Kızlar eşim sorumsuz diye post açmıştım. Hamileligimin baslarindayim. Elim ayağım kalkmiyo. Bugün temizlik yemek yapmadım. Evde bugün calismiyor. Zaten her gün boylesin diyor. Ne zaman yaptın ki diyor. Şaka yapiyorum tersliyo beni kaşlarını catiyo. Dün pazara gittim. Tesetturlendim ben onun için yalan yok. Mart ayında kapanmistim. Dün her neyse pazara gittim
Oglumu ablama bıraktım 1 sokak ilerde ablam var. Bende banyo yaptım gözlerime sürme ile rimel sürdüm. Kirpiklerim de uzun birazcik. Dakika başı onu bana laf sokuyor. Lacivert alt üst takimlarimi giydim buz mavisi yazma taktım. Mavi de maske taktım. Lacivert de parmak arasi terligimi giydim. É niye benim yanımda iken makyaj yapmıyorsun da pazara giderken makyaj yapıyorsun. Doğru her zaman makyaj yapmam. O günde makyaj yapasim geldi işte. Tersliyo beni
Sanki onu aldatmis gibi. YORULDUM ARTIK BİTTİM YA. ANLATACAK ÇOK ŞEYİM VAR AMA ANLAYACAK KİMSEM YOK DİYE SÖZ VAR YA HAH TAM BENLİK SÖZ. Beni sevmediğini düşünüyorum. Soruyorum hatta sevmesem yanımda ne isin var diyo. O bile atarli. İkinci hamileliğim in haberini verdim hiç birşey yapmadı düşünebiliyor musunuz? Elinde telelfon. Varsa yoksa PUBG :=( :=( :=(