0 oy
625 göst.
Diğer kategorisinde (884 puan) tarafından
Kızlar ya arçelik buzdolabim yan tarafları çok ısınıyor. Sizin de öyle mii normal mi bu durum 

12 Cevaplar

0 oy
(4,285 puan) tarafından
Ben arçelik beni çağrı merkezinde çalıştım arçelik dolapların genelinde bu sorun yaşanıyor malesef özellikle bi model vardı hatirmaiyorum tam fabrika serisinde tüm ürünlerde bu sorun yaşanıyordu 
(4,285 puan) tarafından
Yok bisey olmaz ama sen gene mutlaka bilgilendime bi kontrol sağolsunlar sonuç da garanti kapsaminda sorunu 20 iş gün boyunca cozmezler ise yeni dolap ile değişim hakkin bile var
(884 puan) tarafından
Ooo ciddi misin.  Tamam o zaman. Ay çok teşekkür ediyorum
(4,285 puan) tarafından
Rica ederim canim ilk başta iste olabilir sole yapin böle yapın gibi uzaktan çözüm üretmeye çalışacaklar ama sen diret ne kadar diretirsen o kadar ilgilenirler:)
(884 puan) tarafından
Tamam canım. Her şeyi denedim diyeceğim ki denedim de günlerce fişini de çektim yani
(4,285 puan) tarafından
Servisin gelip bakması lazım senin yapacagin bisey değil motor da falan varsa problem çözmeleri lazım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Arkası üstü falan çok duavara dayalı olması zararlı 
(884 puan) tarafından
Uzak mesafede ama
0 oy
(240 puan) tarafından
Geçen hafta bende anneme aldım arcelikte annemde yanları çok ısınıyor dedi aradım arçelik firmasını önceden tüm parçaları arka tarafaydı şimdi yan taraflarında olduğu için ısınma yapıyor dedi pek anlamadim bende çok kurcalamadım açıkçası 
(240 puan) tarafından
Bana ondan olduğunu belirttiler canım eğer arka tarafında buzdolabın demir parçaları yoksa seninde büyük ihtimal ondan oluyordur canım
(884 puan) tarafından
Evet yok baktım
(240 puan) tarafından
Seninde annem gibi canım ondan kaynaklanıyor yeni çıkan bu seneki buzdolapları hemen hemen hep öyle
(884 puan) tarafından
Offf çok.kotuuuu
(240 puan) tarafından
Valla bende bilmiyordum aldiğimda geldiğinde söylediler geri iadede edemedim anneme ayıp olmasin diye
0 oy
(680 puan) tarafından
Canım dikkat et bizim binada 4 5 kişininki bozuldu servis geldi buzdolabın sıkıntısı yok havalar sıcak motoru yanıyor dedi etrafının boş olması lazım dedi duvardan da uzak olması lazımmış 
(884 puan) tarafından
Her yerden de olabildiğince uzak ama
0 oy
tarafından
Dolabının fişini çek 1 gün öyle kalsın arada dinlemesi gerekiyor 
(884 puan) tarafından
Yaptım öyle yaa. Yine ısınıyor
0 oy
tarafından
Ya benimkide aşırı ısınıyor korkuyorum yanından geçerken resmen işi saçıyor etrafa aynı Arçelik benimde
(884 puan) tarafından
Evet inanılmaz bir isi yayıyor gerçekten.
tarafından
Biraz duvardan aralıklı yaptım ama düzelir inşallah burdakiler duvara yakın olmasın demiş baksaniza
0 oy
tarafından
Bnm de Beko çok ısınıyor geçen servis geldi soguuyodu buz tutmuyodu dedi bı gece fişini cek sabah tak öyle yaptm hala isiniyo ama düzeldi buzlugu
0 oy
(493 puan) tarafından
Benimde öyle ya geçen sileyim dedim elim yandı resmen
(884 puan) tarafından
Aynen öyle vallahiii
0 oy
tarafından
Benimki beko buzlugu altta olan o da sürekli ısınıyor alt kısmı ateş gibi 
(884 puan) tarafından
Evet evet aynen ateş gibi
0 oy
tarafından
Dün aldım.buzdolabi ve servis yanların ısınması çok normal endişe et.eyin demişti. ARCELIK benim de
(884 puan) tarafından
Senin de çok çok ısınıyor mu canım
tarafından
Evet canim dün getirdiler zaten yenisini taktıktan 2 saat sonra yanları ısınmaya başladı zaten ilk geldiği zaman söyledi servis. Isınırsa normal diye
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Canim ben hiç öyle durum yaşamadım. Sadece kapağını uzun süreli açık bırakıp kapadigim zaman oluyor
0 oy
(5,326 puan) tarafından
Tepesi sıcak oluyor genelde

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 101 göst.
2 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Prens-annesi44 (518 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 202 göst.
9 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde prens.annesiyim (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 123 göst.
17 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Smyrasel (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 177 göst.

413,036 soru

12,435,216 cevap

45,789 kullanıcı

Kategoriler

...