Kizlar bende bi elti var allah kimseye vermesinnnn seytan resmen yaaa kaynanami ariyo bebek nasil tugce baka biliyomu diyo o da yok kiz ben varken iyi de ben gidince ne olacak bilmiyorjm dedi o da demis sen gel ben gidimm ay allah korusun. Gelmesini istemiyorjm ben o kocamla arami bozar hep kendisi kocasiyla hep kavgali bixi de oyle yapmak ister cok kıskanç yaaaa gormeniz lazimm
inanmiyorum bide senin yanindami iyle diyo sende deki anne sen birakmionki cocugmla ilgilenim sen git ben bakarim kimseye muhtac degilm
Kaynanan niye oyle diyo ki?ilk bebeyin mi?ilkse normal tabi baka bilmemen tecrubesizlik soz konusu.eltine oyle demek zorunda diyldi
Ama eltiyi geç kaynanan da fena ya bune iki haftaya kızım olacak onu bırakmayacagım kaynanam a yoksa oda böyle konuşur kessin zaten kendini övmeyi seven biri
Seni cok ama cok iyi anliyorum. Cunku aynisindan bende de var. Allahtan kayinvalidem ondan pek haz etmez.herseye aglayip duruyor. Ben hamileyim diye kayinvalidem is yapmiyor diye beni aglatiyor. Ben de hamilelikten dolayi cok hassasim agliyorum geliyor bana diyor ne dedim sanki agliyor :D allahtan korkmasam öldururum :D
Bide simdi kiskancligindan hamile kaldi :D
Aynısından ben de de var Allah onları bildiği yapsın tam bir şeytan benim hamile olduğumu duyduğu gün kocasından dayak yedi evini terk etti o kadar ki kıskanç pislik
Suç sende tatlım duyduysam soracaksın ben kimseye güvenip çocuk yapmadım istersen git diyeceksin beni bakmakda eltıme kalmamış diyeceksin ilk çocuğuna bakan anne tek sen değilsin ya hem annesinin artık sen tabiki onlardan sahada iyi bakabılırsın bıle
401,276 soru
12,009,691 cevap
36,198 kullanıcı