0 oy
532 göst.
Diğer kategorisinde (90 puan) tarafından
Kizlar dun dehwete geldim. Kaynanam bana iftira atdi kocam benden ayrlsin diye elinden geleni yapiyor. Wimdide dun bana agzna geleni soyledi.uzerime saldirdi telefonumu elimden aldi zorla.tirnaklariyla ellerimi cizdi yakamdan yapiwdi diwari atdi. Ogluna benim telefondan gizlice sms atdi ki anneni.dovdum. ya beni sececeksin ya anneni. Sonra oglu gelince ona.dedi ki beni dovdu gelin diz cokdurdu saclarmi yoldu. Wok yawadm resmen. Kocam ama onun yalan soylediyini anladi. Bana sarldi uzulme sen.o terbiye sahibi olmadigini biliyorum dedi. Annesiylede kavqa etdi. Ne yaparsa yapsin hep adaletli olan taraf kazanr. ALLAH her.kesi boyle iftiralardan korusun iyi insanlarla rastlawtirsin.

9 Cevaplar

0 oy
(29,593 puan) tarafından

En İyi Cevap

Az daha duzenli.yazsan konu hakkında yorum yapacamda hic birsey anlamadim

-Reklam-
+1 oy
(1,826 puan) tarafından
Kaynanan ıyı Bı dersi hak ediyor 
(90 puan) tarafından
Ewime olan sayqimdan en onemlisi ALLAHdan korktugum icin agzimi acmiyorum. Ewim zaten cevabn verdi. Hep arkamda. Ama durmak bilmiyor. ALLAHdan bulsun
(1,826 puan) tarafından
Beter olsun Allah fırsat vermesin koklerı kurusun boulelerın
(90 puan) tarafından
InwALLAH kardewim. Ben ALLAHa siginiyorum boyle iftiralardan
+1 oy
(226 puan) tarafından
Peki yanında işin ne ?
(90 puan) tarafından
Mecbur onunla yawiyoruz. Qaynbabam rahmetli.oldu oda weker hastasi yalniz birakmaya korkuyoruz bi wey olur diye
(226 puan) tarafından
Hay allahimya vallahi böyleleri çok yaşıyor benimde çok ödüm kopuyor
(90 puan) tarafından
Evet oyle. Kewke kaynbabam.yawasaydi. onunla arkadaw gibi idim. Beni seviyordu cok. Ama kanserden rehmetli oldu. Bu ama benim bawima acmadigi wey kalmadi. Bi kere bi wey soylemedim susdum. Kocam hakkimi korudu hep sagolsun.
(226 puan) tarafından
Kocan koruyor diye acmiosun oda sussa korursun canim
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Kaynanan hasta falan mi acaba
(90 puan) tarafından
Sevmiyor beni. Kendi ablasinin torunun alsin istiyordu oglu. Oda beni seviyor beni.aldi benle.evlendi. kini bitmiyor
(1,112 puan) tarafından
Kendi kocasına alsin ablasinin torununu cok seviyosa iyi anlasirlar senn sucun yok
0 oy
(764 puan) tarafından
Ş harfi basmıyor galiba onun yerine w değilde s kullansaydın daha iyi olurdu insanın okuyası gelmiyor
(38 puan) tarafından
Canım Azeri olabilir arkadaş
0 oy
tarafından

Bana senaryo gibi geldi hiç inanamadım yazdıklarına nedense:angel:

(90 puan) tarafından
ALLAH wahit ya oda yeter. Sadece kendi ailem uzulmesin diye hic bir wey anlatmadim onlara arkadawmda yok. Ewim sevmez oyle weyleri. Mecbur burdaki kizlarla boluwdum. Evet film gibi belki geliyor size ama senari dediyinizi men dun.yawadim. ellerimin uzeri wimdi tirnak izleriyle dolu kiyafetimin yakasindan.oyle turdu ki.yirtildi onu. Hepsi duruyor.
tarafından
O zaman Allah yardımcın olsun cnm ben olsam o kaynanayı döverdim ve birdahada evine gitmezdim aileme de anlatırdım bak bende çok yaşadım başlarda aileme anlatmadım ama baktım olmuyor kaynana beni eziyor kalktım herşeyi anneme anlatım annem arkamda kaynanam annemden korkuyor sende kendini ezdirme
(90 puan) tarafından
Yok sagolsun ewim hic hakkimi ezdirmez kimseye. ALLAH bawimdan eksik etmesin. Asla izin vermez beni.incitsin. ewim evden gidince yapiyor. Ama cevabnda aliyor sonunda. Ewim olmasa beni atar diwari kaynanam.  Cok seviyorum ewimi. Oda oyle. Cok mutluyuz. Tek siknti annesi. Oda mecbur susuyorum. Sonra bawina bir wey gelir yalniz kalirsa vicdan ederim. ALLAH icin.susuyorum
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Kız onunla nasıl yaşıyorsun öyleyse? Bir düşmanla aynı çatı altında kalınır mı? Bu daha neler yapar sana 
(90 puan) tarafından
Hayla devam ediyor zaten. Ama ewim icin susuyorum. Ewimde bikti artik huzurumuzu bozmasindan.uyardi onu az once ki sabrimi zorlama yeter. Durmuyor kadin. ALLAH bildiyi kadar cektirsin. Cok kotu biri
(1,145 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun kardeşim
0 oy
tarafından
Ayy sebin kaynana dusman basina bile olmassin bu nasil bi yaratik!!
(90 puan) tarafından
Yaratik bile boyle acimasiz olmaz inan neler yapiyor ne iftiralar atiyor bana. Bi gun cezasin alicak.
0 oy
(73 puan) tarafından
Allah sene sebr versin menimkinden de pisdi.menimki Altadan yeridendi
(90 puan) tarafından
Can sende yene altdan yeridir mende pramoy uze edir. Yanmda anami atami soyur agzna geleni. Hele ki susuram yoldawima gore. O cavabn verir. Ama uje sebrimiz qalmayb ikimizinde. Sonu xeyr olsun. Senede ALLAH sebr.versin canm
(73 puan) tarafından
Seninki heyqi cox pisimis.nece Allahdan qorxmurlareee.Cox pis oldum.Allah ozu komey olsun.Amin baci bahemm.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 266 göst.
26 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Enes2020 (4,036 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,370 soru

23,649,233 cevap

308,362 kullanıcı

...