0 oy
931 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ne kadar saçmalık şaşırıyorum ya  kendini bilmez kişiler posta girip eşini övüyorsun  diyor ne kadar saçma burda benim eşimi kim tanıyor ki kime öveyim  ya sormak istediğim  tek şey uykusu nasıl bu kadar hafif olur diye ya allah aşkına millet burda yatak mevzusu yok o yok bu diye anlatıyor bu boş  konuşanlar zevkle oraya girip  yorum yapıyorsunuz  eşimi uykusunun hafif  olmasıyla eşimi övmem ne gibi bişey çağrıştırıyor  allah aşkına  ben  buraya post  açıp eşim beni öptü  sevdi şunu  aldı aaaa bunu aldı  demiyorum ki ya ne kadar saçma insanlar var  aramızda .. Allah ıslah etsin gerçekten  ya sindirimi sizin gibiler için bozamam boş  konuşmaya devam edin 

notu ile kapatıldı: Tartışmaya açık.

5 Cevaplar

+2 oy
tarafından

En İyi Cevap
Kız burda mutlulugunu anlatınca sana sinir oluyorlar linç ediyolar 

aldatma postu aç bin yorum gelir vah canım vah diye
tarafından
Hahaha aman takma kız herkes iki yüzlü olmuş onlara inat her zmn da mutluluğunu paylaş herkes paylaşıyor ne olmuş bunda ne var memleket meselesi haline getirdiler ha

Bende arada o tarz postlar acarım ya bir kaç kişi bir olup benim adima çaktırmadan dedikodu yaptılar ulan barı gidim gizlice dedikodu edin bu kadar belli etmeyin

Allah mutluluğumuzu nazardan kem gözden fırsatlardan korusun ikbalim☺️☺️
(64,778 puan) tarafından
amin canim benim rabbim herkesin yuvasina once saglik sonra mutluluk huzur versin
tarafından
Amin amin inşallah bide akıl fikir versin:)
(64,778 puan) tarafından
o daha onemli tabi ☺️
tarafından
Tabi en önemlisi o başta o olursa mutluluk olur☺️☺️☺️❤
-Reklam-
+1 oy
(11,263 puan) tarafından
Postunu görmedim cnm ama anlattigin kadariyla linç edecek hiç bisey yok sonuçta bazi görgüsüzler gibi kocam bunu aldi sunu aldi diye fiyatina kadar söyleyerek bos yere gösteriş yapmamissin...

Neden linclemisler anlamis degilim
tarafından
Hahahaha dogru diyorsun
tarafından
:))) ah ah;)))
tarafından
Bügün cok güldüm allah da sizi hep güldürsün:):)
tarafından
Âmin amin cümlemizi  inşallah:))
tarafından
❤❤❤❤❤:))) insallah canim
0 oy
tarafından

:D:D:D cok güldüm vallahmi ne cahil insanlar varmis takma kafana bosverrr gülüm

tarafından
Gülüp gecersen elbet böyle cahil insanlar baska ne yapasan:)))
tarafından
Ilk uyarımı almış oldum :)
tarafından
Acaba hangi salako dan merak etim:))
tarafından
Kız  bi tanesi yazınca bi kaç  tanesi onun peşine takıldı  evet haklı artiladim diye artılarını boş yere kullandılar biri bi linclesin  bi kaç tanesi peşine takılıyor..
tarafından
Aynen canim
0 oy
(19,923 puan) tarafından

mutlu insanlatı görmeye tahammül edemeyenler var malesef

tarafından
;) çok haklısın  ama eşimi övsem  amenna linçlesinler  ama ne bilim gülüyorum  yediğim lince sadece :)))
0 oy
tarafından
Sa. Laklar çekemiyorlar 
tarafından
Anten göndercem  uygulamaya taksınlar:)) valla sadece linç yedigime  gülüyorum postu bile sildim sinirden

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 1,451 göst.
27 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Asenaumay (2,179 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 334 göst.
27 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Fatoş63 (71 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 603 göst.
20 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Muhammedumit (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 456 göst.
22 Ocak 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,509,669 soru

24,634,313 cevap

365,325 kullanıcı

...