0 oy
559 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben sadece uzanıyorum. Bugün yeni evi temizlemeye gittim inşaat pisliği beni mahvetti. 2. Temizleyişim. Parça parça götürdüklerimi yerleştirdim. Doğalgaz açılıp komple taşınması kaldı.. eve gelir kafamı dinler uyurum diye düşünürken hemen yan tarafa düğün kurulmuş. Müzikten beynim şişti.. 11e kadar sürer gider bu artık... 

Ay ben çok yorgunum. Siz bakıyoruz ne ediyonuz diyiverin neşelenek az. Sessiz buralar da sanki

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ay bende oturuyorm bızımde düğün salonu var yan tarafta her gece çalıyo üstelik Kürtçe basım şişiyo valla anlamıyorm ya Kürtçe
tarafından
Ay bende kürt mahallesindeyim kuzum karı car car bağırıyor az çok kürtçe anlarım ama bunu hiç anlamuyorum  :D
tarafından
Bende az cok anlıyorum Kürt geliniyim ama kafam şişyio yınede:))
tarafından
Ay şükür bitti burdaki  :D
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Erik gomuyorum :D ay bir kase dolusu yedim karnım ağırdı hala doymadım ya

tarafından
Ahahahha nolmuş be burda :D
tarafından
Seni tanıtıyorlar kiz☺️☺️☺️
(226 puan) tarafından
Yok Allah korusun istemiyorum çocuk artık Allah olmayana versin:)))
tarafından
Hahahaha kız allah seni napmasin bende üzüldüm aserceksin diye☺️☺️
(226 puan) tarafından
Haha illa cicukmu olması lazım kız aserdim çocuk yok :))))))((
+1 oy
(948 puan) tarafından
Öncelikle kolay gelsin CNN ben yarın için hazırlık yapıyor rum temizlikte felan şimdi yapıyorum yarın kardeşim için hastaneye gidecez sabah erkenden eve gelince iş felan olmasın diye
tarafından
Ah ah teşekkür ederim canım. Hiç bitecek gibi durmuyor bu ev ya neyse  :))
Ay iyi yapıyorsun ben de evden çıkmadan toparlayıp çıkarım eve ne halde geleceğimiz belli olmaz diye
(948 puan) tarafından
Rica ederim canım ☺️ aynen gerçi benim Koca eve gelir gelmez uyur o Sabah erkenden geliyor isten
+1 oy
(3,761 puan) tarafından

Eşim iste sabahtan beri yarın sabah gelicek Allahın izniyle 

Adetim ayrıca hastaym biraz hiç halim yok biraz iş yaptım banyoyu elden geçirdim evi topladım bi mutfak var ona da enerjim kalmadı çok iş yapasım var ama bi yandanda hal yok başım ağrıyor  

Yemek bile yiyesim yok zorla birşeyler yemeye çalışıyorum belki bi hırs ile poğaça yaparım Esim e 

tarafından
Ay geçmiş olsun canım. Adetken yat uyu ya. Ben 3 gün bi yere dokunamazdım adet olunca
(3,761 puan) tarafından
Ilk günü çok kötüydüm sonraki günlerde bi iyi bi kötü yum canım
Çok kan kaybediyorum uyusim varama uyku da tutmuyor ne edecm blmiorm ne ruh hali içindeyim bende anlamdm:((
+1 oy
(45,017 puan) tarafından
Keske bende kiradan kurtulsamda 1 ay boyunca insaat  temizlesem
(45,017 puan) tarafından
Yaa ben sandim ev aldin kiz  insaatan cik.aya giriyon maden kiracisin
(45,017 puan) tarafından
Yaa ben sandim ev aldin kiz  insaatan cik.aya giriyon madem kiracisin
tarafından
Aylardır ev arıyordum bunu bulduk bu da sıfır ilk oturan ben olacağım. İnşaat pisliği temizlemekten mahvoldum valla
(45,017 puan) tarafından
Bende kiradayim ikici ev benimde ilk oturdugum ev 33 senelik binaydi yildiydim artik beton evdi soguk.oluyodu haşatti ev sifir daireye ciktim bende aman tek kurtulayimda dedim o evden annemle 2 gune bi gittik temizledik sonrada hemen girdim
tarafından
Ben de hafta içi bi akşam gittim komşunun kızı geldi o camları sildi ben ebeveyn banyosu kiler yatak odası temizledim ama bittim duşakabınden çamur akıyor bildiğin. Öylece bıraktım çıktımdı. Bugün gittim mutfağı iyice temizledim eşim cam sildi ben dolapları yerleştirdim. Yerler hep boyaydı tellerim kaç sefer sildim mahvoldum. Çocuk odası ile mescidi de süpürüp silip halisini koydum ama kapı ve cam silinecek bütün odaların. Güç yetiremezsem görümcemi çağırıcam artık. Cama hiç çıkamıyorum başım dönüyor zaten
0 oy
(240 puan) tarafından
Rabbim başka dert vermesin canım 
tarafından
Amin kuzum amiinn
0 oy
tarafından

Valla bende cok yorgunumm :( asel kucagimda geziniyoruz evin icinde 

tarafından
Ay yavrunu severim senin ne kadarlık oldu
tarafından
2 aylik oldu teyzosu
0 oy
(226 puan) tarafından
Kız bura sessiz olsa nolur ora baya neseliymis:)))))
tarafından
Ay böyle neşe istemiyorum ben. Kalkıp oynayasım bile gelmiyor kürtlerin oyun havaları hiç bana hitap etmiyor :D
0 oy
tarafından
Kızımı uyutuyorm bende 
tarafından
Aaa kız sen dün aşiret kavgası çıktı diyen değil misin  ay noldu ya
tarafından
Kız posli yetismese abim eşimin babasıni ve taksi şoförüne kurşun sikacakti , polis abimi sakinleştirmks konuşmuş ,
Kalabalığı daggiti , şimdide eşim msj atıyor özür dilerim fallan bir sürü şey diyir , ailesj büyükleri araya koymuş gelinimizi geri verin artık herşey düzelecek diye benimde gitmeye niyetim yok
tarafından
Ya hep öyle olur bi gece de nasıl da pişman olmuş
Ay çok ters bi adam ya
Abin katil olacaktı Allah korusun ya
tarafından
Evet hemde o pislik yüzünden olan abime olacaktı çok şükür polis tam zamanında müdahale etti
tarafından
Allah yardımcın olsun canım
0 oy
tarafından
Napam bende temizlik fln sen nasılsın bebeğim 
tarafından
Bögün geldimdi;)))))
tarafından
Hoşgeldin ayrı kalamadın deel mı:D iyi ettin iyi
tarafından
2 hafta yetti kuzum:))) sağol canım
tarafından