0 oy
591 göst.
Diğer kategorisinde (1,113 puan) tarafından
Kizlar ben hamileyim ikizlerim olcak Allah izin verirse haliyle besiklerini odama koymak istiyorum sigmiyor oyle olunca bende dolabimizi ciakralim bos kdaya koyalim dedim bos oda da yatak odamizdan cok uzak birde maalesef salona acilan bir oda esimde asla buna izin vermiyor takintilidir zaten onun icin hersey yerli yerinde olcak yani en basiti banyoda bir fayans azicik ***** yapildiysa komple söktürüp yaptirmisligi var yani bu adama odanin esyalarini farkli odalara koymak demek ölüm demek ama simdi siz soyleyin ben el kadar bebekleri nasil ayri oda da yatirayim birde oda yatak odamiza uzak duymam bile seslerini telsiz koysam icim rahat etmez zaten konusturmuyor bile tamm hakli evet ama bende hakliyim

14 Cevaplar

0 oy
(13,556 puan) tarafından
Neden olmasın ki i odayı giyinme odası yaparsınız bu şekilde söyle canım 
(1,113 puan) tarafından
Soyledim canim ama şöyle diyim eski evler varya bilirmisin acaba salona 2 kapi aciliyor icerden odalar var yani salonun icinden geçiliyor ayri koridorda sadece yatak odasi var oda ben giyinmeye salondan mi gitcem diyo uzun sure annem kaynanam falan kalcaklar bizde ondan yani off valla yoruldum bu takintilarindan kendi istedigi olana kadar konusur zaten herzaman
(13,556 puan) tarafından
Biliyorum canım bı süre gitse giyinmeye nolur ki yani makyaj ayman varsa onu kaldirsan yer açılır mı
(1,113 puan) tarafından
Bu cok iyi fikir aslinda var 5li büyük cekmecelerden onu kaldirayim insaalah onun yerine iki kucuk bsesik sigar
-Reklam-
0 oy
(2,242 puan) tarafından
canim odadan baska neyi cikarabiliyorsan ckar besigi kucuk al bisey yap ama dolabin baska odada olmasin oyle zor ki benim odama sigmadi cocuk odasina koyduk cok zorlaniyorum herseyi git gel ordan al giyin ben yildim valla . hicbirseyim yerli yerinde durmuyo odamda hazirlanicam esya tasiyorum 
(1,113 puan) tarafından
Esimin dedigi dogru yani ozman şifoniyeri cikarsam o büyük 5li cekmece sonucta baska ds bisey yok zaten besikleride en küçükten alsam 50×90 olandan 2 tane insaalah sigar
(2,242 puan) tarafından
olabilir canim yatagi sifirla duvara bosluk varsa . ya ben baya cektigim icin soyluyorum yine en dogrusunu sen bilirsin senin evin:) duzensizlik oluyo canim mesela ben banyodan ciksam giyinmeye o odaya gidiyom sacimi taramaya kendi odama arada mekik dokuyom . misafir gelse herseyin ortada en azindan kendi odanin kapisini kapatirsin
0 oy
(25,214 puan) tarafından
Bence odadan başka bşy cıkar dolabın cıkması saçma şifonyee komidin varsa onları cıkar beşikleri de anne yanı kücük al 
(1,113 puan) tarafından
Haklisin canim besikleri kucuk alcam 50×90 sifonyeri cikarcam insaalah sigariz
0 oy
(5,023 puan) tarafından
Kuzum ilk etapta tek beşik al. İkisi de içinde uyur zaten ilk 4 5 ay. Sonrasını sonra düşünürsün. Benim kuzenim öyle yapmıştı. Bebişler zaten ikiz beraber uyumaya alışkınlar tek ve geniş bi beşik işini görür bence.
(1,113 puan) tarafından
Besikleri aldim canim ya ama en kucuklerden aldım insaalah sigar
0 oy
(13,071 puan) tarafından

eve bebek de değil bebekler gelıyor canım o dolap salona dahi konulabilir çünkü düzen bebeklere göre tekrar kuruluyor genelde . Ayrı oda olmaz gülüm el kadar bebeklere anneleri yanında olmalı sen de olmadı bebeklerin odasında yatacaksın mecburen daha güven duyguları oluşacak onların sana muhtaç olacaklar sadece bakım değil yeni dünyaya uyum konusunda doğduğunda hala kendini karnında sanacaklar nefes alıp verişlerini bile kontrol etmen gerekecek

Odadan başka bir şey de çıkabilir bak arkadaşlar doğru demiş ayna komidin vs. Ama ayrı olmasın senden kuzular
(1,113 puan) tarafından
Oyle yapcam canim odadan sifonyeri cikarcam daha da olmazsa ben bebeklerin odasinds tekli baza alip orda yatcam
0 oy
tarafından
O zaman yatakları o boş odaya koyun hatta bebeklerin odası olur yer varsa da bi çekyat koyup sizde orda yatin yapcak bise yok onuda kabul eder heralde 
(1,113 puan) tarafından
Kabul eder eger sigmazsak oyle yapcam artik canim
0 oy
(2,020 puan) tarafından
Odsdan baska bisey cikar canim dolabin cikmasi bana hore sacma olur bende pek sevmem hersey yerli yeriinde olacak. Senide anliyorum cok haklisin bebisler baska odada olmaz ama basa biseyçıkarabilirsin odadan 
(1,113 puan) tarafından
Sifonyeri cikarcam insaalah sigar besikler canim
(2,020 puan) tarafından
Insallah canim benimm
0 oy
(17,178 puan) tarafından
Sende besikleri boş odaya koyup orda yat bebeklerinle birlikte 
(1,113 puan) tarafından
Sigmazss oyle yapcam canim
(17,178 puan) tarafından
Öyle daha iyi canım hepiniz yatak odasına tıkılıp daha fazla kalabalık yapmayın madem esimin duzen takıntısı var. Iki besikle sende birlikte boş odada kalın iste
0 oy
(3,459 puan) tarafından
Sende onlarla o uzak odada yat o zaman
(1,113 puan) tarafından
Sığmazsa oyle yapcam artik canim
0 oy
(222 puan) tarafından
Canım ilk aylar baba pek odada durmuyor zaten,salona falan kaçıyor, o nedenle sen bebeklerinle diğer odada kal bence ;)
(1,113 puan) tarafından
Yani oda dogru :)
0 oy
(7,441 puan) tarafından
Kocan aynı ben herşey yerli yerinde olmalı ben olsam bende izin vermezdim ki zaten yatak odasının en büyük parçası dolap çıkarsa çok zorlanirsin sürekli git gel birşeyler al falan.benim ikiz bebeği olan arkadaşım tek beşik koydu yatak odasına zaten bebekler miniknolunda birini bir tarafa yatırdı birini dger tarafa ayaklarının ucunda boş yer bile kalıyordu böyle birşey yapsan.hemnikiz bebekler ayırma bir süre onlar anne karnında beraberler zaten beraber olmaya devam ettiklerini hissederler 
(1,113 puan) tarafından
Ben rahat oldugum icin anlayamıyorum galiba onu bir sekilde idare etcem bebisleri de esimi de
0 oy
(12,510 puan) tarafından
Haklımı hakli falan degil bencil bence eşin
(1,113 puan) tarafından
Aslında hic bencil bir insan degildir ama takintilari var duzenli olmayinca hasta oluyor sanki ben cok rahatimdir onun tam tersi
(12,510 puan) tarafından
Ama bebekleri icin bunu yapmasi lazım yani buda keyfi bi durum degil sonucta
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Sizde o bos odaya bebeklerin besiklerini koyun bir de baza koyun siz orada yatın
(1,113 puan) tarafından
Bnde oyle düşündüm nasil olsa bos odam var dedim
(1,714 puan) tarafından
Canını sıkma o adam öyle ise huyundan vazgeçmez. Bosa huzurunu kacırma cnm en mantıklı sı o
(1,113 puan) tarafından
Yok canim 38 yasinda adam dogdugundan beri takintili iste anneside böyle ondam ogrenmis resmen hersey yerinde olcak yoksa catlar ölürler ailecek :)
(1,714 puan) tarafından
Canım Bi hastalık o . Cünkü aynı dert bende de var. Perde az egri olsun hastada olsam kalkıp yapıyorum. Koyduğun bir esya asla egri olmayacak benden habersiz yerini cocuklarda degişemez. Hergün mutfak dolapları kapaklarını silerim. Esim cocuklar kızıyor bana. O yüzden esini anlayabiliyorum. Bence sen bos odaya yeni bir düzen kur:)) bende yatak odasına forrmika besik uymuyor DİE anne yanı besik aldım sırf odadan esya cukarmayayım die
0 oy
tarafından
Canım takıntı işi zor senın de ısın zor. Ama bebeklerı ayrı odada yatıramazsın ılk bıkac ay kusuyorlar ani bişeyler oluyo gorebılecegn mesafede olmalılar. Dolabı o odaya atabılırsın eşin ıcınde oraya bı baza atabılırsın dolabın oldugu yerde yatmus olur sende bebeklerınle yatarsın yannda annen yatar hem gece daha destek olur

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 666 göst.
19 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (831 puan) tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 553 göst.
2 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 232 göst.
7 Mart 2024 Diğer kategorisinde Seytaningelini.d (5,329 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 184 göst.
7 Aralık 2023 Diğer kategorisinde &Alya& (477 puan) tarafından soruldu

408,215 soru

12,261,253 cevap

37,352 kullanıcı

...