim çok tombik ti bi ayağa kalkdi tamam bidaha asla oturmadi zayifladi gerçekten ben emmeyi mecburen bıraktım ikinciyi hamileyim ama şöyle ben çok ağlıyordum emzirmekten artık bikmistim deli gibi emiyordu yemesinde değişiklik olmadı ama ben çok çok rahatladim
(52,520 puan) tarafından
benimkide memekolikti memeyle bir yaşıyordu ☺️ yuruyunce bide azi disleri cok yıpratıyor bebekleri ikinci bebegini hayirlisiyla al kucağına insallah canim
(877 puan) tarafından
Çok sağolasın kardeşim öyle yada böyle büyücekler bizide yaşlandırmadan büyümeyiz diyorlar :)
(52,520 puan) tarafından
gecen bi arkadasla denk geldik ayak ustu bebeklerden konuştuk bir yasinda oglu var yemeden acildi konu yemiyo dedim bosver yiyende büyüyor yemeyende dedi diyecek bişey bulamadim ☺️☺️ben yasli anneyim zaten dahada yaslanmiyayim ☺️
(877 puan) tarafından
Öyle valla ya zayıf daha iyi diyorlar bide doğrudur belkide :)
(52,520 puan) tarafından
zayıf iyi diye bisey yok canim saglikli olan iyidir ☺️ kiloya takilma sagligina bak
0 oy
(202 puan) tarafından
Kızım 3 yaşında ve hâlâ 12 kilo  yemesi çok kötü değil ama kilo almıyor maalesef gitmediğimiz bölüm kalmadı hâlâ da takipteyiz:((
0 oy
(18,172 puan) tarafından
boyu iyi cnm porsiyonlarda iyi metobolizması hızlıdır  her çocuk aynı değil
0 oy
(3 puan) tarafından
Hareketli olduğu için dir o. Benim oğlum 2 buçuk yaşında 15 kg yaşıtlarına göre boyu biraz daha uzun  ama hareketli olduğu için fazla kilo almıyor çok hiperaktif
tarafından
Maşallah 15 kilo yine iyi gerçi erkek bebekte fark oluyo sanırım. Bizimki baya zayıf işte ve doğru aşırı haraketli
(3 puan) tarafından
Saglıklı olması daha önemli yemeside iyise sıkıntı yoktur. Genelde o yaşlarda çok hareketli olurlar ve kilo almaları zorlaşır. Allah size bağışlasın.
tarafından
Amiin cümlemizinkini inşallah sağol
0 oy
tarafından
Canım kahvaltıda peynir yoğurt yumurtanın haşlanmısı veya tavada pişenimdn , reçel  pekmez vs. Yedir bunlar kendisinin kemiklerini geliştirir vitamin olur biiznilleh.

Makarna güzel ama sebze yemeğini de sevdirmeye çalış bence sağlıklı sonuçta 

Yani kısacası çok çok yedirme kendisi zaten doyaba kadar yer fazlasını istemez önemli olan yediği şeylerde 

Kilosuda çok çok az değil toparlar inşallah benimkide 2 yaş 1 aylık 14 kilo çok fark yok arada
tarafından
Kız yiyo zaten sadece bugünkü menüyü söyledim. Yoğurt çok sever çilek reçeli çok sever sebzeli yemekleri pilav yada bulgur ile veririm. Ama bi tek yumurta öyle yemiyor malesef ve pekmez çok denedim yedirmedim. Bende yumurtayı çoğu zaman krep yapıyorum o şekilde yesin diyorum. Ama yinede kilo alımı az işte
tarafından
Tanıdığım birisi var kızı oğlumda in 8 buçuk ay büyük oda 12 kılo fılan ama anneside minyon tipli
Genetik olabiliyor canım bazen
tarafından
Herhalde bizimde öyle bende kilolu olmadım hiç hamilelşkte de 10 kilo almıştım sadece

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 118 göst.
5 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,575 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 776 göst.
5 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 236 göst.
12 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Derimom (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 203 göst.