0 oy
438 göst.
Diğer kategorisinde (10,884 puan) tarafından
Merhaba kızlar saten nevresim takımlarını kullanıyor musunuz rahat edebiliyor musunuz içinde benim Elart Saten takımım var hiç rahat edemiyorum Bir de iki günde bir yıkanması gerekiyor bir kere kullandım kaldırdım

Bir de pamuklu satenlerim var onlar da çok güzel çok kullanışlı ama yatağa serdiğim zaman kayıyor buna bir çözüm bulaninuz varmı

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Benim var 1 takım düğünün ilk gecesi görümcelerim odamı yatağımı hazırlamış oh mis gibi:D gel gör ki saten olan sarılı oda biraz incili.boncukluydu süslü olsun diye sermişler amanin bir kayıyor :D sanırsın mervenin dediği gibi buz pateni eşim.ablasina dedi giz o neydi ele kaygan kaygan görümcem de ne güzel işte sallana sallana iş yapın dedi:D:woot: hala daha aramızda lafı olur sakalaşıriz:D

(10,884 puan) tarafından
İlk gece olmayaydi iyiydi ama unutamadığıniz bı anı okarak kalmış ve güzel
tarafından
Aynn öyle:))sandıkta kutusu ile durur eşim her görüşte bahtımın kaygani gene cıktı ortaya diyor sjsjs;))
(10,884 puan) tarafından
Hahahahaahahahajjah kız sesli güldüm çocuklar yatiyo utanduracam
tarafından
Ahahahah ben sürekli.gülüyorum hele birde anlatamıyorum görümcem de biraz komiktir gerçi 8 görümcem var orasi ayrı sjsjsj konuşuruz anlatırız oda eşimi.yansilamaya çalışır falan kopuyoruz varya eşime diyor şimdi sen ikoyu tutmaya çalıştıkça o balık gibi kaydı ama küçük bisey bizde fena bir ani.kaldi :))))
(10,884 puan) tarafından
Hahaaaaah olay olmuş desebe
-Reklam-
0 oy
(164,069 puan) tarafından

Saten ve benmiii ;) hic tarzim deeelll :D

(10,884 puan) tarafından
Öylemi diyosun
0 oy
(909 puan) tarafından
Benim yatak örtüsü şeyim de elartti  bütün nevresimlerim de taç taç harika bir marka elart eh işte pek beğenmedim hele içinden işlemeli bir nevresim seti çıkmıştı berbat bir gün bile kullanamadim dezaletti
(10,884 puan) tarafından
Yok kız brnimki çok güzel paşam fırsat verseydi vazadan çıkarıp resmini aticaktim
Şu Bihter in kullandıkları yokmu onlardan bide köyü mor rengi
(909 puan) tarafından
Benim yatak örtüm de güzel rahat içindeki battaniyesi de harika bornoz seti d web işte ama nevresim felaketti
0 oy
tarafından

Aman ne sateni yahu bitane var bir kere kullandım yattığım yerde sanki buz pateni yapıyormuşum gibi kaydı bi kaldırdım bidaha da sermedim :D

(10,884 puan) tarafından
Hahahaahhaaahhaa brbzetne çok güzel oturdu
0 oy
(45,023 puan) tarafından

Kiz oraya buraya kayarim yatakda habire:D

(10,884 puan) tarafından
Evet insan jayiyo bide terletiyoo
0 oy
(1,068 puan) tarafından

Canim bende de var bitane hediye gelmisti. Bir kere kullandım daha kullanamadim eşim bu nedir kaldır şunu dedi. O gün bugündür kullanmıyorum :D verecek yer ariyorum

(1,068 puan) tarafından
Aynen canım seviyorsan yatak örtüsü olarak kullanabilirsin güzel olur
(10,884 puan) tarafından
Benimkinin çarşafı lastikli s ninkude öylemi
(1,068 puan) tarafından
Malesef canım lastikli değil . Belki güzel olsa kullanırdım ama hediye gelmisti ve sevmedigim birinden :) tek bir kere kullandım o kullanış son oldu . Tuhaf bir şey yani anlayacağin ☺️
(10,884 puan) tarafından
Hee anladım sende başkasına verirsin
(1,068 puan) tarafından
Aynen öyle yapicam canim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 281 göst.
24 Mart 2021 Diğer kategorisinde 2cocukannesiii (603 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,005 göst.
29 Kasım 2025 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (3,564 puan) tarafından soruldu
0 oy