Ya kızlar 34+2yim. Ama bel ve sırt ağrısı. En beteri şu çatı ağrısı öldürüyor beni. Ayakta duramıyorum. Eşime de dedim birkaç gün önce doğuma kadar misafir ağırlayacak halde değilim. Zaten Tansiyonum hep yüksek. Bebegin suyu az doktor çok dinlen dedi. Bir de karın çevresi geri kalmış.
Bugün arkadaşı aramış. Nişanlımla iftara geleceğiz size demiş. Eşim de gelin demiş. Görüyor halimi. Temizlik yapsam yemeğe halim yok. Yemek yapsam temizliğe. Atıştık biraz eşimle. Millet mi düşüncesiz eşim mi bilmiyorum
Sen bi de çocuk olunca gör
İftara kendi kendini davet ettirilirmiymiş ya ilk defa duydum Allah kolaylık versin inşallah canım benim ya anlıyorum çok zor ama sevabıda çok büyük bu sevaptan bebeğinde nasiplensin inşallah öyle düşün bizde 38 haftalığız benim eşimde misafir düşünüyor iftara şok oldum ben doğurdum doğurcam derken.. Hayırlısı ya Allah için sırf gerçekten. Birgün önceden temizliğini yap ogün yemeğe uğraş sadece canım
Dogumdan sonra bol bol gelen olur onlar cay bekler cocuk orda aglar millet sanki bisey gormemis gibi tuhaf tuhaf bakar sanki herkes dort dortluk
Bende sinir oluyorum ya bende ilk 3 . Ve 4. Aylarimda misafirden basimi kaldiramadim herkesde bi hamile gorme hevesi geldi resmen sanki hic hamile gormemisler 5 dakika yerimde oturamiyordum bide hizmet bekliyorlar anlayis yok kimsede yaa
1,495,632 soru
24,432,968 cevap
352,626 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın