0 oy
377 göst.
Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından
Arkadaşlar Bi sorum olacak benim bir yeğenim var 6 yaşında erkek hareketleri biraz tuhaf 6 yaşında gibi değil ne söylediğini pek anlamıyoruz kurduğu cümleler saçma dediği olmayınca sinir krizi geçiriyor büyük tuvaletini altına kaçırıyor farkında değil bunun gibi bir sürü şey var çokda yaramaz ama annesi bunları fark etmiyor ne olduğunu bizde çözemiyoruz. Bu sene okula gidecek ama okul kabul edermi bilmiyoruz. Annemle konuştuk önce bir çaresini bulalım bakalım dedik ama nasıl. Bilgsi olan yardımcı olabilir misiniz. 

8 Cevaplar

+1 oy
(2,540 puan) tarafından
Bunu biz değil en iyi doktor bilir belki yaşıtlarından geç öğreniyordur belki hic bir sorunu yoktur . Doktora götür
(7 puan) tarafından
Genel bir çocuk doktoruna mı görürsek
(2,540 puan) tarafından
Tabiki zaten o sizi gereken yerlere yönlendirecektir
(7 puan) tarafından
Özel hastaneler ateş pahası burda bir muayene 130 lira devlete götürsek olur mu ki
(2,540 puan) tarafından
Tabiki olur.
(7 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
+1 oy
(1,095 puan) tarafından
Benim kızım da yasıtlarına göre konustugu anşasılmıyor. Cimleleri cok mantıklı akıcı buyuk insan gibi al karsına derdini anlat ama anşasılmıyor bizden baskası anlamıyor. O da sınır krızı geciriyor arada. Dr aksine ıq sunun yuksek oldugunu cok hızlı konusmak isterken kelimeleri duzeltme yi gerek görmüyormus. 
(7 puan) tarafından
Çok iyimiş öyle olanların ileride çok iyi konuştuklarını duymuştum. Ama bizim sorunumuz sadece konuşma değil hareketleri de 6 yaşındaki bir çocuk için saçma hadi düzelecek desek bu sene okulda nasıl tutucaz onu
(1,095 puan) tarafından
Canım emın ol ogretmenden cekınıyorlar evde yaptığını okulda yapamıyor. Ben bu sene gondermeyecegım su hastalık yuzunden
(7 puan) tarafından
Yani inşallah tek sorunu şımarmaktır.
0 oy
(3,212 puan) tarafından
Bence öncelikle annesinin bu durumu kabul etmesi ve çözüm araması gerekir. Siz annesiyle konuşun o çocuğuna sahip çıksın. 
0 oy
tarafından
Çocuk 6 yasına gelene kadar aklınız neredeydı bır pedagog rehabilitasyon merkezıne falan gıtmelıydı. Bızımde bır tanıdıfıb cocugu konusmaları anlasılmıyodu cocuk kendıbı ıfade edemedıgı ıcın cok hırcındı. Meger yavrum konusmayınca sınırleyormus. Konusma egıtımı aldı ve cok basarılı suan akıcı konusuyor... Bu yazdıklarınız cıddı bakım ustube dusulmesı gereken konular ıkgılenın cocujka buraz kımse annesı babası 
(7 puan) tarafından
Biz hep farkındaydıkda annesi kabul etmiyor
tarafından
Ah kuzum yaa yasıtları dışlamasa bari. Sureklı aklına sokun bence babasına falan soyleyın guzelce oturup konusun
(7 puan) tarafından
Yaşıtları dışlıyor maalesef hep benim istediğim olsun diyor olmasa zorla yoksa kriz geçiriyor vuruyor kırıyor. Daha geçen annemlerin televizyonunu kırdı
tarafından
Ah o sorumsuz anneyı napmalı. Cocuk duzelecekken daha cok cıkmaza sokuyor evladını. Bence sureklı soyleyın eşi ıle konusun bır cocugun heba olmasını ızlemeyın uzerınze dusenı yapın kotu olmak pahasına
(7 puan) tarafından
Annem defalarca söylüyor ben çekingenim o konuda ama ablam falan hep söylüyor. Ne var ki benim çocuğumda deli değil diyip duruyor. Hala yemeğini annesi yediriyor. Tek anlamadığımız yer şımarıklıktanmı yoksa sıkıntı mı anlamıyoruz.
0 oy
tarafından
psikiyatriye goturun en iyi bilgiyi ve nasil davranilmasi gerektigini bilir
0 oy
(909 puan) tarafından
Anası ne halt ediyor nasıl farkında değil anlamıyorum siz bile fark etmişsiniz kardeşi varsa kıskançlıktan yapıyordur 
(7 puan) tarafından
Kardeşi yok canım annesi benim oğlumun bişeyi yok diyor ama çok belli benim de 7 yaşında kızım var sakın o kız o yüzden öyle sakin diyor
0 oy
tarafından
Eltimin oğlu 3 yaşından sonra konusmayaya  konuştuklarının anlasilmayaya başladı sonra cverinfrkilere  zarar vermeye saldırgan olmaya baskafi hareketleri tuhaflastu  otirzm  den şüphelendiler ancak sonradsb  beyinke  alakalı birşey olduğu cıktı ortaya ihmal edilmemesi gereken birşey dikkat çekecek seviyeleyse 
(7 puan) tarafından
Tek sorunu konuşma değil ki hep benim dediğim olsun olmazsa sinir krizi geçiriyor kimseyle oynamayı beceremiyor hep kırçın. Bizde otizimden şüpeleniyoruz. Nasıl bir yol izlememiz gerektiğini bilmiyorum önce nereye gider ne yaparız onu öğrenmeye çalışıyorum
0 oy
(134 puan) tarafından
Benim kardeşimde 7 inci sınıfa gidiyor ama hareketli aynı kız ya birseyde diyemiyorum ki desem yalnış anlarlar mesela ay canım çok acıdı kız gibi soyluyo hareketleri çatal tutuşu kız gibi laptop ta kız oyunları oynuyo barbie giydirme vs falan 1.2 defa dedim ama annem büyüyünce geçer diyo da 7 inci sınıfa gidiyo yani büyümemi kaldı ne bileyim :/
(7 puan) tarafından
7. Sınıf diyosun ama kesin psikolojik
(134 puan) tarafından
Küçüklükten beri böyle

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,024 göst.
1 Ekim 2019 Diğer kategorisinde ❤️berk bebek❤️ (1,163 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 113 göst.
0 oy
3 cevap 91 göst.