No cınım annem ablam teyzem fln var bu süreçte yanımda annemler testekleyici korkutmadan anlatır hep ablam korkuyor bnim adıma sürekli benden heyecanlı Bn sakinleştiriyorum kızı bşr sürü video fln izlemiş ondn korkuyordu epidural sezeryan olcm abla korkma dedim yemşn et diyor kız mutlu oldu Bi
Yığınla vardı ama daha baslamdan susun anlatmayın diye susturmustum canim konuşmasına müsade bile etme oylelerinin herkesin gebeligi dogumu kendine ozel
Bnm cevremde bni ole korkutan kmse yok olmasinda zaten kizar ve bozarim valla. Ne diosun sen ya hamileyim etkisi alrnda kaliorm ne sacmaliosn sen felan die yuklenirm korkudan dusuk yapsam Allah korusun kim verecek hesabini..
Beni korkutcak şeyler değil yada doğumla ilgili kötü şeyler anlatmıyor kar hoş korkmuyorum da sadece bazı şeylerden nefret ediyorum yok cırt pırt hastaneye gidiyosun yok niye o testleri yaptırıyorum bebeğe zararlı yok niye buram ağrıyor diyorsun bizim zamanımızda biz hamileyken sabah akşama kadar iş yapıyorduk ama en çokta kaynanam niye oruç tutmuyosun ben bütün cocuklarimda tuttum sende tut diye söyleniyor ya anlamiyorum siz boylesiniz diye bendemi öyle olmak zorundayım
Yok neyse ki
(Post hortlatma günu kutlu olsun)
1,493,569 soru
24,402,491 cevap
350,262 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın