0 oy
625 göst.
Diğer kategorisinde (989 puan) tarafından
Sizce doktorumu degstrmeliym delrcem ya resmen eşim göremedi 150 lira muayne aliyolar babalar dışarda bekliyor ama burda başka özel hastaneler aliyolarmiş içeri doktordan da memnunum degstrmekte istemiyorum:( ofoff napicam blmiyorum ya siz olsanz napardnz eşim de çok görmek istiyor .başka doktora gidincede sistemlerine düşüyor ya görüyor doktor ya doğuma girmezse başkasına gidersem 

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla bende esimi almiyorlar diye baska doktora muayeneye başladım. Sonucta oda babasi, tabiki saglik onemli ama en azindan bir 5 dk ultrason sırasında gorsun dedim onu bile kabul etmedi terskedi. 100 tl veriyorum ben bide 50 km yol gidiyorum o doktor icin kendi bilir, iyiki değiştirdim diyorum simdi
(989 puan) tarafından
Doktora mesaj attım bizim.elimizde olan bişi yok idareye bildirin dedi şikayetinizi:(
tarafından
Yok valla insiyatif kullanabiliyorlar. Iste yogun bakim unitesi olan hastanelere kabul edilmiyormusta yoksa ediliyormuşta hikaye. 5 dk iceri alsa kimse ölmez.
(52 puan) tarafından
doktorun kendi isteğine bağlı alıp almaması. Yani doktorun insiyatifinde olan bişey ne demek elimizde olan bişey yok
-Reklam-
0 oy
(226 puan) tarafından
Bence değiş o duyguları baba yaşamalı o heyecani
0 oy
tarafından
Özel hastaneye giderken benimde elimi almıyorlardı. Virüsten dolayı istemiyorlardı. Zaten hastane pandemi hastanesi olunca değiştirdik doktoru. Şimdi özel muaneye gidiyoruz. Doktor muayene ediyor. Daha sonra eşimi çağırıyor bebeği gösteriyor. Çok odada durmuyor çıkıyor. 
(989 puan) tarafından
Degistrcem diyorum tamamda sonra obur hastahneye gidince doğum yaparmi o doktor onuda blmiyorum  başka doktora gidip
tarafından
Yapar niye yapmasın son kontrollerini onda yap yaptırır doğumunu
(989 puan) tarafından
Dimi canım okadar para alcak:D
0 oy
(18 puan) tarafından
Corona ciktigindan beri mart ayindan itibaren benim esimde giremiyor ki dogrusu da bu ben onun icin kameraya cekiyorum.
(989 puan) tarafından
Bnm anlamadığım diğer özel hastaneler almaya başlamış bu hastane almıyor hala sanki baba bisey yapcak kapida duruyordu öyle izliyordu karşıdan off
(18 puan) tarafından
size hak veriyorum.Ama viru bitmedi ve inanin ben esimin bile disarda beklemesi hosuma gitmiyor.Herkes rahatladi.Rahatlamasin istiyorum kimse cocuklar sokakta maskesiz ic ice istiyorum ki biran once tamamen bitsin ya da 3 5 vakalara dussun dogumdan sonra bebegim icin gelen insanlara potansiyel virus tasiyicisi muamelesi yapmayayim.Insallah gonlunuze gore doktor bulabilirsiniz
0 oy
(9 puan) tarafından

Bence almaları gerekiyor devlet hastanesi almıyor. Ben istanbul çok iyi bir jinekolog doktor var özel kendi muayenesi var oraya gidiyorum muayne ücreti de 90 lira ve çok iyi ilgileniyor eşim de içeriye giriyor yani bi sorun olmuyor. Değiştirsen daha iyi olur ama yinede sen bilirsin :)

0 oy
(549 puan) tarafından
Bn gttm aldılar bnce o hastene almıyor 

Bz hep brlkte gırdık

Babasının girmesi gerekiyor ki o koda girsin onlar bzm gbı degl cok Gec alısıyorlr
0 oy
(52 puan) tarafından
valla benim eşim ilk haftadan tut şuan 35. hafta yarın nst var. hrpsine girdi ve kimse bişey demedi devlet birde. Özelede gittim aynı anda her ay hem devlete hem özele göründüm benden önce babaya anlattı gösterdi gelin bakın dedi ilgilendi adam  olması gerekende bu zaten. adam gel babası bak oğlun böyle şöyle diye kendi çağırıyodu
0 oy
(514 puan) tarafından
Canim ayni doktora iki arkadas gidiyoruz benim esim askeri personel goreve gidip duruyor surekli 3 ghnluk 7 gunluk ark esi ogretmen onu almiyorlardi sonradan arkadasim asker dedi allah affetsin esi simdi her muayene ye giriyor
0 oy
tarafından
Benimde 7. Haftaya kadar alındı sonra virüsten alınmadı içeri özelde
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Ben kardeşim ile gittim iceri girebilirmi çok merak ediyor dedim tabi 1 kişi girebilir dedi zaten maske var herkeste... Doktora rica edin okadar da inat yapmaya gerek yok 2 dj görmeyle
0 oy
(3,036 puan) tarafından
Bizim gittiğimiz hastanede eş hatta yanında 2 cocuk var onlar bile girdi değiştir istiyorsan bunda bisey yok sonuçta para veriyosun 
0 oy
(671 puan) tarafından
Burdada alıyor lar eşim giriyor
0 oy
tarafından
Bende özele gidiyorum alıyorlar odaya ultrasonla bakılan yere almıyorlar doktorun odada TV var oradan bakıyor eşim 
0 oy
tarafından
Dr mu gelmesin dedi 
0 oy
(1,924 puan) tarafından
Bende özele gidyorum eşimi alyolar hep eşimle birlikte giryoruz doktorun söyledikleri benim aklımda kalmıyo diye hep eşim dinliyo doktor ne ilaç alınması gerektiğini felan hep eşime söylüyo. 
0 oy
(2,242 puan) tarafından
o niyeymis ya ozeller aliyo babalari benimki girer ultrasonun videosunu cekerdi hatta dogumhanede benden baska bogum yapan yokdu iceri bile aldilar baska kadin gelince cikardilar disari .
0 oy
(3,247 puan) tarafından
degistir canim mutlaka baska hastaneleri ara sor 150 tl az degil belki daha uyguna bile bulursun
0 oy
tarafından
Bizde özele gidiyoruz 100 lira veriyoruz ama eşimi içeri alıyorlar hatta doğuma bile girebiliyor o ne saçmalık öyle 
0 oy
tarafından
Canım benim gittiğim yerde alıyorlar eşim ilk basından beri giriyor görüyor  özeller alıyor sonuçta demekki özelden özelde yada  doktordan doktora değişiyor demek ki
0 oy
(45,036 puan) tarafından
Iki cocugumdada cinsiyet icin ozele gittim esimde hep yanima girdi

İlgili sorular

0 oy
55 cevap 1,395 göst.
2 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,291 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 391 göst.
1 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 315 göst.