Kaliteli bi fondoten almak istiyorum kızlar yardımcı olur musunuz?
Ben Garnierin bb kremini kullanıyorum çok da memnunum bugüne kadar hiç fondoten kullanmadım
Maybelline superstay likit fondoten
Lancome teint idole 24h
Missha marka bb fondöten var canım.. fiyatlari uygun. Bakabilirsin. Şuan 42 lira. İndirimde
Ama muhteşem bişey .pişman olmazsın.
Lancome 15 numara kulanıyorum 3 damla tüm yuze boyuna yetiyor mükemmel ötesi 230 tl ama 1 sene gidiyor
Note üzerine makyaj malzemesi tanımam. Note şişe şeklinde olandan alabilirsin . normalde pahalı indirimleri takip ediyorum Gratiste falan. Vazgeçemeyeceksin emin ol :)
Golden rose perfect finish kullanıyorum cok memnunum cok dogal duruyor yüzümde fondoten olduguna kimse inanmıyor yine onu alicam alirsam
canım bölgesel kullanacaksan golden rose güzel kapatıyor. ama komple uygulayacağım diyorsan bilemedim :)
Mac der üstüne baska bi marka tanimam :)
Ben fondeten kullanmıyorum sağlık ocağından imex diye bi krem var fondeten gibi aynı hem sivilceleri yok ediyor hemde lekelere iyi geliyor cildiye yazmıştı bana 4 senedir kullanıyorum bi zararını görmedim sürüyorum sürekli değil tabi bi yere gittiğimde falan fondeten zaman zaman yüze zarar veriyor
Pastel güzel bence ve mac' in üstüne tanımıyorum. Günlük kullanım için de Rimmel London'un bb kremini kullanıyorum çok memnunum Watsonsun kendi ürünü
Vichy
Loreal Paris
Maybelline
Ben jev kullandim.o her seyi kapatiyor.simdi ingrid mat mate kullaniyomm cok raziyim
farmasi bb ben onu kullannıyom cokda güzel ama
1,493,220 soru
24,398,423 cevap
349,927 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın