0 oy
586 göst.
Diğer kategorisinde (759 puan) tarafından
Bi tarafım mutlu bi tarafım çok mutsuz sürekli ağlıyorum sanki hazır değilmişim ama ne kadar istedigimi sizde biliyorsunuz acaba hep böyle mi geçicek ölürüm ağlamaktan :(

9 Cevaplar

0 oy
(6,849 puan) tarafından

Yapma cnm cok istiyorsun zaten. Hormonal bozukluktan hep kalp atislari duyunca tekmeleri hissedince bi an once dogsada koklasam diyeceksn<3

(759 puan) tarafından
Evet canim hep dua ediyordum olsn diye hormonal galiba geçer insAllah canim benim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Merak etme canim tadını çıkar hamileliğinin 9 ayin sonunda bebeğini kucağına alınca anneliğe doğuştan hazır olduğunu farkedeceksin 
(759 puan) tarafından
Canm çok sağol moral oluyorsunuz
0 oy
(2,242 puan) tarafından
rabbim hayirla versin kucagina canim :) cok sevindim gecici bir durum bende de olmustu hem hamileligimin basinda hem sonunda ben nasil bakicam diye oturup agliyodum . hamileliginin tadini cikar o kadar guzel anlar ki :))
(759 puan) tarafından
Çok sağol canm Allah razı olsn bakmak gibi sorunlar değil de sanki annelig için erkenmiş düşündün ama ne kdr dua ettm ne kdr testler yaptm bir bilsen :d
(2,242 puan) tarafından
canim ya ben ismini goruyodum senin hep . bende pko vardi doktor cocugun olmaz dedi evlenince gel hemen tedaviye baslayalim dedi . evlendim nasilsa olmaz dedim ikinci ay hamile kaldim kendiliginden. hazir değildim ama cocugum olmazsa diye korkuyodum oyle duygular oluyo
(759 puan) tarafından
Aynenn canm bende düşünüyordn acaba olmazsa naparım falan olduktan sonra da böyle hisler karışık
0 oy
(6,521 puan) tarafından
Bnde bşta oyleydım hiç hisetmiyordum sanki soğuk gbıydım ama onun kalbinin sesını duydunktan snra onun kıpırtısını duyduktan sonra dünyalar senın olıyor artk kendını anne gbı hisedyorsun :) 
(759 puan) tarafından
İnsAllah bana da nasip olur birden ağlamak tuttu ya kendimi kötü hiss ettim
0 oy
(164,113 puan) tarafından

Ahaaa hormanlar degismis bileee :D dur kiz bu 9 ay boyle surcek snr da lohusalik var 

(759 puan) tarafından
Valla biz kadınların işi zormuş hee
(164,113 puan) tarafından
Dur hele sen kiz seninki daha yeni basliyo ☺️☺️☺️
0 oy
tarafından

Canım  hormonlardan o bende aynı durumdaydım zamanla bebeği görünce ultrasonda alışıyorsun.. bende ilk  başta çok ağladım bende çok istiyordum  ama oluncada acaba erken mi diye düşündüm bide mide bulantısı halsizlik tiksinme falan olunca bian nerdeyse pişman oldum gibi  oldum sonra bebeği görünce herşey geçti keşke daha önce olsaydı  dedim bile 

(759 puan) tarafından
Aynen ya canm midem çok kötü kazınıyor benmde kardeşim de kutluyorum deyince ağlamakta ağlamak dayanamadm sjsj
tarafından
merak etme canım geçicek  bunlar emin ol az sabır ♡♡
0 oy
tarafından
Ayyy çok sevindim Maşallahh canımmm vallahi çok mutlu oldum ya kendine iyi bak olur mu temizlik ev işi falan bunları çok yapma Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yavrularımızı 
(759 puan) tarafından
Canm benm Allah razı olsn ne kadar çok sevenler varmş ya :) öte ki platformda da çok tebrik yorumları aldm
İş yapmamaya çalışıyorum da ama yinede evde ben ve eşm başka kmse göremez işi
tarafından
Herkese söyleme bir süre sakla yavrum olur mu
(759 puan) tarafından
Valla kuzum bende onu düşünüyorum bi tek eşimin birde benm ailem biliyor pislik insanlar çok
0 oy
(18,668 puan) tarafından

bende atnı böyleydim yaşıtlarıma bakıp onlar daha evki değil ama ben hamileyim derdim bunlar heppp hormonlardan oluyor:D

(759 puan) tarafından
He kuzum evlendim bekarlara baktm sonra da hamilelere şimdi bende hamileyim yine döndüm bekarlara bakmaya :))
0 oy
(14 puan) tarafından
Hiç üzülme korkma ağlama canım hormonlardan kaynaklı bu düşüncelerin :) ben 18 gün önce doğum yaptım hep korkardım uykusuz kalmaktan bakabilir miyim diye sürekli düşünürdüm ama inan bana onu görünce herşey o kadar farklı oldu ve değiştiki gece uykum neredeyse hiç yok ama ben gayet halimden memnunum yeterki o iyi olsun her zaman en iyisini düşün ve inan kucağına alınca o duygu tarif edilemez :)
(759 puan) tarafından
Canm çok sağol yorumun için insAllah hayırlı evlat olsun size. Geçer umarım daha minnak 2 haftalık

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 1,110 göst.
0 oy
1 cevap 98 göst.
17 Mart 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,516 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 205 göst.
0 oy
17 cevap 1,425 göst.
1 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler