YA anlamıyorum yeminle artik kaldıramıyorum. Kafaya takmayım diyorum ama üzerime üzerime geliyorlar baş edemiyorum ve artık zarar vermekten çok korkuyorum. Eşimi sevmesem belkide bu kadar sabretmezdim. Benim eşimin ve benim telimde ses kaydi var onun kaynanam eşimi aramış kızım için ileri geri konuşmuş. O bebek esiminmis benden bi halt olmazmış. Mezarı neden bizim köye koymuşuz onların köyüne gitmesi lazimmis mezari tasiyacaklarmis eşimde ilkdefa sessiz kalmış him tamm filan cevap bile vermemiş.
Sonrada telefonu kapatmaya yakın işte Büşra is yapabiliyormu gelip bakayim onu filan demiş. Cift taraflı oynamış. Mezara gitmek istemiş. Ben kesinlikle mezara gitmelerinide kabul etmedim benim evime gelmelerinide kabul etmedim. Eşime de şart koştum eğer mezarı tarif edersin veya cat kapi evime gelirse seni boşarim diye ilkkez bu kelimeyi kullandim.
12 gün hastanede kaldim 4 gün komadaydim
11 gün oldu kızım vefat edeli
8 gun oldu defnedildi
Hastaneye ve cenazeye gelmediler eşimin tarafindan hic kimse gelmedi
Bugün aklina gelmiş. Kadının. Bide esime diyorki eve gidince ara bi baş sağlığı dileyim
Bende telefonu bile kabul etmedim
BENİMLE DALGA GECİYORLAR
EŞİM ŞİMDİ BANA SOĞUK DAVRANIŞ SERGİLİYOR. BENMİ HAKSIZIM ACABA KENDİMDEN ŞÜPHE DUYDUM