Linç etmeyin..
Kafami doldurdular. Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor sizin kadar bende bunaldım bu soruyu düşünmekten. Düşünmemek için elimden geleni yapiyorum sürekli rüyamda görüyorum bebeğimi ama cinsiyetini ve yüzünü görmedim. Sadece 1 kere cinsiyetini gördüm erkekti herkes tersi çıkar erkektir dedi. Eski postumda da paylaştım başka belirtileride.
Şuan ise yeni duyduğum bir şey var ne kadar doğru bilmiyorum.
Bebeği nerde hissediosun sağ da mı solda mı diyenler oldu ben daha bebeği hissetmiyorum lakin gece uyurken sağ tarafıma yatınca kasığım da hafif ağrı oluyor soluma yatınca ağrım yok. Bende o yüzden sağ tarafımda hissediyorum dedim.
Sol tarafında hissedince erkek sağ tarafında hissedince kız dediler..
Herkes her durumda kız diyor ama ben hiç bişey hissetmiyorum herkes ben hissetmiştim bebeğimin cinsiyetini diyorlar. Bir garip hissediyorum kendimi. Havalı havalı konuşuyorlar. Benim hislerim kuvvetli Allah'ım bana hissettirdi erkek dedim erkek oldu kız dedim kız oldu diyenler var. Kafama takmamaya özen gösteriyorum.
Kiz bebekte ve erkek bebekte ne gibi farklılıklar oluyor (her bünyede aynı olmuyor biliyorum)
Bu arada 9+5 haftalık olduk
Yorum yapanlara teşekkür ederim ❤️
Takilma böyle şeylere ya. Doktor 9 ay kız deyip erkek doğuran, erkek denilip kiz doğuran bile var sağ sol boş seyler. Hayirlisi olsun
Fundaa naber
benimkide baştan beri hep sagda. Sağda hissettim ilk ve 34 haftaligim halada sagimda duruyor. Curudu artik sag tarafim ama bebegim erkek
Rüyamda erkek gördüm yüzünü fln erkek oldu ayni rüyamda gördüm bebeği doğurdum
Bu yoruarin hepsi bos canim. Ben ruyamda erkek gördüm erkek bebegim olcak. Bebegimde hep sagda bana da dediler sagdaysa kizdir diye. Tatli degil eksi yedim genelde 12 haftalikken ogrendik cinsiyeti doktor ne hissediyorsun dedi erkek dedim ama hep kiz yorumu yapiyolar dedigimde yedin eksiyi oyle dediler dedi güldü . Bu sag muhabbeti yuzunden gecen doktora sordum 31 haftalik eminmisiniz sonra supriz olmasin dedim. Yok yok kesin degismez dedi. O yuzden sen kimseyi dinleme. Sen ne hissediyorsun onj dinle. Bide onemli olan sagligi gerisi bos. Rabbim saglikla gelmeyi nasip etsin
1,493,566 soru
24,402,426 cevap
350,258 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın