Bu gece hayatımın mahfoldugu gece hic ummadigim igrenc bir olayla karsi karsiya kaldigim gece ( 1 bucuk yildir yildir evliyim ve yeni hamileyim. Kocamin ilk cocugu benden olcak ilk kez baba olcak saniyordum fakat bu gece o aci olayla karsilastim. Esim 28 yasinda ama 16 yasindayken dini nikahli sevgilisinden çocuğu olmus ve kimsenin haberi yokmus. Kiz suanda yasıyor ve bendende kizinin olmasini cok istiyordu adinida kendi kizinin adindan olmasini cok istiyodu ben bunu yeni farkettim. Esimin dini nikahli sevgilisinin adi zeynepmis kiz ölmüş dogumda çocuğun adinida zeynep koymus ve benim kizim olursa onunda adini zeynep olmasini cok istiyordu megersem bu yuzdenmis Allahim brn napicam kocamin cocugu cikti ve ben bunu hamileyken ogreniyorum kizi oldugunu bile aileden sadece annesi biliyormus. Ne yapayim Allah rizasi icin yardim edin ( bosanmak istiyorum
Allah yardimcin olsun.
Bu durumuni nasil saklamayi başarmışlar?
Nikahli bir birliktelik ve o birliktelikten bebek oluyor. Akrabalar hiç mi fark etmemiş?
Kayinvalidenin senden gizlemesi resmen saçmalık.
Bu durumu nasil öğrendiniz?
Kiz kimin yaninda şu anda?
Bence öfke ile kalkip, zararla oturma.
Olay çok yeni ve bunu kaldiramaman cok normal.
Hamileligin verdiği psikoloji ile, daha çok etkilemişsin belli.
Eşinin tepkisi nedir şu anda? Ayrilma kararina ne diyor?
Canim bak emin ol. Bu devirde cinselliği ilk esi ile yaşayan bir erkek bulmak çok zor.
Devir değişti ne yazik ki. Artik gencler lise cağında basliyor cinsellige
Ne yazikki bozuk bir toplum olduk.
Tek sorun çocuk mu? Yoksa senden önce baskasi ile bir birliktelik yasamasi mi?
1,491,075 soru
24,367,185 cevap
347,656 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın