0 oy
459 göst.
Diğer kategorisinde (127 puan) tarafından

Artık bebekler için o kadar çok şeyler alınıyor ki başım gözüm döndü inanın bi çamaşırlarını yıkamak için bile organik deterjan renk karıştırmayan mendiller çamaşır fileleri vs bir sürü ayrıntı var:DÇorap eldiven gibi şeyler için makineye atarken çamaşır filesi lazım diyorlar öyle mi. Atsam makineye filesiz kayıp olur mu minik eşyaları

12 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
8 aydır kızımın kıyafetlerini filesiz atıyorum hiç de sıkışmadı kaybolmadı para tuzağı bence
-Reklam-
0 oy
(240 puan) tarafından

Ben aldım canım çamaşır filesi ağız silme bezleri çorapları makinaya takımlasın  diye aldım icine koyar yıkarım diye bebeğin mazemeleri büyükler gibi değil çünkü küçük sıkışabilir makinaya diye bulunsun istedim :)

(127 puan) tarafından
Alıyım bari bende o zaman şimdi virüs yüzünden dışarı çıkamıyoruz zaten nerden alınır onu da bilemedim bi internet kalıyor geriye, bi file için de kargocuları çalıştırmaya kıyamıyorum inanın
(240 puan) tarafından
Ben tedi ' den aldım canım orda da satılıyor yakınında varsa al evde bulunsun ama tercih senin tabiki
0 oy
(25,197 puan) tarafından
Gereksiz detay :) 
(2,850 puan) tarafından
Kiz senin oglan düşmüştü noldu ne dediler canm aklım hep sizdeydi ya
(25,197 puan) tarafından
Ay kuzum çok şükür iyi postuma bak yazdım
(2,850 puan) tarafından
Hm gordum canm cok sukur onunla geçmiş olsun
0 oy
(9,853 puan) tarafından
Yok canım alma bebegınkılerı ayrı yıka yeter dagılıyo yıkanırken cıkıyo ıcınden. Bı kez kullandım
0 oy
(12,521 puan) tarafından
Almadım ben canım
0 oy
(9,650 puan) tarafından
Yok ya bisi olmaz aynı işi bi yastık kılıfının içine koyarakta yapabilirsjn
(12,521 puan) tarafından
İnşallah canım biterse.. :D daha çok şey var yapılacak içinde iken yapacağız çoğunu :((
(9,650 puan) tarafından
O çok zor oluyo canım tamir olayı evin içine girince baya zorluyo:/ kendi eviniz dimi canım?
(12,521 puan) tarafından
Evet canım
Zor olcak bir süre ☹️☹️
(9,650 puan) tarafından
Gule gule sağlıkla oturun balım.. sonu çok güzel olucak inşallah :)
(12,521 puan) tarafından
Amin teşekkür ederim canım ❤️
0 oy
(48 puan) tarafından
Ben perdeciden diktirmistim. Atik kumaslardan sana verebikirler. Bedavaya bile veren var
0 oy
(12,770 puan) tarafından
Çorap ve mendiller koymak için aldım kıyafetler içine atmıştım çorap küçük diye 
0 oy
tarafından
Bilmem gerekli mi deil mi ama 17 aydir bizim bi corap bile kayip olmadi
0 oy
(6,853 puan) tarafından

Kiz 2 gun once yikadim bnde. Eldiven ve coraplari sapkasina tiktim :) oyle yikadim bi tanesi cikmis ama kacmamis asarken duzenli astim eksik varmi diye hep :) yada renksiz beyaz tulbent varsa ona bagla cnm yada beyaz yastik kilifi fermuarliya at 

0 oy
(5,189 puan) tarafından
Ben aldım canım minik şeyleri yıkarken iyi oluyor ama çok gerekli mi bilemedim. Ama O renk karıştırmama mendillerini çoook kullanıyorum ve faydasını görüyorum.
0 oy
(1,008 puan) tarafından
ben aldim kaybolur diye değil ufak.ufaj.ugrasmamak.icin alıp kullandim rahat oldu 4 TL gibi birsey di zaten

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 74 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Busra_dilan (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 117 göst.
0 oy
5 cevap 335 göst.
13 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Ymckrm (364 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 250 göst.
30 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Hilal-Alp Kutay (2,753 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,493 soru

23,666,270 cevap

309,282 kullanıcı

...