0 oy
447 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,213 puan) tarafından
Selam kızlar, 9 aylık oğlum var . Ben hamile kalmak istemiyorum şimdilik. Hep prezervatif ile korunuyoruz, fakat bir hafta gecikme oldu. Korkumu anlatamam. Şimdi adete girdim ve bu 3 aylikiaylık almak istiyorum. Ama arkadaşım bu iğneler menepoza sürüklüyor, birdhaa çocuk olmaz diyor. Eşim de bir 2. İstiyor 2 yıl sonra. Eğer koruhma ignesinden dolayı çocuk olmazsa affetmem seni diyor. Ebeyle konuştum yok öyle birşey diyor sadece adet olmuyorsun dedi. Var mı çevrenizden bu iğneden dolayı çocuk olmayan?birkerelik vurdurcam zarrn

7 Cevaplar

0 oy
(12,772 puan) tarafından
Menapoz yapmaz da adet düzensizliği yapar hormonlarını bozar ark ondan çocuk zor olur demek istemiştir esin korunuyor ise ve çocuk düşünüyor idneiz hiç olma derim 
(1,213 puan) tarafından
Yaa öyle mi dersiniz. Ne bileyim o 99 korunma sağlıyor ya. 3 aylık lazım bana. Sonra spiral takacaktim zaten
(12,772 puan) tarafından
Hiç yaptırma derim hormon oynama sonra adet olmaz son spiral için adet olman lazım ilaç kullanırsın söktürücü VS gerek yok
(1,213 puan) tarafından
Uff oda var doğru.
(12,772 puan) tarafından
Yani gerek yok sn bilirsin tabi
-Reklam-
0 oy
(6,975 puan) tarafından
Sorunun cevabini bilmiyorum canim ama ilac kimyasal sonucta adet olmani engellemesi ne kadar saglikli ki? Sahsen hic sicak bakamiyorum igneye
(1,213 puan) tarafından
Ya ebem kendisi de  onla korunuyor Muş bir dönem. Kendisi abimin eşi oluyor. Korkuyorum yine de
(6,975 puan) tarafından
Sen bilirain canim ben cok saglikli bulmuyorum, hap bile daha cazip geliyor bana. Sonucta 3 ay koruyabiliyorsa horminlarina cok buyuk rtkisi oluyor denektir
0 oy
(45,027 puan) tarafından
Yok ne menepozu ya adetin dengesi ni bozuyo igneyi birakinca duzene giriyo tekrar zaten ben ocakta bu igneye basladim benim oglumda 6 bucuk aylik agustosta 3 kez olcam adetimi kesti sadece ara ara lekelenme oluyo emzirmem bitince aylik igneye dincem.onda duzenli adette olunuyo
(1,213 puan) tarafından
Siz kaç kere kullnadiniz iğneyi. Ben zaten3 ay kullanacağım sonra spiral takacağım
(45,027 puan) tarafından
Ocak ayindan bu yana iki kez oldum 3 aylik zaten bu bi kere ol 3 ay koruyo bida olma igne spiral taktir
(1,213 puan) tarafından
Kesinlikle öyle. Zaten şuan spiral için uygun değilim. Ekim de zaten spiral alacağım
0 oy
(2,206 puan) tarafından
Ben oldum menapoz falan olmuyor, kilo aldırmıyor, kıllanma yapmıyor, sinir yapmıyor sadece adetin gec oluyor.. soylenenlerin hepsi şehir efsanesi.. ama 1 aylik iğne de var isterseniz ondan olun herhangi bir gecikme vs yapmıyor 
(1,213 puan) tarafından
Onu yapacaktım  fakat emzirmeden dolayı o olmuyormuş. Ondan. Ben bir kerelik vuracağım sonra spiral. Ama korkuyorum şahsen menepoz yapar mi
0 oy
tarafından
Spiral taktir daha iyi
(1,213 puan) tarafından
Yaaa şuan spiral için uygun değilim,  iğneden sonra spiral alacağım zaten
0 oy
(6,853 puan) tarafından
Eşin 3 aylik igne yaptirsin cnm. Onlarda adet sikintisi yok. 
tarafından
Kiz varmi boyle birşey gercekten
Erkek lere yapiliyormu
(6,853 puan) tarafından
Var tabiki cnm. Her kahri niye biz cekiyoz ki. Elimden geldigince buralarda paylasiyorum. Arkadasimin esi yaptircakti cnki.
tarafından
Nerde nasıl yaptira biliriz
0 oy
(493 puan) tarafından
Bi daha çocuk olmaz olayı tamamen yanlış bi bilgi bende kullaniyorum sadece adet düzensizliği yapıyor 
(1,213 puan) tarafından
Yaaa peki yan etkileri var mı? Misal 3 ay sonrada mi başlıyor o yan etkiler adet düzensizliği... Millet korkutuyor beni ya
(493 puan) tarafından
Bilmiyomki cnm Bende  hiç bi yan etki yapmadı
Korkulacak ne var bunda ya adet düzensizliği kullandıktan sonra başlıyor hemen ara ara lekelenme oluyor yada tamamen kesiyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 99 göst.
29 Mart 2022 Diğer kategorisinde kbrazhra (1,467 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 40 göst.
11 Ocak 2024 Diğer kategorisinde fatmahilall12 (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 107 göst.
6 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Besteninannesi (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
9 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Damlacn (57 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,545 soru

23,735,825 cevap

313,737 kullanıcı

...