0 oy
1,271 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
...........

19 Cevaplar

0 oy
(18,166 puan) tarafından

kıskançlıktan çaydanlığın kapağını gözümün önünde  eliyle kağıt gibi  büktü :D

(1,714 puan) tarafından
Hiç bıkmaz vallah günde en az 20 kere mesaj atar cay saatlerinde mutlaka arar. Bekarken de babaannem hep söylerdi kızım bu adam işşiz gücsüz sürekli seni arıyor bunun işi güçü yok mu derdi. Birsey dediğim zaman kızıyor bana. Seni cok seviyorum gözümden kıskanıyorum der. Görende sanki dünya güzeli zanneder. Öyle dediğimde de bana ne dünya güzelinden benim karım benim gözümde dünya güzeli der. Ben tepki verincede öyle söylüyor. Ne yapayım öyle böyle hayat geciyor. Yapacak bişi yok. Kendim ettim kendim buldum
(18,166 puan) tarafından
o kadar çok mu seviyor  keşke benim kocamda bu kadar çok kıskansaa☺☺
(1,714 puan) tarafından
Aman bosver cok kıskanmasın. Yeminle günlük attıgı mesajları görsen sanki sevgiliyiz. Her konuda cok iyi ama kıskanclıgı beter. Herkesin bir derdi vardır benimkide kıskanclık
(37 puan) tarafından
3 sene geçmiş hala kıskanç mı kocan :)) yalnız kocan tesettüre mahremiyete önem veriyor bu güzel birşey kimi arar bulamaz kimi de bulur istemez hesabı hah :))
(18,166 puan) tarafından
Bana soruyorsan üste ben demişim yaa keşke benim kocam da bu kadar kıskansa diye arkadaşın durumuna düştüm çok kıskanç biri oldu anladimki çok kıskanç kocadan iyi degil☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çatlar durur ben normal hayatıma devam ederim içinden kıskanır beni yok şunu giyme bunu giyme şuraya gitme benden izin al demiyor ama dese bile asla takmam ben onun kölesi eşyası değilim eşiyim eşi 
tarafından
Ay ben bildigimi yapsam herif beni öldürurdu heralde asiri kiskanc bnm ki
tarafından
Sen onun kölesi kuklası değilsin ki tabiki istediğini yapacaksın ondan izin almicaksin ama haber vereceksin böyle hayat geçmez
tarafından
Bn kuklasi oldum ama seviyorum ya  kiskanmasini
tarafından
Ne guzel canim boyle kadinlar gorunce seviniyorum bende amma boyle olamiyorum malesef hep kavga eder diye
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Kiskanc olmasını isterdim.. Ama değil malesef. Yanı mesela en kıskanç hali şöyle mesela eve bi usta geldi diyelim.. Beni yanina koymaz odada bekle der. Veya balkona dalginlikla sacim  kolun açık cikayim kızar.. İnsan içinde kahkaha atmama kızar. Bu kadar :))
tarafından
Benimki beni mustafa ceceliden kiskandiydi kiz :)))
(1,145 puan) tarafından
Bilmem kiskansin isterdim kanali değiştirsin isterdim :D
tarafından
Ahahahahahah:-Dİlginç
tarafından
Kiz benimki kiskaniyo da noluyo degistir su topu diyo kiskancligindsn  . O olmayinca inadina dinliyom :)))
(1,145 puan) tarafından
Ahahaha ne güzel ya :) boyle minik zararsız kiskancliklar çok hoşuma gider benim :)
0 oy
(415 puan) tarafından
Dozunda.. kıskanması için bir sebep vermedim hiç uç tepkilerini görmedim. 
0 oy
(12,520 puan) tarafından
Diğer hesabına noldu :D
(12,520 puan) tarafından
Aynı nickte :)
tarafından
Hesabi sildim geri yukledim niye sordun hayirdir
(10,641 puan) tarafından
Mersk edip sormuş nie atarlanıon ki ;)
(12,520 puan) tarafından
Yine sildi :D
(10,641 puan) tarafından
Ahahaha aunen ya ilg8nç
0 oy
tarafından
Yoook kıskanç degil
0 oy
(13,066 puan) tarafından

benimki çok degildir. Tek mevzumuz tayta asla izin vermez. Giydigim seyin yakasi acik olmicak egilip kalkinca elimi koymama bile kizar. Madem elini koyacaksin oyle birsey giyme der. Birde alttak popo altı olacak giydigim şey :D onun haricinde degildir

tarafından
Bn pantolanlarimi cope attim kiz evlenmeden once kocis istemiyo diye  hepsi cok guzeldi icim acidi ama attim
(13,066 puan) tarafından
Benimkidw şöyle oldu canim. Cebine elini takti caaaart diye aşaya çekti :D
tarafından
Icim gitti lan elimle cope atarken :))))
0 oy
(657 puan) tarafından
3 sene hic disaei yuzu görmedim cam perde actirmadi gerisini sen düşün:D
tarafından
Sanırım sende bu durumdan çok memnunsun;))
tarafından
Vuuu o fenaymis cnm
(657 puan) tarafından
Suan atlattik :D cok şükür
(13,066 puan) tarafından
o nasıl bir pskopatlik ya
(657 puan) tarafından
Valla oyleydi simdi duzeldi cok şükür
0 oy
(887 puan) tarafından
Kıskançlık ne kelime tam bı odundur kendisi .sınava giricem memurluk için dedim ders çalıştığımı görünce kıskançlığı dan kitaplari mi attı diyim sen anla 
(669 puan) tarafından
Kıskançlıktan değildr o ondan üstün olmanı istemiyordr
(887 puan) tarafından
Kız kıskançlığı dan sen çalışırsan gözüm açılır beni bosarsin öyle gergin evden çıkılmaz diyor
(887 puan) tarafından
Hergün olcakti
(669 puan) tarafından
Her çalışan boşanıyor mu
(887 puan) tarafından
İşte cnm ne diyecek iki arkadaşının karısı evlendikten sonra okumuş sınava  girmiş çalışmaya başlayınca koçları başları ay oynamış simarmis kocalarını bosamislar eşimin ifadeleri bunlar sende beni bosarsin diyo . Ama bnm kocam kendi yaptıklarından korkuyo birkaç kere pis şeyler izlerken yakaladım çocuk için burnundan getirdim ama ayrılmadım sen giderdin imkanın olmadığı için gitmedim çalışırsan ilk iş beni bosarsin diyor .kendince çalışmama engel olup benim onu bosamama engel oluyor mantığı o .
(669 puan) tarafından
O zaman çalışma onun parasını ye madem çalışmama izin vermiyorsn ayda 1500 TL maaş ver bana de:-)
(887 puan) tarafından
Valla canım ister istesin ister istemesin kafaya koydum devlet oldu oldu olmadı özelde çalışıcam  Allah izin verirse .iki kavgadan birinde beni mi besliyon kim kimi besliyo gibi kelimeler kullanıyor ağzının üstüne yapıştırdım geliyor beni ezmeyi gösterilen ona boşamak gibi bı niyetim yok o ne kadar inanmasada buna. Ama burnundan gelicek o bana söylediği sozker
(669 puan) tarafından
Hadi inşallah canım yanlış hatırlamıyorsam hasta yaşlı okumuştun alımı biraz zor bende ikinci sınıftaydım bebek olduğu için bıraktım
(887 puan) tarafından
Evet cnm 80 90 arası bakalım bölüm olmazsa şartsız memuriyetler var ya inşallah o olur olmadı özellerde bakicam .sende minnoş toparlandım devam et kadın çalışmalıyız bunu evlenince çok daha iyi anladim
(669 puan) tarafından
Evet canım öyle çalışmak lazım keşke bitip öyle evlenseydim çok pişmanım
(887 puan) tarafından
Nasip cnm yine devam edebilirsin bebeğin ne kadarlik
(669 puan) tarafından
8 aylık oldu canım
(887 puan) tarafından
Az dah buyusun cnm bir buçuk yaşına filan gelsin devam etmeye çalış
(669 puan) tarafından
İnşallah canım deniycem de artık eskisi gibi değil aöf de para tuzağı gibi olmuş resmen dönem uzasın diye uğraşıyorlar sanki
(887 puan) tarafından
Hmm o sisteme pek hakim değilim ama ablam okudu açıktan yedi sene falan oluyo o zaman bile baya para yatiriyordu
(669 puan) tarafından
Herkesin yazdığı buydu adım gibi doğruluğundan emin olduğum soru yanlış çıktı nasıl olur demişlerdi benimde başıma geldi bu dersi 70 le geçerim dediğim 25 aldığım oldu
(887 puan) tarafından
Amaan ne TL diyecen cnm yeterli para akışı devam etsin Allah tan korkmuyolar ki
(669 puan) tarafından
Aynen öyle Allah korkusu yok köpek gibi çalışyırsun saçma sapan sorular çıkıyor o yüzden bitirmek istiyorum ama korkuyorum yazılmaya
(887 puan) tarafından
Ne diyim cnm parada kolay kazanılmıyor ki boşa gideceğini bile bilede insan yapamıyor hakkında hayırlısı
(669 puan) tarafından
Amin canım sağol
0 oy
tarafından
Cok amma cok fazla kiskanc mapushaneden yasiyorum sanki malesef bende onu kiskandiran seyleri yapmamaya calisiyorum yoksa huzursuzluk cikiyor 
0 oy
(6,387 puan) tarafından
Kıskanc ama geldime gittime karismaz arkadaslarimlada cikarim yakisan seyleri giydirmez guzel olmus giyme der deli makyaj yapma yakisiyor der beyaz giydirmez kapaliyim ama etek giydirmez dar seylerden hoslanmaz aciktim buraya acik halimi atsam nasil kapandin dersin kapanmama wesiledir esim ama tel karistirma huyu falan  yoktur gecen koye gityiknaksam geliyorduk carsidan gececektik arabanin lambasi yaniyordu kapa iceri gozukmesin dedi mesela
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Evde kıyamet kopar. İllaki bi yerleri yumruklar hatta bikac kez Antalya da tatildeyken  dısarda iken birilerine saldırmıştı bakıyorlar sana diye 
tarafından
Viyyy kiskanvligini hic belli etmemis :)))
(2,587 puan) tarafından
Ahahha valla bende ondan beterim ama
0 oy
(77 puan) tarafından
Benim eşim çok kıskanç. Ben bir sürü erkeğin içindi çalışmak zorunda kalıyorum. Ama saygı duyuyor. Duymak zorunda. Kıskanç evet aşırı hemde ama çok belli edemez. Eşiyim ben onun kölesi değil. Bende kıskancım onun kadar olmasada ama bazı şeylere saygı duyarım. 
0 oy
(136,921 puan) tarafından
Kiz sen dun hesabini sildirdin demi
Kis anlik postunda ben bacaklarimi atrimdi yatiyodum yaa
tarafından
Ha tm cnm sutunlar geldi simdi aklima ayyy bi fena oldum :))))))
Ahahahaha kiz allahda seni guldursun dun cok guldumdu sana ☺️
tarafından
Anam noruyum 40 yillik romaliyim oyle sütun gormedim :)))))
⚘⚘⚘⚘❤⚘❤⚘❤⚘⚘⚘
0 oy
(669 puan) tarafından
Hiç kıskanç değil annesi babası müdahale etmese dünyanın öbür ucuna bile yollar beni tek başıma ama kaynana kayınpeder faktörü var maalesef 
0 oy
(240 puan) tarafından

Kız arkadaşlarım ile cafe gidicem demistim bi ara bende gelicem diye tuturdu geldide biz oturduk kızlarla Esim de arka masa da oturdu ne rahat kızlarla muhabet edebildik nede zaman geçirebildik markette bile gitsem bende gelim tek gitme diye peşime kuyruk gibi takılır :)

0 oy
(1,654 puan) tarafından
Kıskanır hemde nasıl ama napim hoşuma gidiyor hemde çok herifimi böyle seviyorum :) 
0 oy
(614 puan) tarafından
Kıskandığını hiç belli etmez. Bazen belli etsin istiyorum ama hoşuma gidiyor bu halleri :D
0 oy
(2,040 puan) tarafından
Biraz fazla hemde tek başıma markete fırına bile gitmeme izin vermez dışarda erkek varsa balkona çıkmamı istemez arkadaşıma gitmeme bile zar zor izin verir herkes çocuktan sonra değişir derdi inanmazdım gerçekten öyle oldu artık daha sakin eskisi kadar kıskanmıyor 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 243 göst.
14 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Saida Nasirova (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 363 göst.
21 Mart 2024 Diğer kategorisinde Tanszuuu (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 246 göst.
29 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 437 göst.
18 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Afrasiyap (802 puan) tarafından soruldu

413,700 soru

12,453,299 cevap

46,387 kullanıcı