0 oy
737 göst.
Diğer kategorisinde (3,746 puan) tarafından

Çok yazık

image

6 Cevaplar

+2 oy
tarafından
 Biz kadinlarim gelecegi yok bu ülkede ne ceza var ne idamm .
(3,746 puan) tarafından
İşte bu yüzden rahat davranıyorlar bu kadar
-Reklam-
+1 oy
tarafından

1 oglum var ''Ne canlar yakacak benim oglum" diye sevmicem...Niye elin masum kızlarinin meleginin canıni yaksın...Sevsin bitane alsin basinin üzerine koysun:(Çok yazık...

+1 oy
(5,516 puan) tarafından
yeterr artik yeter yeter yeterr 

daha ne kadar KADIN girecek topragin altina 

daha ne kadar KADIN cocuklarinin gozu onunde oldurulecek

daha ne kadar KADIN in hayati elinden alinacak

bu ulkeye ne zaman adalet gelecek. 

suclular ne zaman cezasini cekecek

#KADINLARYAŞASIN
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Amin amin, Rabbim hepimizi çocuklarımızı kardeşlerimiz sevdiklerimizi korusun inşallah
(3,746 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(590 puan) tarafından
Çok kotu devirdeyiz Raabbim çocuklarımı bizleri kötü insanlardan kötülük düşünenler den korusun ins Rabbim hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin
(3,746 puan) tarafından
Amin inşallah canım bu yüzden 2. Bebisi yapmaya korkar oldum
0 oy
tarafından
Canim bende şiddete karşıyım ama

Kızlar kendileri bu raddeye getiriyor.yada aile yaşantıları şimdi bakıyorum sevgililer aynı evde yasiyolar nikahsız Allah zinayı bize lanetlemiş ee bunlar zina yapıyor 

Bizde genç kizdik bizimde sevgililerimiz oldu ama yüz yüze bile bakamazdık utanırdık aile yaşantımız buna.musade etmezdi sevgilim olduğunu ailem ogrenseydi evi başıma yıkardı o derece hamd olsun böyle sert kuralcı bir ailede yaşadım 

Bu kadar rahat olunmamali diye düşünüyorum o kızlara aciyorum eskiden böyle cinayetler yoktu ne olduysa cağ gelişince oldu 
(3,746 puan) tarafından
Çok haklısın canım millet daha sevgili iken tatile gidiyo ama devir eski devir değil işte kıyamet yaklaşiyo bunlar kıyamet alameti biz şuan sadece virüsu dert ediyoruz ama dert edilecek halimiz çok
tarafından
Aynen canım evli gibi yasiyolar yazık bir erkeğin eline dediğin zmn bile bir suru günah geliyor bide çıplak çıplak vakit geçirmek aman düşünemiyorum bile ALLAH ıslah etsin
(3,746 puan) tarafından
Amin canım inşallah
tarafından
Tammda kuzum bu bkları tek basina yemio bu kizlar dimi?Peki niye öldürülen kadin oluyor?Sen hic sevgilisine sinirlenip siddet uygulayan ölduren yakan kadin gordunmu?Bi halt yiolarsa birlikte yiolar.Neden faturasi ölüm oluyor???Hadi bu kizin hayati yanlis.Evli adamlar karilarini olduruo?Onlarda mi kotu yasanti zina icinde?O erkegin kalbi pisse öldürur...Gucu kadina yeter sadece bu pisliklerin.
(69 puan) tarafından
Şiddete karşıyım ama.... Ama... Bu amalardan sonra hep bi bahane oluyo. Ya öldürmesin tamam da sanki biraz da haketmiş demek oluyor.. Yazık gerçekten.. Kadın cinayetlerini zinaya dayandırmak da cahillikten kafayı kuma gömmekten başka bişi değil.. Kadınları sadece sevgilileri öldürmüyo.. Kocaları abileri kardeşleri kuzenleri oğulları komşuları vs vs... Adamın biri kafayı takıyo, istiyo kızı ailesinden, ailesi vermiyo, tüm aileyi vuruyo. Buna ne demeli, yemeğin tuzu az diye kaç kadın dövülüyo... Siz de sevgilisi varmış da öldürmüş diyin daha...
(8 puan) tarafından
Bide bu yoruma artı verenler var hayatımda bu kadar saçma bir argüman görmedim yani kadın bu raddeye getiriyor öldürülmek hakkı bide şiddeti savunmuyorum diye palavradan yazmışsın sizlerin mantık kocam değilmi severde döver de Allah ıslah etsin bu zihniyeti
(8 puan) tarafından
Bide yoruma artı vermişler Allah göstermesin yarın birgün kız çocuklarının başına gelirse haketmiş olabilir derler artık

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 753 göst.
0 oy
27 cevap 592 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sekerportakali (2,145 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 746 göst.
23 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Hilalyyy (439 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 386 göst.
25 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,206 soru

12,440,831 cevap

45,973 kullanıcı

Kategoriler

...